- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
_Volkovy_ #263 üzenetére
Nah, azért a mostani P4-ek, átlagban ugye 630-asok, szinte mindegyike megy 3.6-on, 3.8-on.
A64-ek közül meg nagyon sok nem megy 2600MHz-et. ...
De nem vitatkozni és AMD vs. INTEL háborút akarok indítani. Nekem egykutya. Úgy is azt veszek, amit tok jóárban, és ami nekem megfelel.... -
válasz
_Volkovy_ #263 üzenetére
mondjuk anno nekem is volt egy 3,2-es Northwood 2x512 Corsair 2/2/2/5 RAM-al i875 bonanzával és váltottam egy 3500+ A64-re és nem éreztem nagy különbséget, sőt az IDE kezelése rosszabb volt az nForce3 Ultra alatt...
Viszont kaptam akkor egy 64 bites rendszert amit nem használtam ki...
Most már más a helyzet egy 4000+-al
-
GiXXXer
tag
válasz
_Volkovy_ #256 üzenetére
Úgy fest a dolog...
Én annyit tennék hozzá, hogy sztem egykutya a két cég, ugyanúgy, mint ati vs nvidia...
Ha van bizonyos pénzmagod, abból nagyjából ugyanakkora teljesítményű rendszert tudsz építeni, hiszen ár/érték arányban egyik gyártó sem mer nagyon elrugaszkodni a másiktól, és ez így volt mindig is... Ez marketing, és menedzsment, követni kell a konkurenciát minden tekintetben, mert ha teszem azt jobbat gyártana egyik a másiknál, és azt jelentősen olcsóbban is adná, akkor az nem maradhat válasz nélkül...
Az meg hogy a szaklapok miket sorolnak egy kategóriába az egy dolog... Ekkor érthetetlen, amikor azt mondják, hogy az amd jobb, de drágább! Hát nem ár alapján kéne összevetni a teljesítményt?
Sztem az összes amd vs inel, és ati vs nvidia hasonlítgatás marhaság... Az, meg hogy egy-két ezer forintos különbségeken agonizálnak soka, az meg a legnagyobb baromság, sztem 50-100000 ftos nagyságrendeknél ez már hülyeség!
A teszt jó volt, látszik belőle, hogy a 2-2 gyártó cirka ugyanazt adja a pénzünkért, a döntés csupán szimpátia kérdése, valós 1-2%-os különbségekkel foglalkozzanak a balf***ok, úgysem veszi senki észre!
A fogyasztás meg már hol számít, az a nyamvadt 5-10 W, húúúúú, egy hét alatt 30 ft-al többet fogyaszt az intel... bravo...
És akkor még mindig nem ismeri senki az EIST-t? Leragadtunk az A0 steppinges prescottnál, ami 110 W-ot evett?
Gyalázat! -
elitgamer
tag
válasz
_Volkovy_ #191 üzenetére
Mint mondtam,számomra a téma bezárva.
de azért megmondom neked és a hasonlóknak hogy ne nézetek már telyesen analfabétaszerünek,egyszerüen csak arról van szó hogy 3 éve lakom magyaró-n,te se tanúlnál meg jobba magyarúl írni 2-3 év alatt(magyarúl 4 éves korom óta tudok)
Szall ugyanolyan mintha idejönne egy amcsi/angol gyerek,és elkezdene írni magyarúl,nos,sztem az ő helyesírása sem enne jobb...
persze a béke a lényeg,ezzért zárjuk már be ezt a ''vitát''
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest