Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F7
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
WZP
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni abban, hogy lehalkítsak egy elég hangos vinyót. ST2000DM001-ről van szó, tehát 2 terás Seagate. Volt már nekem ebből 1 darab, és annak semmi hangja nincs, nem kattog. Viszont most vettem még két darab ugyanilyen vinyót(még arra is ügyeltem, hogy mind a kettő új 2 tányéros legyen) viszont az egyik hallhatóan hangokat ad, kattog gép bekapcsolásnál, adatmozgásnál. Gondoltam arra, hogy firmware esetleg régi, és frissíteni kéne... de! A Seatools a régi vinyómhoz írja a legfrissebb firmware verziót(ha a nagyobb szám az újabb?!) és a két frissen vásárolton pedig állítólag régebbi van, ráadásul nem is ugyanaz a régebbi. A seagate weboldala szerint, viszont egyik vinyóhoz sincs firmware frissítés, mind a hármat megnéztem. Plusz még az is megzavar, hogy az egyik új 2 terásnak nem ugyan az a model numberje, mint a másik kettőnek, pedig elméletileg teljesen egyformák. Ilyenkor mi a teendő ?
Előre is köszi a segítséget. Pár kép:
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-roller topik
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Street Fighter - Íme az új mozifilm teljes szereplőgárdája
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra / WI-FI / 12Hó Garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest