- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Érdekes lesz ma összehasonlítanom a mostani rendszeremet a régivel, kíváncsi vagyok mennyit számít egy dualcore 930D egy 4000+ A64-el szemben. Mondjuk videotömörítésnél persze hgoy gyorsabb lesz, de pl. az Oblivionban is? Az már tuti, hogy nem VGA limit lesz, mert egy 7900GTX remélem elég neki...
Üdv,
Vikthor -
érdekes, mert nálam ilyen jellegű gond nincsen, igaz nekem alapból 4000+ CPUm van és semmit sem tuningolok, mondjuk, de volt úgy, hogy winamp, DVDírás 16x-osan meg Word ment még, természetesen antivírus szoftver is a háttérben, daemon tools társaságában és semmi akadás nem volt. Jó az én rendszerem frissen telepített WinXP US SP2, szal pasz.
-
válasz
_Volkovy_ #263 üzenetére
mondjuk anno nekem is volt egy 3,2-es Northwood 2x512 Corsair 2/2/2/5 RAM-al i875 bonanzával és váltottam egy 3500+ A64-re és nem éreztem nagy különbséget, sőt az IDE kezelése rosszabb volt az nForce3 Ultra alatt...
Viszont kaptam akkor egy 64 bites rendszert amit nem használtam ki...
Most már más a helyzet egy 4000+-al
-
Szerintem inkább azt lehet érezni, hogy a játékok terén az intel kezd felzárkózni az AMD mögé, mert igazából ott volt a hátránya. Jó most nem az Extreme Editiont kell figyelembe venni, mert az még a csúcs AMD prociknak is odavert néha...
-
válasz
(Kolombusz) #97 üzenetére
Ezt miért írod? Jó az AMD sztem semmi gond nincs vele, ha nem videodigitalizálásra használod.
-
Egy 4000+ A64 bőven elég a játékokhoz, sőt néha még nehéz helyzetbe is kerül mellette a 3800+ X2 a magasabb órajel miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Bittorrent topik
- Real időjárásjelentés
- Hobby elektronika
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen joysticket vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- További aktív témák...
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest