Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Poco F7
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
psl2003
csendes tag
Nem fontos adatoknak, játékra nyúzni, adatszállításra, átmeneti tárolásra, 3.- 4. archív lemeznek még talán az utolsó kettő is, ha stabil az állapotuk. De jó lenne látni teljes felületteszteket, SMART-adatokat, meg a grafikonokat elsősorban az állapotromlások sebességére tekintettel. Ennyi adatból nehéz következtetni a pontos állapotukra, de hát próba-szerencse és ez igaz tulajdonképpen még a vadonat új lemezekre is.
Én biztos nem dobnám ki egyiket sem, legfeljebb eladnám, persze korrekt tájékoztatás mellett, korrekt áron. Vagy pl. az utolsó kettő jó lehet egy kis kísérletezésre, tanulásra, pl. a HDS képességeinek megismerésére, egyéb lemezjavítási módokat kipróbálni - tapasztalatszerzés céljából. Én is ezt tettem a régi, megbízhatatlanná vált lemezeimmel, több kevesebb sikerrel, de koránt sem eredménytelenül.
Új hozzászólás Aktív témák
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Keresek gamer laptopot RTX 3050 , RTX 3060. RTX 4050 , RTX 4060
- Lenovo ThinkPad 40AF dokkoló kiárusítás! Csak 25.000 Ft / szett
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest