Új hozzászólás Aktív témák
-
GiXXXer
tag
Bizony... HT nélkül még én is azt mondanám, hogy az a64 jobb...
De van nekünk a ht, és átlagos használatnál nagyon sokat ér! Azt ne mondja nekem senki, hogy boot után rögtön a játékra kattint, majd ha kilép egyből shutdown...
És ez gameban is sokat ér, ha mondjuk háttérben megy a dc... -
GiXXXer
tag
válasz
_Volkovy_ #256 üzenetére
Úgy fest a dolog...
Én annyit tennék hozzá, hogy sztem egykutya a két cég, ugyanúgy, mint ati vs nvidia...
Ha van bizonyos pénzmagod, abból nagyjából ugyanakkora teljesítményű rendszert tudsz építeni, hiszen ár/érték arányban egyik gyártó sem mer nagyon elrugaszkodni a másiktól, és ez így volt mindig is... Ez marketing, és menedzsment, követni kell a konkurenciát minden tekintetben, mert ha teszem azt jobbat gyártana egyik a másiknál, és azt jelentősen olcsóbban is adná, akkor az nem maradhat válasz nélkül...
Az meg hogy a szaklapok miket sorolnak egy kategóriába az egy dolog... Ekkor érthetetlen, amikor azt mondják, hogy az amd jobb, de drágább! Hát nem ár alapján kéne összevetni a teljesítményt?
Sztem az összes amd vs inel, és ati vs nvidia hasonlítgatás marhaság... Az, meg hogy egy-két ezer forintos különbségeken agonizálnak soka, az meg a legnagyobb baromság, sztem 50-100000 ftos nagyságrendeknél ez már hülyeség!
A teszt jó volt, látszik belőle, hogy a 2-2 gyártó cirka ugyanazt adja a pénzünkért, a döntés csupán szimpátia kérdése, valós 1-2%-os különbségekkel foglalkozzanak a balf***ok, úgysem veszi senki észre!
A fogyasztás meg már hol számít, az a nyamvadt 5-10 W, húúúúú, egy hét alatt 30 ft-al többet fogyaszt az intel... bravo...
És akkor még mindig nem ismeri senki az EIST-t? Leragadtunk az A0 steppinges prescottnál, ami 110 W-ot evett?
Gyalázat! -
GiXXXer
tag
válasz
Pietrosz #235 üzenetére
De itt nemcsak a prociról volt szó...Az, hogy a szintetikus tesztekben 1-2 %-al jobb egyik proci a másiknál, az még nem jelenti azt, hogy a valóságban ez olyan nagy eltérés lenne... Csak számolj bele: procilimit esetén, ami csak a számolhatóság kedvéért legyen 100 fps, az 1 %-al gyorsabb cucc mindössze 1 fpsel gyorsabb, ami akár mérési hiba is lehet...
Vagy az a pici különbség simán eltűnhet a vidkari-párosítás miatt is...
At, hogy az Intelek nem olyan jók játékben, az nem azt jelenti, hogy egy 670-esen is csak a gta2 fut maximum...
[Szerkesztve] -
GiXXXer
tag
válasz
bolondember #223 üzenetére
Egy x1900xtx-en mondjuk egy celeronnal, ill.sempronnal nem igazán tudsz vga limitet állítani, a proci jóval hamarabb bedobja a törölközőt...
-
GiXXXer
tag
A teszt jó volt, nekem is tetszett, csak sajna már a legelején sejthető volt a végeredmény... Bár hiányoltam én is belőle a többség által elérhető vga-kat, lehet meglepő eredmények is születhettek volna... Bár így is igen durva, hogy a legtöbb játékban komolyabb képminőségromlás nélkül közel 70000-el olcsóbb karival is lehet jól játszani...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest