- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
válasz
impalaman #11061 üzenetére
Mert ez nem FLB, hanem RMB. Egyelőre.
Megnéztem és abban a better termben amit én tettem a ROM-ba abban is van .dex fájl.Szóval valami más az oka, hogy nem megy. De majd rájövök, hogy mi a gond, ha meg nem akkor nem lesz benne.
A lite ROM-nál írta a csávó, hogy vannak appok amik nem mennek, hogy ha benne vannak a ROM-ban.
Gondolom ezzel is valami ilyen gond van.
-
-
llaszlo
veterán
válasz
impalaman #11052 üzenetére
Ugye?
Én mondtam, hogy nagyon f@sza.
Van még egy másik is ami nagyon tetszett. Az amelyiknek zöld kör az akku kijelzője. De most így fejből nem tudom melyik az.
bootloadert nem tettél még bele? Csináltattam egy MoDaCo custom ROM-ost. Vagyis előtte is volt már, csak kombinálva egy másikkal. keress rá a "bootanimarion"-re modacon.
Most valamit nagyon eltaláltam.
Yeee, yeee yeee yeyeye
Sikerült bele tennem a Framework-öt és wipe-olni is lehet és megy.Minden zsír.
A better terminal az sajnos nem megy. De valahogy majdcsak megoldom azt is.Nézd már meg légyszi, hogy ha az FLB-ben bele teszed a /data/app mappába a better terminalt akkor működik-e.
-
llaszlo
veterán
válasz
impalaman #11037 üzenetére
Javaslom a full green framework-öt az espressoV2-re épül, de sokkal kiforrottabb. Én kértem a módosításokat a sráctól.
Innét letöltheted.
Az én legutóbbi ROM-om egyelőre bootloopol.Lehet benne hagytam valami amit nem kellett volna. Majd kezdem előlről. Pedig már benne van a movetosd is.
Én swype-ot használok. Igaz tanítani kell, de nem olyan bonyolult. Kell egy fájl ami tele van magyar szavakkal azokat mind egyszerre meg lehet tanittatni vele. Csak még az Ő, Ű beűt nem komálja. De majd idővel. -
llaszlo
veterán
válasz
impalaman #11001 üzenetére
Én tudom, hogy szimlinkkel meg lehet adni. És tuti, hogy az Amonra is ezt használja? Én még nem próbáltam, de nagyon nem is akarom.
Azért kételkedem ebben, mert nagyon gyorsan (kb 1-1.5 mp) megcsinálja a wipe-ot abban az esetben ha az SD-n van a dalvik. Ha tényleg törölné a cuccokat az SD-ről akkor szerintem jóval tovább tartana. -
bounty123
őstag
válasz
impalaman #10889 üzenetére
Én a mortplayer-t próbálgatom most zenelejátszásra, tetszik.
-
ATM_automata
őstag
válasz
impalaman #10885 üzenetére
Én is föltettem pár napja, de kissé érdekesen müxik. Középen a "napocska" hol megjelenik, hol nem. Eddig nem tudtam semmihez se kötni, hogy mikor jelenít meg képet.
A Beautiful Widget-et is leszedtem és kipróbáltam. skinekkel lehet játszani, de nekem szörnyen megfogta a telefont, viszont sokkal többet tud.....
-
llaszlo
veterán
válasz
impalaman #10859 üzenetére
Azt is próbáltam már. Marad a ROM flashelés, de most minden jól megy nem akarom cserélni.
szente: passz még nem néztem az ikonokat. Viszont a betücseréröl írni kell egy howto-t. Ez a házifeladat.
Mindenki panaszkodik, hogy hibaüzenettel indul a friss ROM. Elmondanám, hogy az emulator is azzal indul.
-
llaszlo
veterán
válasz
impalaman #10852 üzenetére
Tuti nem a build.pro-ban kell átírni. Végig néztem soronként. Meg le is cseréltem. Pedig logikus lenne, mert azt is lecseréli az FLB_vanilla framework. Egyelőre marad fekte a beállítások háttere. Ez az Espresso cucc ez lecserélte a folyamat kijelzőt is. Az már nem tetszik benne.
android-themes.net Itt van egy rakás téma. Egyet feltettem, de nem indult el a teló. Lehet ki kellene szedni belőle pár cuccot. Pl az appokat amiket lecserélnének.
szente: Szép lett. És nem ilaszlo vagy I.laszlo hanem llaszlo. Köszi.
-
llaszlo
veterán
válasz
impalaman #10835 üzenetére
Mármint, hogy pl ha belépek a beállításokba akkor az RMB-nek alapból fehér háttere van, zöld ikonokkal és fekete felirattal. Aztán valamit felraktam ami ezt és még sok mást is megváltoztatta valami fosra. Utána felraktam a Mattheo által linkelt FLB vanilla framework-öt. Ez helyre tett sok mindent, de pl a beállítások menü háttere fekete lett, és hiába tenném fel újra az RMB-t ez nem változik. Ezt szeretném újra fehérré "varázsolni".
-
bucsupeti
senior tag
válasz
impalaman #10829 üzenetére
A leírások szerint a dex fájlok vannak a dalvik cache-ben. az odexekről csak annyit találtam hogy ezek optimalizált dex-ek. Azért nem értem mert a dex az eleve nem más mint egy optimalizált java bájtkód. akkor ezt miért kellene még jobban optimalizálni. hm.
szóval ha llaszlo neked vannak dex-ek a dalvik cache-ben, akkor szerintem minden rendben van. az odexek esetleg a rendszeralkalamzások lehetnek? ez csak egy hülye tipp....
-
llaszlo
veterán
válasz
impalaman #10820 üzenetére
Pont az kell, hogy amihez nincs odex ahoz létre hozzuk, akár utólag.
bucsupeti: Az én telómon egy darab odex fájl van azt is én flasheltem fel a Music appal együtt. És az sem a dalvik-cache-ben hanem a /system/app-ban. Az FLB-ben is ott vannak.
sagesz: valamit tuti rosszul csináltál. A 2.1 sokkal gyorsabb, mint az 1.5 és csak akkor van gond ha elrontottál valamit.
-
-
llaszlo
veterán
válasz
impalaman #10760 üzenetére
Én abban a scriptben nem változtattam meg semmit sem.
És ahogy elnézem nem is változott benne semmi sem:
show_progress 0.100000 0show_progress 0.500000 0
delete SYSTEM:bin/su
copy_dir PACKAGE:system SYSTEM:
symlink ../xbin/su SYSTEM:bin/su
set_perm 0 0 06755 SYSTEM:xbin/sushow_progress 0.100000 10
Mégis felrakta rendesen a Music-ot.
-
llaszlo
veterán
válasz
impalaman #10730 üzenetére
És ha újra flasheled? Nem hiányzott valami develop cucc vagy valami? Mert erről nem írtál semmit. Amit meg én írtam az csak maga a parancs, a háttér nincs ott az máshol van.
Pl itt
http://androidforums.com/developer-101/8665-how-signing-roms.htmlLehet külön csak egy appot is flashelni, de nem tudom, hogy mik a feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Redmi Note 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest