Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Be is futott a Honor GT Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Sony Xperia Z3 Topik Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
prannk
őstag
Mi a heréért nem tudnak vissza írni a cordonosok? Ekkora csicskák? Pénteken irtam nekik hogy mikorra várhatom a telefonomat. Basztak visszaírni.
-
rsf
senior tag
válasz
Melafoto #7694 üzenetére
Én magát a rendszert szeretném elmenteni, hogy ha nem tetszik a loli akkor visszaflashelem a mentést és visszakapom a mostani állapotot. De úgy látom ez nem fog menni.
Más. A cwm-et eltüntetni mondjuk a gari miatt hogy lehet?
PC companionnal flashellek egyet ha jól gondolom.
Köszi. -
madgie
titán
Minden Telekomos Z3 független? Megvenném az egyik topiktárs Z3-ját, de kipróbálni nem tudom, neki meg nincs kéznél Voda nanosim.
-
törölt tag
Na.az új hangszórók megrendelve,már csak hátlapot kell néznem meg egy szétszedő szettet...
-
agent_k
őstag
válasz
estikornel #7677 üzenetére
5000.
-
gps76
őstag
válasz
estikornel #7677 üzenetére
A kijelző sárgulás igenis gyári hiba,garanciában cserélniük kell,az LG G2-nek is van ilyen gondja simén cserélték a kijelzőt. Sőt az Alcatel Idol 2 S-nek meg fehér csík/folt a kijelző hosszában az is garanciális probléma,nyugodtan vigyed vissza.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
holozis_HUN #7670 üzenetére
Szerintem igen
és felül kell írni, mint ahogy dekrer is írta a linket tartalmazó hsz-ban
-
estikornel
tag
Pár napja várok erre válaszra, ha valaki tud segíteni akkor írjon pár sort, köszönöm
"Kijelző sárgulás cseréje mennyibe kerül, ha nem számít garanciális hibának? A kijelző mindkét szélén függőlegesen látszik már fehér tartalmon, egyébként nem zavaró. Cserénél vagy eladásnál (készülék) mennyi mínuszt jelent ez forintban?"
-
Barnee88
tag
FONTOS HELP!!
A z3-mam első üveglapja mindenféle ok nélkül eláll a készülék tetején. Mintha elengedett volna a ragasztó.
Nem ejtettem le, simán zsebben hordtam ugyanúgy mint az utóbbi fél évben.
Van Tmobile garanciám, de érdekelne, hogy más találkozott e már ilyen jelenséggel. -
rsf
senior tag
Lassan rászánom magam az 1.232-es lolira
most még Kitkat-ot használok.
Szeretnék root-ot és cwm-et is. Szóval először a Kitkat-on megcsinálom ezeket, de szeretnék egy mentést csinálni a telóról, hogy ha vmi baj van vissza tudjam állítani a mostani állapotra.
A flashtool alkalmas erre? Mit kell tennem?
Köszi. -
AtHoS
nagyúr
válasz
holozis_HUN #7668 üzenetére
Gondolom valami rootexplorer féle/fajta fájlkezelővel, ha van root a telón, szépen megoldható, majd restart a rendszernek utána. Esetleg recovery-ben fájlkezelővel, ha ott van ilyen lehetőség
-
Melafoto
senior tag
-
horist2
tag
Az Z5-el jött új témákat rá lehet valahogy erőltetni a Z3-ra?
-
gps76
őstag
válasz
Melafoto #7664 üzenetére
Letöltöttem,de .232-es Customized rom-nál a Viper4-nek a menetét végigcsinélva nem látja a memóriakártyát,így .ftf-el kell mst kezdeni az egészet.Már kicist unom,hogy ennyit kelljen mókolni,lehet megy vissza a KitKat,azzal semmit nem kellett csinálni,igaz nagyon picit lassabb de hát ez van.
-
-
Cry0
őstag
sziasztokk régebben láttam a csoportban szinbeállítási lehetőséget ez menynire jo ?
-
holozis_HUN
addikt
Jó étvágyat
-
Deck
titán
válasz
holozis_HUN #7654 üzenetére
Hupsz elfelejtettem, na kajálok aztán belerakom
-
Deck
titán
válasz
holozis_HUN #7646 üzenetére
Kiemelt Z2/Z3 frissült az új rommal.
-
törölt tag
válasz
octolith #7650 üzenetére
Viszont ami nekem érdekesség az az hogy mint ha alapból halk lenne a telefon csengőhangszórója is,majd beugrok a médiába és megnézem azt a z3at ami ott ki van rakva...nekem ez gyanús...meg az is hogy más az imei a telóban meg a garijegyen,de szeptemberben volt szervizben,lehet hogy cserélték a telót,de mivel a bolt ma nincs nyitva így ezt csak hétfőn tudom megérdeklődni
-
octolith
tag
válasz
#97246720 #7642 üzenetére
Milyen rendszert használsz? A driverek megfelelően telepítve vannak? Ha Windows 8 vagy nagyobb, akkor indítsd újra olyan módban, hogy ne követelje meg a driverek szignózását, telepítsd fel a drivereket és akkor flashtoolozz. Nekem is volt ilyen gondom Windows 10-en, ez megoldotta.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
holozis_HUN #7643 üzenetére
Ahogy gyorsan belenéztem az xml fájlba, szépen egyénileg testre szabható. Szóval az eredetit én lementeném első lépésben és összehasonlítva a módosítottal lehetne látni min is "húztak"
-
törölt tag
esetleg valakinek tippje hogy Concept Romról miért nem megy a stock .232 vissza? loader.sin-nél kiáll hibára
-
AtHoS
nagyúr
válasz
holozis_HUN #7640 üzenetére
5 sec alatt meg lehet találni. Itt egy gyors link a kiinduláshoz, hogy "csak" 3 sec legyen
[link]
Kis segítség: a végéről indulva kezd a keresést visszafelé
-
Deck
titán
válasz
holozis_HUN #7636 üzenetére
Osztottam már meg ezzel kapcsolatban. Keress rá.
-
holozis_HUN
addikt
Nekem olyan kellene, hogy valamit átírni, hogy beszéd közben hangosabb legyen. De csak akkor.
-
törölt tag
kérdés... Sony concept rom van a telón, halk a felső hangszóró...próbáljak meg egy .232-őt?
-
gps76
őstag
Nekem volt fent a. 232-es recovery-ből telepíthető a viper4 nem működik vele,driver is feltelepül de semmi hatása nincs.
Most a Moonbreakers 11.5 romot próbálgatom,eddig nem rossz,a kernelben lehet órajeleket is állítani,viszont eléggé ki van herélve. Ebben van hang mókolás,viszont nem találkoztam vele sehol. -
holozis_HUN
addikt
válasz
picikupac #7632 üzenetére
Nem rossz, de visszatértem a Chrome-ra, nincs benne adatforgalom-megtakarítás, így lassú mobil mettel eléggé lassan tölt... Meg megszoktam azt, hogy fentről lehúzom és frissít. De a Chrome-ban nem megy a reklám blokkolás valamiért, a gyáriban viszont igen... Aksi ugyan az vele. Hétvégén jön a SLiM 4.1, kb hetente új verzió
Bejön a ROM, jó az aksi idő bele, 50% 4 óra SOT van már mobilnet full-közepes fényerő. Totál jó
-
picikupac
csendes tag
válasz
holozis_HUN #7600 üzenetére
lélegzetvisszafojtva várom, hogy mi a tapasztalatod. hogy bírta az akksi, összeborult, vagy sem, meg úgy általában. péntek van, flashelnék.
-
estikornel
tag
Heló!
Kijelző sárgulás cseréje mennyibe kerül, ha nem számít garanciális hibának? A kijelző mindkét szélén függőlegesen látszik már fehér tartalmon, egyébként nem zavaró. Cserénél vagy eladásnál (készülék) mennyi mínuszt jelent ez forintban?
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Nescafé #7627 üzenetére
Rearth Ringke Fusion Cristal View, hátul átlátdzó műanxag, oldalt szilikon (átlátszó) jack dugóhoz van fedél szilikonból és könnyű benyomni a gombokat. EBay-en van egy olasz eladó, ajánlom. Ajánlott minden toknál a hátuljára fólia/üveg (nekem üveg van) ugyanis a tok alá bemennek a piszkok és karcolják a telót.
-
Nescafé
őstag
üdv
Z3 -ra mien tokot ajánlanátok ami bevált többségnek? -
muhaha01
tag
Sziasztok,
Tegnap óta egyfolytában google hirdetés pop upok jelennek meg nem csak böngészés közben a telón, hanem a kijelzőzár feloldása után is...
Google-beállításoknál már minden szart kikapcsoltam, személyre szabott hirdetéstől kezdve, a reklámokat, a böngészőben is letiltottam mindent, újraindítottam, stbstb.
De egyszerűen nem tűnnek el ezek a szarok.
Mit lehet kezdeni? Találkozott már valaki ilyennel?
Köszi szépen -
Melafoto
senior tag
válasz
eladogeppc #7619 üzenetére
Október közepén kezdődik és ha sorra kerülsz kapsz majd értesítést levélben.
-
eladogeppc
veterán
Jelentkeztem a Betára. Mi a teendő?
Semmi nem történik. -
Melafoto
senior tag
válasz
eladogeppc #7615 üzenetére
Flashtool-al tudod ftf formába konvertálni.
-
Cry0
őstag
sziasztok
valaki próbálta már a gyári zenelejátszó mellé a viper4androidot? -
Melafoto
senior tag
válasz
plesotamas #7610 üzenetére
Működik is? Próbálta már valaki?
-
plesotamas
tag
Frissült az Xposed v75
-
prannk
őstag
Már 9. napja van a cordonnál a teló
-
octolith
tag
Sziasztok!
Azok a kollégák, akiknek nincs simlock a készülékén, a legfrissebb Customized UK firmware-t és a Sony Concept Signup alkalmazást (elérhető itt) használva feliratkozhatnak a Marshmallow bétára.
Illetve egy másik lehetséges módszer: a build.prop fájlban az ro.semc.version.cust értékét írja át erre: 1288-5028 és indítsa újra a készüléket. Ezután a Signup alkalmazásnak működnie kell, elvileg. Ha mégsem, akkor marad a fentebbi művelet.
Mindkettőt redditen olvastam, az első megoldást kipróbáltam, nekem működött.
-
viera
őstag
Már tegnap óta próbáltam előrendelni a Z5-öt a Telekomnál,sehogyan sem sikerült.
Most járt le a hűségem és hosszabbítással elég jó áron megkapnám.
Aztán ma végre kiderült,hogy azért nem mert elörendelésben már elfogyott.
Nem számítottak rá,hogy ekkora lesz az érdeklődés.
Azt modták.hogy most az i6s mellett a Z5-re a legnagyobb a kereslet,
már a 64 GB-os változatok el is fogytak.
Addig nem is lehet,amíg nem kapnak még belőle.
Egyelőre megtartom mellette a Z3-mat is,mert úgyis van 14 napom,hogy leteszteljem a Z5-öt.
Már nagyon kívácsi vagyok,majd úgyis beszámolok róla. -
-Maci-
addikt
Sziasztok!
Tud valaki valami intelligens megoldás vezeték nélküli töltésre?
Olyasmire gondoltam, mint az eredeti NFC-s tok, fedél nélkül. Tehát egy plusz hátsó borítás, a mágneses érintkezőkre csatlalkozó NFC modullal.
Talált valaki ilyet?Köszi előre is.
-
octolith
tag
válasz
ZZQWER63 #7594 üzenetére
Sokra nem mész vele, ha gond van, az az első a Cordonban (szerviz), hogy a papírt kérik. A kedves gazdája legközelebb vigyázzon jobban a papírokra, te meg csak garanciás, papíros készüléket vegyél. Lettem már így átbaszva (igaz nem mobilkészülékkel, hanem fülhallgatóval, de akkor is). Nincs papír = hatalmas piros betűs nyolc felkiáltójeles kerüld el messzire.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A generációváltás elmaradt, viszont apróbb de annál fontosabb korrekciók jelzik a Sony őszi csúcsragadozójának érkezését.
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest