- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Packersbay
tag
Sziasztok!
Adott egy egy Samsung HM500JI típusú 500GB-os laptop winchester. Aminek a kondíciója 98%-on állt mielőtt tönkrement a laptopban a videokártya. Ezután 2 hónapot állt a szekrényben mielőtt el tudtam vinni itt egy szakihoz aki megcsinálta a vidi kártyát. Otthon kapcsolom be és nagyon lassan akar betölteni a windows. Kiszedtem beraktam 1 külső házba és hozzádugtam az asztali géphez. Ott a kondíció már csak 55%-os volt és jó pár gyenge szektort volt található a lemezen. Ezután lementettem mindent róla és elindítottam a lemez felület újrainicializálását ez szépen is haladt egészen ha jól emlékszem 90,84%ig ahol megállt és hiába vártam fél napot nem történt semmi,nem haladt tovább így leállítottam. Ezután beraktam a laptopba föltelepítettem rá a win 7-et,particionáltam és megnéztem ezután a kondíciót ami 100%-ot jelzett. Itt még örültem. Viszont rá kb 1 hétre nézek 1 filmet és megakad a lejátszás megfagy a windows is,csak bekapcs gombbal tudtam újraindítani. Újraindítás után viszont 52%-ra csökkent a kondíció és 84 gyenge szektort jelez. Az lenne a kérdésem,hogy e miatt lehetséges lenne már a lemez cseréje?? vagy ha nem akkor mit tehetnék??
Új hozzászólás Aktív témák
- Graphics: EAGET S600 - 1TB-os SSD - Aliexpressről kihagyhatatlan áron!
- Battlefield 6
- Villanyszerelés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Milyen routert?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital Black 500GB 3,5"-os hdd-k (
- Xiaomi 11T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest