- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
BÚÉK mindenkinek
Most pedig az újévi kezdet nagy vonalakban:
Az SSD mellett működő Samu 750GB winyómmal történt egy kis affér. Megpróbáltam kibontani rá egy kb. 9 gigányi helyet igénylő kb. 580 000 fájlt tartalmazó 7zip archívumot. Mondanom sem kell, hogy nem sikerült.
A winyóhoz való hozzáférési művelet miatt lekapcsolni sem sikerült a gépet, így maradt a "reset". Ezt eljátszottam 2-3x (a winyó másik partíciójára is próbáltam kibontani), majd HDS-ben láttam hogy az áthelyezett szektorok száma 0->1, majd 1->2 és ezt követően, mikor otthagytam lekapcsolódni a gépet hosszabb időre (bár ekkor is "reset" lett a vége) 2->741 változott. Kondíció ezzel egyetemben 100-ról 14-re csökkent.Adatokat átmentettem a winyóról, majd ráindítottam egy olvasás-írás-olvasás tesztet, ami nem talált hibát.
Ekkor felmásoltam kb. 9 gigányi nagy méretű fájlokat (2-3-4 GB), melyeket gond nélkül vitte, tartalom ellenőrzés sem talált eltérést a forrás fájlokhoz képest.
Ezt követően ismét be megpróbálkoztam a kibontással ismételten nem sikerült. Az eredmény: 741->742
Melóba elhoztam a 7zip archívumot, itt sikerült gond nélkül kibontani.
Ha hazaérek tervbe van véve rövid és részletes önteszt futtatása ill. nem tudom, hogy a HDS teljes törlő tesztjét érdemes-e lefuttatni.
Mivel a winyó minden partícióján ugyanúgy jelentkezett a gond, elsősorban nem felületi hibára tippelnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged