- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hdsentinel #1781 üzenetére
Megsasoltam és igen működik, bezártam majd újraindítottam a HDS-t és most már azt írja, hogy Letiltva.
(Akkor csak egy kicsit késtem el a javaslatommal)
A TRIM-el az a gond, hogy a mai napig az a helyzet, ha x user meghallja, hogy TRIM, akkor automatikusan adattörléshez kapcsolja, kizárólag. Persze a TRIM ennél lényegesen több, nem véletlenül szolgáltatás, ha úgy tetszik a TRIM maga az OS. Egy hivatalos, 2009-es MS blogban ez olvasható (többek közt) a TRIM-ről
"Windows 7 requests the Trim operation for more than just file delete operations. The Trim operation is fully integrated with partition- and volume-level commands like Format and Delete, with file system commands relating to truncate and compression, and with the System Restore (aka Volume Snapshot) feature."
Azt hiszem így már egyértelmű, hogy miért lehetnek(és vannak) alkalmazások, amik nem kompatibilisek a TRIM szolgáltatással.
Elnézést az OFF-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- GTA V
- Napelem
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Delta Force (2024)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Eladó 512GB-os memóriakártyák!
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 1,5 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest