Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iGO Primo
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
BÚÉK mindenkinek
Most pedig az újévi kezdet nagy vonalakban:
Az SSD mellett működő Samu 750GB winyómmal történt egy kis affér. Megpróbáltam kibontani rá egy kb. 9 gigányi helyet igénylő kb. 580 000 fájlt tartalmazó 7zip archívumot. Mondanom sem kell, hogy nem sikerült.
A winyóhoz való hozzáférési művelet miatt lekapcsolni sem sikerült a gépet, így maradt a "reset". Ezt eljátszottam 2-3x (a winyó másik partíciójára is próbáltam kibontani), majd HDS-ben láttam hogy az áthelyezett szektorok száma 0->1, majd 1->2 és ezt követően, mikor otthagytam lekapcsolódni a gépet hosszabb időre (bár ekkor is "reset" lett a vége) 2->741 változott. Kondíció ezzel egyetemben 100-ról 14-re csökkent.Adatokat átmentettem a winyóról, majd ráindítottam egy olvasás-írás-olvasás tesztet, ami nem talált hibát.
Ekkor felmásoltam kb. 9 gigányi nagy méretű fájlokat (2-3-4 GB), melyeket gond nélkül vitte, tartalom ellenőrzés sem talált eltérést a forrás fájlokhoz képest.
Ezt követően ismét be megpróbálkoztam a kibontással ismételten nem sikerült. Az eredmény: 741->742
Melóba elhoztam a 7zip archívumot, itt sikerült gond nélkül kibontani.
Ha hazaérek tervbe van véve rövid és részletes önteszt futtatása ill. nem tudom, hogy a HDS teljes törlő tesztjét érdemes-e lefuttatni.
Mivel a winyó minden partícióján ugyanúgy jelentkezett a gond, elsősorban nem felületi hibára tippelnék.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A merevlemezek, mint minden más, előbb-utóbb elromlanak. Jó lenne erre időben felkészülni, hogy elkerüljük az adatvesztést.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hardcore café
- Autós topik
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen routert?
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- Hozz a Nyuszi Tárolót! Seagate IronWolf 4TB (ST4000VN006) INGYEN FOX-al Érdekel?
- Samsung, WD, Micron 2TB Gen4 NVMe SSD!
- Crucial P3 Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad 40AF + Lenovo 135W + Lenovo USB-C kábel (hybrid) DISPLAYLINK
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest