Új hozzászólás Aktív témák
-
tudom, én az én mezei 3200+ bartonommal sincs ilyen jellegű gond.
De ő érezte a P4 után. Én amikor leváltottam 3.6GHz-es P4-emet egy mezei 2600+ sempronra, bezony majd elsírtam magam.
Most a 2200MHz-en hajtott barcim repül, csak kéne már egy winfos, mert bezony már le van hallva.
Meglesz az új VGA-m, barcika megy 2600MHz-re, és ott azért már képes befogni egy-két mezei A64-et és P4-et...
Nézd csak meg ezt : [link]
[Szerkesztve]
Szerk: Még dolgozom rajta, mert most nem nagyon van 630-as P4 a közelemben.
[Szerkesztve] -
Éppen ezért írtam, hogy nem az órajel számít.
Saját börünkön tapasztaltuk, hogy mi a P4 ereje, és mi az AMD ereje:
Haveromnak volt egy P4-es rendszere ( Asus P4C800E Delux, P4 NW 3.0Ghz@3.9Malay, 1GB 500-as ram, Inno3D 6800 128MB... ) és ezt cserélte le egy A64-es gépre, mert jól tudott belőle kijönni. Azt hitte, hogy ütni fog az AMD, meghogy be fog k@kálni tőle....
Hát mit mondjak. Az A64 rendszer, amire cserélt egy Asus A8N-SLI, AMD 3000+@2500MHz, 1GB 500-as ram, 2db Inno3D 6600 300/550@450/600. És az első olyan dolog, amit észrevett, az az, hogy Windows alatt, mikor csak szimplán netezik, meg szarakszik a géppel, akkor lassabb, érezhetően. Játékok alatt nem panaszkodott, mert a húzott 6600-ak amúgy is felvették a versenyt a 6800-al, meg az A64 is odarak neki... De amit mondott, hogy nem üti agyon a sebességtöbblet, és a Windows-ba ( mivel sok program fut a háttérben ) sokkal többet gondolkozik az A64.
Ez pl csak egy vélemény. Nem fikázza az AMD-t, mert elismeri, hogy nagyon cool, és erős proci, viszont hiányzik neki a pattogós, röpködős winfos...
Tehát tökéletesen egyikkel sem jár az ember...
U.I.: Majd az én bartonom... -
(Kolombusz)
veterán
Pl virust keresek totál behal, de jópárszor 100%kra ugrik a processzor terhelése, pedig annyira meg sem küldöm. Jó lenne a HT sok esetben.
IQMontoya:nézd, játékra tényleg nem a legjobb, bár ebből a cikkből nem ez derül ki, de lássuk be, ahol több feladatot kell egyszerre gyorsan elvégezni, ott jobb az Intel. És mint mondtam, kezdem megbánni, hogy AMD-t vettem.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Magisk
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Windows 11
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AliExpress tapasztalatok
- Nyáron jönnek a gyártói DGX Spark verziók
- További aktív témák...
- Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest