- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kapanyél
őstag
válasz
s7evcsenko #1371 üzenetére
Mi a faszom az a szikszalag?
-
Kapanyél
őstag
válasz
gaborcsu #983 üzenetére
A plazmádnál be tudod állítani, hogy hány másodperc alatt éled föl. Tipikusan 8s van beállítva, azután küldi csak a parancsot, de tudod adjusztálni.
Valamint előfordul, hogy az új szoftverrel akkor sem kapcsol át. Én kiratkam az érintőre egy HDMI1 és egy ZIZI parancsot (a zizi a TV inputra kapcsol át és a hangyák háborúját adja, ezzel tüntetem el a ghost-ot, ha kell). -
Kapanyél
őstag
Ti melyik programot használjátok hozzá?
Az új, webes alapúval nincs (nálam) 24 órás időformátum, valamint az első HDMI1 kiválasztás sem működik. -
Kapanyél
őstag
Istenem, ha 785-öst vehetnék...
-
Kapanyél
őstag
Mindig más beállítást választasz? Mert ha nem, akkor definiálj egy új gombot, amire egy parancssort állítasz be a devices-ban.
-
Kapanyél
őstag
Harmony-val szeretném továbbra is irányítani a rendszert. Az USB-IR vevős távot azért vettem, hogy az IR adó (a távirányító) jelét lemásoljam szépen és föltanítsam a Harmony-ra. Na ez nem jött össze sajnos.
Szerintem nagyon hosszú a szekvencia, talán 2x annyi biten tárolja a kódokat, mint a standard jelekét. -
Kapanyél
őstag
Sziasztok!
Vettem egy USB-s IR billentyűzet/távirányítót, Media-Tech Mega Droider 3 in 1, mivel ezt ajánlották itt többen is a fórumon, ami kompatibilis Androiddal. Az is, nagyon fasza.
XBMC keymap-ot átírtam szépen, ahogyan kell, csak ott jött a hiba, hogy a Harmony One cseszik felismerni az IR jeleket. A standard gombokat felismeri, ami a bill. másik oldalán vannak, viszont azokkal meg az a baj, hogy a rohadék Androidos XBMC nem ismeri, akkor sem, ha átállíom, hogy beállításoknál, hogy a távir. bill. leütéseket küld.
Van ötletetek, hogyan lehet a Harmony-t használnom a TV-boxhoz XBMC-vel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen NAS-t vegyek?
- Háztartási gépek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- DUNE médialejátszók topicja
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest