- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- MIUI / HyperOS topik
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iOS alkalmazások
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magga
aktív tag
válasz
Gombinyó #1027 üzenetére
Mikor én váltottam távot 785-ről One-ra, akkor ahhoz szoftvert is kellett cserélni és volt importálás!
A részletekre nem emlékszem, de feldobott agy ablakot, hogy jelentkezzek be (lehet a MyHarmony-hoz újy accountot regisztráltam), majd néhány perc gondolkodás után a One-on voltak a korábban 785-ön lévő beállításaim. -
blg
senior tag
válasz
Gombinyó #1023 üzenetére
csak az a baj, hogy nem lehet a régi programról az újra átmigrálni a beállíásokat, tehát aki a Harmony Remote 7.7.0-val programozta korábban a távot, és nem akarja a újból a nulláról kezdeni, annak maradnia kell ennél a proginál.
Amúgy nekem korábban egy 555-öm volt, ami 15 eszközt tud kezelni, és több eszköz is volt felvéve, mint 5, majd váltottam 650-re, és rá tudtam tölteni az előző beállításait, tehát Harmony Remote 7.7.0-t használva is 5-nél több eszközöm van.
-
Gombinyó
őstag
válasz
Gombinyó #760 üzenetére
1 hónap kellett hozzá, hogy történjen valami. A 700-as Logitechem nem tudták megjavítani így kapok egy vadi új 650-eset cserébe. Ránézésre ugyanaz mint a 700-as volt csak ez állítólag újabb modell. Nem tudom, hogy járt e egyáltalán a Logitechnél vagy a kisker vállalta be, hogy cserélik. Minden esetre már nagyon várom, mert nehéz az élet Harmony nélkül.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Gombinyó #752 üzenetére
igen, az 525/555-ön is a kijelző melletti gombok voltak az először elhalálozottak, de a csatornaváltó és hangerőszabályzóval is gondok voltak, azokat is egyre erősebben kellett lenyomni hogy bevegye
egy membrános gombot onnan lehet kívülről is fölismerni, h lenyomáskor kattan (és ideális esetben ilyenkor regisztrálja is a gombnyomást - később azonban már nem)
a gumipogácsás gombok, amiket a legtöbb távvezérlő használ, hangtalanokha ilyen, hangtalanok a 700 hibás gombjai is, akkor nálad más lehet a helyzet
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Gombinyó #750 üzenetére
nálam annak idején két 525 és egy 555 membrános gombjai döglöttek meg minimális használat mellett is (előbbi szerencsére még garidő alatt),
ezek szerint a nagyobb típusokon is használják ezt az ultragagyi, nem tartós megoldást, amit még javítani sem lehet, mert közvetlenül a NYÁK lapra ragasztottak egy fóliát, nem különálló gombokat szerelteka One-on szerencsére úgy tűnik, mindenhol gumipogácsás gombok vannak, nem membránosak - de ilyen típushiba egy harmadennyibe kerülő noname cucctól is gáz lenne, nem hogy az 525/555 és plána a 700 szériától...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Fenix 7 Pro 47mm Sapphire Solar DLC(2027.07) + Garmin Titanium DLC szíj + Garmin Spark Orange
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest