- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egy óra, két rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gombinyó
őstag
-
Gombinyó
őstag
-
Gombinyó
őstag
válasz
TazLeacher #930 üzenetére
Elég tróger, de activityn belül beállíthatod a jobbra-balra, fel-le, ok-t a számokra, ha azok nincsenek másra használva.
-
Gombinyó
őstag
válasz
Gombinyó #760 üzenetére
1 hónap kellett hozzá, hogy történjen valami. A 700-as Logitechem nem tudták megjavítani így kapok egy vadi új 650-eset cserébe. Ránézésre ugyanaz mint a 700-as volt csak ez állítólag újabb modell. Nem tudom, hogy járt e egyáltalán a Logitechnél vagy a kisker vállalta be, hogy cserélik. Minden esetre már nagyon várom, mert nehéz az élet Harmony nélkül.
-
Gombinyó
őstag
No, hosszas levelezés után kaptam egy szép hosszú levelet amiben leírnak minden teendőt. Egyelőre csak átfutottam rajta, de a lényeg az, hogy 2 év garancia van a Harmony 700-ra és valszeg kapok majd egy újat csak fel kell venni a kapcsolatot a magyar kiskerrel is.
-
Gombinyó
őstag
Ami feltűnt eddig és nagyon rossz az az 1-es gomb. Van, hogy 20x le kell nyomni mire reagál. Az All Off is van, hogy nem megy elsőre és a kijelző melletti oldalsó gombok se. Az az érdekes, hogy minden előzmény nélkül egyszerre jöttek elő ezek. Próbáltam resetelni is, de nem oldódott meg.
-
Gombinyó
őstag
Az létezik, hogy Logitech Harmony 700-ra csak 1 év a gyártói garancia? Tavaly márciusban vettem és most kezd el szarakodni. Néhány gombját sokszor kell lenyomni, hogy reagáljon. Az akksik jól fel vannak töltve és nincs agyonhasználva pedig.
-
Gombinyó
őstag
Sikerült, az volt a baj, hogy én csak a Devices/Dune HD TV-101 beállításainál társítottam a Guide gombbal a PopUpMenu műveletet, de ez nem elég. Az Activities/Watch a Movie Customise Buttonsnál is meg kell adni Guide-ra a Dunet és mellé a PopUpMenut.
Végre minden úgy működik, ahogy én akarom.
-
Gombinyó
őstag
Sziasztok!
Logitech Harmony 700-am van és nagyon tetszik, bár még nem régóta van meg. Annyi lenne vele a gondom, hogy a Dune HD TV-101-hez beállított gombokat nem jegyzi meg. A Dunen van egy PopUpMenu lehetőség, ami az LCD-n meg is jelenik és müködik, ha kiválasztom, de hiába állítanám mondjuk a Guide gombra, nem reagál. Próbáltam mást is állítani, de nem jegyzi meg. Például az Exit gombról levettem azt a funkciót amit alapból társított hozzá és utána is csinálta, hiába állítottam át. A távirányítót updatelem természetesen minden beállítás után, mégse jó. Mi lehet a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TV antenna és jelerősítés
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Steam Deck (LCD) 512GB + Steam Deck dokkolóállomás + kiegészítők
- Aful Explorer
- Lian Li ITX Gamer PC - AMD R5 5600, RX 6700 XT, 16GB, 1TB, Win11 Pro - ELADÓ!
- Újszerű Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro Gari: 25.09
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest