- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD!4ever
őstag
ezen gondolkoztam én is!
No meg ha mégis dx8-as lenne akkor nemsemmi hogy ilyen csillivilire megcsinálták!
Elmehet a p*csába a fear meg az ilyen gépgyilkos dx9-es gémek,ha semmi extra vizuál élményt nemtud nyújtani! Csak kapcsolj be minden ficsőrt hogy szakadjjon szét a végéád,igaz semmi különöset nem fogsz látnide sebaj, a ficsőr a lényeg!Az Nfs-Mw legalább látványos!! -
AMD!4ever
őstag
Hozzáteszem mesterem,hogy a stabilitás megoldja nekem a ht-t! Még egy erős raid kéne és lenne p4esen pörgőbb winfosom is.
Ezt ugyértem hogy én pl kise kapcsolom a játékot akár két hétig is! Akáár két komoly játékot is futattok a winnel háttérben.(+minden más) Hibernálok,tehát bootnál már tölti is a játékot a gépem,és egyszerrü alt-tab kombival kb 3mp alatt váltok köztük. tehát kise lépek és shutdown, és pl én spec megse éreztem hogy a nfs-Mw mellet még fut a seriouss2.
Ehezz persze fullos stabilitás is kell. -
AMD!4ever
őstag
Szépen kivesézted a magad péháaddííkt módján a mondataimat,ez nem engem minősit.
akkor énis...
''...az ugye garancia arra, hogy a kérdéses tesztkonfigban (lap+proci+ram kombó) is tutira megy annyival, ugye? ''
Nem garancia hát! Persze!!! De akkor engettesék meg nekem hogy miért nem járatták PŐLŐ ugyanannyin...pőlő
''Ahogy Fless is utalt rá, a szakmai cikkeknek talán nem csak az AMD-ra kedvező részét kellene elolvasni (szép színes grafikonok, amikben AMD proci van legfelül, tudod), és értelmezni (gyanítom, az utóbbi nehezebb feladat).''
Igen igazad van de szerintem én még mindig több ''nem csak amd-re kedvező'' részt olvasok el mint inteles kollégáim 98.5%-a. de engem most itt olyan jól esik mindenkinek fikáznia ugylátszik ez a trend! sebaj
''Elég nehézkes a felfogásod. Ez nem prociteljesítmény-teszt volt, hanem az ideális CPU/vga párosok megkeresése, a CPU/vga limit megkeresése adott konfigok esetén az egyes progikban stb. Nagyjából be lehet lőni a segítségével, hogy ha van mondjuk egy 3 gigás P4-em, akkor milyen vga-t érdemes hozzá venni, és fordítva: ha minden vágyam egy 7900GT, ahhoz milyen proci dukál. Ennyi.''
Én értem miről szólt a teszt,és vettem a bátorságot hogy hangot adjak a véleményemnek,mert hadd ne csak és kizárolag abbol álljon egy teszttopik hogy jajdeszép volt fless és rudi!! Mert akkor mi értelme van?(99.9%-ban szuperek tényleg amugy a tesztjeitek!Kulturátan érveket pedig nyugodtan hozhat föl egyik és másik fél is nem?? De mostanában mindenki olyan kis nyúzott szerintem)
de ugylátom sokaknak nem tetszik hogy taposok ugymond a kis bimbodzo örömükön ami annyit jelent hogy kb 2 éve intel nemigazán volt pariban az amd procteljesitményével és most van egy kis happiend(elég kicsi,hozzáteszem)
''30 fölötti lévén, bár elmondhatnám ezt magamról... De sajna nem. Azon kellene elgondolkodni, hogy kinek is okoz (ahogy elnézem) fizikai fájdalmat, hogy nem a kedvenc procigyártója (aminek még mindig picit garázscég jellege van az Intel mellett...) szerepel egy grafikon élén, ami nem is procitesztet ábrázol - akkor ki is a gyerek.''
Senkit nem akartam megsérteni elösször is bocsánatot kérek,igy illik,pedig nem is én kezdtem a péniszezést
Szóval garázscég jelleg...hmm sajna ennyit ennyit számitott 1-2 év,az intel szépen elvitte a támogatókat anno az amd elől. De mára az Amd nyujtott termékek terén szépen utolérte majd le is hagyta riválisát,igaz az intel maradt a nagyobb mondjuk ugy tömegtermelő
De hiába tud többet gyártani ettől még nem az övé feltétlenül a jobb...Mindenkinek suzikija van majdnem,mégse az a legjobb autó...
Zárójelbe megjegyezném hogy én tényleg csak elég ritkán szólok bele a vitákba,tesztekbe (megfogadom mindig)de akkor a nickemből adódóan máris nekemugrotok bármit is mondok hogy én csak egy pisis kis hüjje lehetek hogyazájemdéajobb és ennyi.
Még nem vagyok 30 de 700napnál már kevesebb és annyi leszek.
Minden Inteles és Amd-s és kivüllálló péhást főlszólitok a kultúrált magatartásra!
najó mostmár abbahagytam -
AMD!4ever
őstag
válasz
#65675776 #216 üzenetére
nemnagyon szól bele,igazad van,csupán esetleg pár százalékot talántalán.
De nem is ezért irtam!!
Mindegy,tényleg ne legyünk telhetetlenek én csupán védtem a mundér becsületét
Tényleg lehetne minden oldalról érveket hozni hogy ez igy kellet volna mert ugy jobb...stbstb.
De ne feledjük processzor megateszt 2/2 konkluzióját sem,mielőtt mindenki hanyatt-homlok rohanna intelt venni! Ime:
Fejezzük ki mindezt szavakban is, kacsacsőrök nélkül. Az Athlon 64 olcsóbban, kevesebb áramot fogyasztva, időtállóbb befektetés, mint a Pentium 4, emellett a film- és audiokonvertáló programokon kívül általánosságban gyorsabb is annál. Tehát, miért is venne valaki Pentium 4-es rendszert ezek után? Mert film-és audiokonvertáló programokkal dolgozik? Ez egy indok. Más esetleg? -
AMD!4ever
őstag
Ne fárassz már. De ha én napi viszonylatban tuningal használom 250es fsb-n a gépet és mint nagyrabecsült tesztiróink is emlegették hogy sok játéknál számit a rendszerbusz sebbesége,(ami alacsonyabb az amd-nél a tesztben) akkor ez szerintem rontja az amd-ko nfigok eme tesztbeni eredményét ezzel elferditve kissé a valóságot.
A virtuális péniszeket meg hagyjuk,ugylátom gyerek vagymég. -
AMD!4ever
őstag
Biztos megjegyezte valaki,de akkor énis!
Miért nem lehetett az Athlon64eket a tesztben mondjuk ugyanolyan rendszerbusz sebbeséggel tesztelni mint a p4eket?
Neadjisten 250-260as ''fsb-n''?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest