- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
elitgamer
tag
Most én enm értek egy dolgot most,tudom hogy nem ide tartozik,de nem találtam megfelelő topicot,ezzért itt(is) felteszema kérdést?
Mi értelme van 300w felleti tápnak?
http://prohardver.hu/c.php?mod=20&id=1081&p=4
hosz egy 7900GT-s izomkonfig 100%-os terhelés alatt is beéri 250-el.
ezt nem értem -
elitgamer
tag
válasz
_Volkovy_ #191 üzenetére
Mint mondtam,számomra a téma bezárva.
de azért megmondom neked és a hasonlóknak hogy ne nézetek már telyesen analfabétaszerünek,egyszerüen csak arról van szó hogy 3 éve lakom magyaró-n,te se tanúlnál meg jobba magyarúl írni 2-3 év alatt(magyarúl 4 éves korom óta tudok)
Szall ugyanolyan mintha idejönne egy amcsi/angol gyerek,és elkezdene írni magyarúl,nos,sztem az ő helyesírása sem enne jobb...
persze a béke a lényeg,ezzért zárjuk már be ezt a ''vitát''
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
elitgamer
tag
Bocs hogy off-oltam,most a fikázóhapi miat kicsit jobban odafigyelek a helyesírásomra
ja,amúgy 10 éves koromig Norvégiába laktam,szall írjatok vmit Norvégúl,és én majd azt kijavítom...
amúgy bocs,kicsit gyorsan felkaptam a vizet
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
elitgamer
tag
Amgy mit tetszik velem tegeződni,ne tetszen velem tegeződni kérem!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
elitgamer
tag
Gyorsan gépelek,bocs,ennyit csak ell tud nézni nekem,párszor kétszer ütök le egy gombot,párszor o helyett ó-t,ezek ilyen bakik
[Szerkesztve] -
elitgamer
tag
belinkeltem a BIOS-os képeket a P4 proci tunningba,nézzétek meg,talán segíthettek...
-
elitgamer
tag
válasz
(Kolombusz) #162 üzenetére
küldöm,meg linkelem...
-
elitgamer
tag
válasz
(Kolombusz) #159 üzenetére
Amúgy ha nem zavar átküldöm a képeket,talán le tudsz belőle szűrni vmit.
-
elitgamer
tag
válasz
(Kolombusz) #159 üzenetére
őőő,nem nelkem nincsen olyanom,olyan a F1-el lehet belépni-es a BIOS-om ba,vagyis nekem BIOS Setup utilitinek írja ki...
-
elitgamer
tag
Nekem olyan procim van mint a tesztben szereplő egyik P4,az 540-es re gondolok,nos ugyebár,én is szeretném tunningólni,csak az a gond hogy a BIOS-omba sehol sem találom az FSB emelés helyét,jó-jó zudom hogy minden BIOS fajta más,de légyszives segitsetek,amúgy vannak BIOS képeim,sépek 1600*1200-szorosak,nagyon megköszönném ha vki megnézné őket,és megmondaná hogy hol van,ja amúgy az alaplapom infói:
Alaplap neve Asus PTGD1-LA
ja amúgy sztetek bírná 3,8-on?Most így 9 óra óta be van kapcsólva agép,most az EVEREST szerint 42 fokos s CPU,az alaplap pedig 36 fokos.
[Szerkesztve] -
elitgamer
tag
Akkor hagyjuk abba az OFF-olást
-
elitgamer
tag
Amúgy nem tudjátok mikor lehetek TAG
-
elitgamer
tag
válasz
(Kolombusz) #136 üzenetére
Én inkább akkor agódnék hogyha van állat(benti) vagy 8 éven aluli a háztartásban
-
elitgamer
tag
dejó,lelekes újjonc lett belőlem
-
elitgamer
tag
válasz
FireKeeper #130 üzenetére
Na,beszarok,nálunk a Számtechboltba legalább azt mondták a haveromnak hogy azzért nem veszik ba az X700-ját mert még nem ellégé elterjedt a PCI-s...asszem 2 hónappal ezelött volt...
-
elitgamer
tag
válasz
FireKeeper #123 üzenetére
Nálunk rózsásabb a heylzet,tudják hogy az lga775 az ''egy izé amibe a procikat lehet rakni''
amúgy nem csak hvidéken vannak ilyen cuccok,az egyik haverom(városi gyerek) és ezt mondta okosan:A Celeron és a P4 ugyanaz,csak más gyártya,és még azt hogy:Nem értem miért vesznek AMD-t,hisz olyan kevés Mhtz van bennük.
Nem is az,a gyerek szinészkedik,most volt 11 napos forgatáson,napi 35 ezre bérrel,tiszta hülye,90 ezres gép+150 ezres monitorja van -
elitgamer
tag
A szomszéd gyereknek 530-as P4-e van 3 Ghtz-es stb,és hozzá Intell integrált(még nem is Intell extreme edeition!)32 megás,na,szall neki vajon milyen VGA limitesek lehetnek már a játékai...
[Szerkesztve] -
elitgamer
tag
Amúgy ahol a lególcsóbban árúlják ott is 10 ezer a különbség...
-
elitgamer
tag
válasz
(Kolombusz) #45 üzenetére
A tesztben(ami mellesleg az egyik legjobb teszt) azt írjátok hogy nem érdemes X1800GTO-t venni,mert egy kis ráfizetéssel lehet X1800XL-t,hááát
most nézek árlistákat:
Asus EAX1800XL ATI Radeon X1800 XL 256MB GDDR3 ViVO (TV-In/TV-Out) + Dual DVI PCI-Express /3 év garancia/ 79 600 Ft 95 520 Ft
és
SAPPHIRE Radeon X1800 GTO 256MB GDDR3 ViVO (TV-In/TV-Out) + Dual DVI PCI-Express /2 év garancia/ 54 950 Ft 65 940 Ft
Ja,és véletlenüll nyomtam a válsz gombot(szall nem a 45-ös re válaszóltam)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garanciális BIOSTAR GeForce RTX 3060 TI 8GB GDDR6
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest