Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Be is futott a Honor GT Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Sony Xperia Z3 Topik Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
válasz
holozis_HUN #7499 üzenetére
Ha bepipáltad amit kérdeztél akkor már kicsomagolta azokból a fájlokból. Hogy hova azt te jelölted ki neki az elején.
-
Deck
titán
válasz
holozis_HUN #7497 üzenetére
Akkor csinálok neki egy bejegyzést és odalinkelem. Pár mp csak az egész.
-
Deck
titán
válasz
holozis_HUN #7495 üzenetére
Pipáld csak be, akkor előrébb leszel.
Max beleírom, hogy szolgáltatós romok és teszek egy linket, mutathat egy logoutos cikkedre.
-
Deck
titán
válasz
holozis_HUN #7493 üzenetére
-
Deck
titán
válasz
holozis_HUN #7491 üzenetére
-
holozis_HUN
addikt
válasz
holozis_HUN #7490 üzenetére
Bocsi a dupláért.
Flashtoolban hogyan lehet romot csinálni egy onnan leszedett fájlból?
-
Viktor77
titán
válasz
holozis_HUN #7488 üzenetére
Akarod mondani Swipe to Unlock.
-
holozis_HUN
addikt
-
Melafoto
senior tag
válasz
holozis_HUN #7486 üzenetére
Persze ki mit szeret Vagy kinek mi jön be. Nekem Huawei telón a TWRP volt a jó. Majd Sp-n a cwm tette a dolgát. Most meg Z3 on a cwm-et használtam. Lehet kipróbálom ezt a TWRP-t úgy is jobban tetszik
-
holozis_HUN
addikt
Amúgy nem tudom hogy vagytok vele, de nekem a TWRP jobban bejön... Egyszerűbb használni, clear minden (cahce, dalvik stb) totál tiszta lesz a telód, aztán mehet a rom fel onnan. (wajk ajánlotta ezt a TWRP-t). De amikor CWM-el akartam felrakni egy romot, az előzőt nem törölte le, hiába volt clear dalvik cache, install new rom stb... És volt 1gb szabad hely a telón... Míg TWRP után sokkal több szabad helyem maradt, mint bármikor. AJánlom mindenkinek, és mostantól ezzel fogom pakolni a romokat
Tölt le az 1.200-as rom, csak teszt, mert várok egy újat, és gyorsban tesztelem tényleg jobb-e az aksi stb
-
Melafoto
senior tag
Én ezt a verziót használtam Moonbreakers Z5 Experience [V10] [02/10/15] [5.1.1] [D6603] [D6633] [D6653] (nem tudom van-e hasonlóság)
Jó a benne lévő cuccok és az akku idő is ott volt, de mint minden mókolt romnál előjön egy-két probléma.
Persze a sok ficsőr néha kompenzálja. Én szretek romolgatni, így felteszem próba és ha gebasz van jön a másik, de eddig még mindi visszatértem a gyárihoz....... -
Cry0
őstag
Szaisztok elvileg vasárnap megyek és vásárlok én is egy z3-mat
a garancia az hogy van ? mert ezt telekomnál vásárolták még 1 év gari van rá viszont beszélgettem emberekel kinek már lejárt a garija és a sony oldalán kapott még majd 1 év gari-t rá ezt valaki el tudná magyarázni nekem ? előre is köszi -
mpeter94
tag
Ha fel rakom ezt a rom-ot: [link] akkor utána, hogy tudok visszatérni gyári romra, ha úgy alakul?
-
gps76
őstag
MoonBreakers Gold Edition 6.1 próbálta már valaki?
-
Imike20
senior tag
A jelenlegi 200-as végü frissítés mit takar? Vagy még várható újabb is?
-
viera
őstag
Ment pü
Cry0-nak -
Cry0
őstag
sziasztok csak a t-mobilnál árulnak független z3-mat vagy a telenornál is ?
-
Deck
titán
válasz
latyika1994 #7468 üzenetére
Ezt neked kell tudnod.
-
latyika1994
tag
Üdv! Szerintetek meg ér egy 10 hónapos fekete makulátlan z3 14 hónap garanciával 93e Ft-ot? Vagy annyira nem jó vétel? Előre is köszönöm. Üdv Laci
-
viera
őstag
Már szolgáltatónál is előrendelhető a Z5-Z5C
Olcsóbb mint ahol most árulják függetlenül.
De az a jó,hogy a Telekom-nál ugyanúgy független mint a Z3.
Az én csomagomban 50-60e-rel olcsóbb mindkettő. -
gabor72
aktív tag
-
Zs0l00
csendes tag
Valakinek van már tapasztalata a 23.4.A.1.200-s ROM-mal?
-
prannk
őstag
Cordonnál mennyi ido a javitas? Tegnap vittem be
-
holozis_HUN
addikt
válasz
latyika1994 #7447 üzenetére
Hali.
Hívás teszt, mobilnet teszt, hangszóró/mikrofon teszt, kijelző hibák keresése (sárgulás, kékesedés, pixelhiba) különböző széneken, ősszeszerelés vizsgálat, nyomás teszt (service menü, service test, preasure sensor, service menü az összefoglalóban) fülek vizsgálata, púpos-e a hátlap, kamera teszt.
Hirtelen ezek jutottak eszembe
-
latyika1994
tag
Üdv! Szeretnék venni egy Vodafone-os 11 hónapos Sony Xperia z3at. Azt szeretném kérdezni hogy mire figyeljek ha kezembe veszem a telefont, miket próbálják ki? Gondolom ti jobban ismeritek a telefonra jellemző hibákat, mint én
Előre is köszönöm. Üdv László
-
Melafoto
senior tag
válasz
Melafoto #7443 üzenetére
@gps76 (nem magamnak írtam, így sikerült )
A stamina módnál van lehetőség kiválasztani azokat az appokat amiket ezen idő alatt is működhetnek.
A helyalapú WiFi nincs, de a mostani ficsőr is teszi a dolgát és nem fogyaszt többet.
Szerintem az új dolgok megszokás kérdése....... (nekem is fura volt elsőre, de megszoktam) -
gps76
őstag
Sziasztok.
Nekem is van egy Z3-am ami "flex" volt mert elgörbült. Óvatosan vissza lett egyenesítve,de akármilyen finoman lett csinálva,belül - gondolom az LCD üvegje - keresztbe elpattant egy csíkban.Nem az érintő,hanem alatta. Szerencsére semmit nem befolyásol a működésbe és észrevenni is alig lehet. Szóval csak óvatosan a visszahajlítással.Viszont kicsit csalódtam az újabb Sony szoftverekben,mert már alig van benne a Sony keze,szinte stock android a staminán,launcheren,meg pár dolgon kívűl. Pl. a hangszínszabályzónak KitKat alatt még egy youtube videónál is hatása az utóbbiaknál nincs. A lehúzható gyors kapcsolók használhatóbbak voltak,a hang profilosdi meg KitKat alatt egyszerű,azt tudja amit kell. LP alatt nyomkodjam a hangerő gombot ha váltani akarok. LP-nél kivették pl. a hely alapú wifit,ami hasznos funkció volt. Meg van csomó apróság, ami jó, ha maradtak volna.
Van a LP-ben egy stamina mód,meg az akkunál egy energiatakarékosság ami bekapcsolható(itt írja,hogy lehet nem kapom meg az emaileket,meg egyéb szinkronizációhoz kötött dolgot,hát röhej,ez alap lenne). A kettő között mi a különbség akksi,CPU terén?
Ez a Moonbreakers rom mennyire ajánlott? -
SkyS1gn
félisten
Gyári helyzetbe állítás töröl mindent faszán?
-
Deck
titán
válasz
holozis_HUN #7439 üzenetére
Abba csak a sebezhetőség javítások lesznek. (elvileg)
Xdan egy z3 variánsra kinn van 8mb ota frissítés. -
Deck
titán
válasz
FireFox1996 #7429 üzenetére
Új gyári rom. 1 óra Chrome böngészés alatt 10%-ot merültem. Szinkronizáció megy, LTE, fényerő közepes.
-
rsf
senior tag
A CWM felrakáshoz ha jól gondolom szükséges a rootolt teló?
Mert a kiemeltben nem egyértelmű ez a rész.
Üdv. -
holozis_HUN
addikt
válasz
A 2. Vesztes #7434 üzenetére
De rég láttalak
Mizu a HTC-vel?
-
A 2. Vesztes
senior tag
válasz
holozis_HUN #7424 üzenetére
Banánhinta-palinta. Hihi.
Vuff!
-
Deck
titán
válasz
FireFox1996 #7431 üzenetére
Filmezés közben sem, miközben töltöm.
-
Deck
titán
Ma frissítem a kiemelteket csak elvoltam havazva.
Új frissítés tapasztalat: Nagyon smooth, akksi idő javult, annyira se melegszik mint eddig.
-
R2Bazsi15
tag
Igen csak az a vicc, hogy semmi hatása a működésre sőt ha homorú lenne még tetszene is de garanciát nem akarom mert már nincs régi telefonom használatra ezt meg nem adják vissz azonnal...
De akkor gondolom a könyves megoldás nem lenne jó ötlet... :/ -
japunk
aktív tag
Sziasztok!
Ismét én. Tegnap óta le akar szedni egy 228 MB-os rendszerfrissítést, amikor leér, akkor kiírja, hogy "Sikertelen ellenőrzés". Ez a root miatt van? Ha igen, akkor esetleg tudtok róla dobni egy linket, ahonnan frissíteni tudnám?
Köszi. -
R2Bazsi15
tag
Üdvözletem!
Remélem jó topicba írok...
Nos a történetem a következő valamilyen úton módon sikerült csinálnom az én kis készülékemből egy Sony Xperia Z3 Flex-et csinálnom...
Azt szeretném kérdezni, hogy milyen módszerekkel tudnám visszaállítani alapértelmezésbe?
Ui.: Teljesen működőképes így is a telefon csak homorú. -
octolith
tag
válasz
SkyS1gn #7409 üzenetére
A beállításoknál van némi változás, egy-két dolog máshova került. A hívásbeállításoknál vannak szerintem új dolgok (vagy egyszerűen csak eddig nem láttam őket). Picit mintha gördülékenyebb lenne az egész, de erről nem tudok egyértelműen nyilatkozni, lehet csak placebo. Az ébresztővel nekem eddig sem volt gondom, nem a gyári alkalmazást használom, hanem a Google félét.
-
Melafoto
senior tag
válasz
octolith #7407 üzenetére
Köszi!
Közben Én is csináltam egy korábbi PRFCreator verzióval és működik. Én töröltem a régit romot CWM-el és úgy raktam fel. Ha érdekel valakit, megás link:
D6603_23.4.A.1.200_Customized CE1_Root_SuperSU_XZDR2.8.21.zip
-
octolith
tag
Na hali!
Itt van, amit én csináltam, 1.200-as végű pre-rooted rom:
https://drive.google.com/file/d/0B9JLTdD9xy5WLUdVSlpXSGN1cms/view?usp=sharing
Én egy korábbi pre rooted romra raktam rá, TWRP recoveryből. Nekem működött. Ez nem garancia arra, hogy neked is fog, felelősséget nem vállalok. Javaslom, hogy felrakás előtt csinálj biztonsági mentést!
-
Doner
aktív tag
Üdv mindekinek!
Valaki aki esetleg ért a flashtoolhoz tudna nekem segíteni?
Végső elkeseredésemben kérdezem meg itt egy napja kínlódok már vele.
Adott egy xperia mini st15 i amin 2.3.4 rendszer volt és flashtoolal akartam rátenni a legfrisebb 587-es ics-t..nem működött flash módban annak ellenére hogy minden driver fenntvan és flashmodeban csatlakoztattam utána azt csináltamhogy az ftf fájlt(ami a rom) winrarrar kicsomagoltam és betettem a /felhasználók/daniel/flashtool/firmware/sinExtracted mappába és utána próbáltam megcsinálni akkor sem jó az egyik sin. összetevőnél(ugye az ftft kibontva sin. fájl lesz hibát ír. Ezért legutoljára azt csináltam hogy fastboot módban indítottam a dolgokat és olyant csináltam hogy egyenként "flasheltem rá azokat a sin fájlokat (userdate, system, symlock, loader, kernel, system stbstbstb) utána már eljutottam addig hogy most megáll a sony feliratnál a mobil(de legalább már nem sony ericsson, tudniillik 2.3.4-ről akarok frissíteni 4.0.4-re, pc companisonnal nem akart működni mikor először azzal próbálkoztam, nem látja a telót akárhány millió driver van fennt nem működik vele és azzal nem tudom frissíteni. És azóta már a bootloadert is kinyitottam flashtool végett.(van egy másik st15-m amin ICS van azt gond nélkül látja működik mindent,,)
Szóval az a helyzet hogy most van egy telóm ami megáll a sony feliratnál, nálam van az 587-es ICS rom fenntvan a legújabb flashtól minden driverrel együtt és nem tudom elérni hogy rárakjam az ICS-tt túrom a netet ezerrel de sehol egy megoldás. Valaki nem tudja mi a búbánatot csináljak a flashtoolban:? -
octolith
tag
válasz
Melafoto #7400 üzenetére
Én megcsináltam magamnak PRF-fel, hogy rootolt legyen, működik is. A korábbi előre rootolt romra tettem rá tisztán, majd titaniummal alkalmazások visszaállítása. Semmi probléma eddig. Ígértem, hogy feltöltöm, de a hétvégét a szüleimnél töltöttem, itt nagyon lassú a net, de este hazamegyek és otthonról feltolom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A generációváltás elmaradt, viszont apróbb de annál fontosabb korrekciók jelzik a Sony őszi csúcsragadozójának érkezését.
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest