Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
-
Mobilarena
Sony Xperia Z3 Topik Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mikkkeeeee
csendes tag
válasz
normen82 #12275 üzenetére
Pontosan, elején alig lehetett észrevenni, de már egy szürke háttérnél is látszik az egyik folt. Vissza is fogom vinni, csak a munkámhoz szükségem van egy okostelefonra, így egy cseretelefont keresek gyorsan, mert szerintem a Cordon nem ad és sokáig fogok várni hogy elkészüljenek
Fun fact, édesapámnak Z3 compatja van, tegnap vette észre mikor megérkezett az pót-fülhallgatója, hogy a jack totálisan meghalt. Valakinek volt hasonló esete? -
Mikkkeeeee
csendes tag
Sziasztok!
Mai nap a metróban vettem csak észre, hogy két szuper kis sárga folt jelent meg a kijelzőm szélén
Még van rá garanciám júliusig, egy két héten belül szeretném is bevinni a Cordonhoz. Szerintetek mennyire fognak belekötni a problémámba? Még ugye van alkatrész és nem kapok egy borzalmat helyette?
Köszi
-
Mikkkeeeee
csendes tag
Nektek nem tartja ébren a telefonotokat a *backup wakelock? Mióta feltettem a Slim 1.7-et nem megy el aludni a telefonom miatta, nem tudom miért. (Ha lesz időm azért letolok egy full wipeot)
-
Mikkkeeeee
csendes tag
-
Mikkkeeeee
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég tettem fel a Wajk-féle SLIM romot, eddig minden szuper. Egyetlen egy dolgot hiányolok, az SMS-eket nem tudom visszaállítani, mert nincs fent a hozzá tartozó alkalmazás.
Láttam az eltávolított csomagok listáját, de nem tudom melyik csomag lehet az (nem szívesen tennék fel más fölösleges appot). Nem tudjátok mi annak az apk-nak a neve véletlen?
Köszi
-
Mikkkeeeee
csendes tag
Sziasztok!
Végül a Z3 nyert eddig nem bántam megMelyiket tartjátok jobb megoldásnak romolgatásnál? A zárt vagy nyitott bootloadert? (Ha jól olvastam vissza lehet zárni és így garanciáztatható a készülék.) Az mennyire egyszerű?
Köszi -
Mikkkeeeee
csendes tag
válasz
A 2. Vesztes #9936 üzenetére
Mikor megjelent az M9, elég sok rosszat lehetett hallani a kamerájáról, nem tudom azóta javult-e a helyzet szoftveresen.
Most, hogy nézegettem ez legalább nem melegszik annyira gyorsan mint a SD 810 -
Mikkkeeeee
csendes tag
válasz
A 2. Vesztes #9934 üzenetére
Egy Galaxy S4-em volt, év végén terveztem váltani. Ami telefon még tetszik nekem az a HTC one M9 de annak a kamerájával nem vagyok kibékülve
-
Mikkkeeeee
csendes tag
válasz
tal-garius #9930 üzenetére
Tisztában vagyok a SD 801 tulajdonságaival. A másik telefon amit néztem a Oneplus Two lenne. Itt főként a 4 kontra 8 magra gondolok (az 1 giga ram annyira szerintem nem mérvadó). Régi teszteket találtam, csak arra lennék kíváncsi, hogy 2 évvel a megjelnése után még mindíg megéri-e.
Javarészt böngészésre, fotózásra, zenehallgatásra(spotify) használom a telefonokat (telefonálásról ne is beszéljünk), játékra semennyit.
Egész napos 3G/LTE használattal is túlél egy napot a telefon?Ammire nem találtam értelmes választ: Romolásnál mennyire egyszerűen lehet visszaállítani gyári állapotba esetleges garanciális javításoknál? Poweruser vagyok
(Xposed)
-
Mikkkeeeee
csendes tag
Sziasztok!
Könnyen tudnék egy Z3-hoz hozzájutni, mert a másik telefonom megadta magát. Szerintetek mennyire éri meg még a Z3? Teljesítménye még mennyire jó? Akksiban nektek mit produkál?
Köszi a választ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A generációváltás elmaradt, viszont apróbb de annál fontosabb korrekciók jelzik a Sony őszi csúcsragadozójának érkezését.
- PlayStation 5
- Megjelent a OnePlus 13T
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Formula-1
- Politika
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest