- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- HTC U11 - újra a szorítóban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
OFF: A táblázatod ''fordítva'' rendezve átláthatóbb lenne. (Értsd oszlop/sor csere.
) Meg nem ártana feltüntetni, hogy melyik Everest verzió volt, vagy kéne, stb.
ON: frissülnek a táblázatok itt is?
Mármint tényleg frissül-e majd a cikk vmikor, vagy végleg magára maradt szegény, végkövetkezésestül, utolsó bekezdésestül?
-
zolynet
veterán
1900XTX mellé az én arculatom szerint legalább egy 2.8GHz-n járó X2 dukál, vagy egy 4.2Ghz körül hajtott Pentium D...
hát akkor nagyon egy véleményen vagyunk
amugy meg télleg az a nagy helyzet hogy nem lehet álalánosítani mert játékfüggő hogy mivel lehet több fps-ot elérni vga v cpu órajelemeléssel
és persze én is nagyon várom a következő generációs vga-kat, lehet addig nem is cserélem le a 6600GT-met, inkább kihagyok néhány gen-t, azt 1x bukom egy nagyot a vga-árán...habár azon sem nagyon miután sunyinetesben vettem és így kijött 23K-ra/de valszeg inkább megmarad majd 2dik karinak/
[Szerkesztve] -
Face8814
őstag
De akkor már a 6600GT ellenfelét, az X800GT-t is be kellene tesztelni....
Itt most nem egy kategórián belüli ellenfelekről szólt a cikk, hanem a különböző VGA kategóriák viszonyulásáról különféle proceszorokhoz.
Teljesen felesleges beletenni az X800GT-t mert ugyanazt képviseli mint a 6600GT! -
GiXXXer
tag
Bizony... HT nélkül még én is azt mondanám, hogy az a64 jobb...
De van nekünk a ht, és átlagos használatnál nagyon sokat ér! Azt ne mondja nekem senki, hogy boot után rögtön a játékra kattint, majd ha kilép egyből shutdown...
És ez gameban is sokat ér, ha mondjuk háttérben megy a dc... -
érdekes, mert nálam ilyen jellegű gond nincsen, igaz nekem alapból 4000+ CPUm van és semmit sem tuningolok, mondjuk, de volt úgy, hogy winamp, DVDírás 16x-osan meg Word ment még, természetesen antivírus szoftver is a háttérben, daemon tools társaságában és semmi akadás nem volt. Jó az én rendszerem frissen telepített WinXP US SP2, szal pasz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Kindle
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Windows 10
- Apple asztali gépek
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest