Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dudikoff.
csendes tag
válasz
FhRossi #12918 üzenetére
Én a gyári dokkolót szilikontokkal úgy használom: adapter nélkül, egy nemhasználatos bankkártya szerűség van betéve a telefon mögé. Pont annyira megtámassza, amennyire kell. Lehet tuningolni a kinézetet, meg kétoldalúval odaragasztani, nekem csak az a lényeg, hogy töltsön. Amúgy nekem 700-800 mA tölt csak, de USB-csatin keresztül is max 1050 volt a max, de az is inkább 850 körül játszott. Különösebben ráér éjszaka tölteni, csak furcsállom, hogy ilyen alacsony. Majd kipróbálom másik töltővel is. Megoldhatnák telefonnál is mint laptopoknál, hogy kb. 95% alatt kezd el ismét tölteni, nem tartja minden áron 100%-on..., de hát biztos nagyon bonyolult feladat lenne
A hátlapi üveg fólia bevezeti a vaku fényét a lencséhez, aztán a kép alsó fele "ködös" lesz. Most tűnt fel igazán múlt héten, full éjszaka akartam fotózni. Világosabb fényviszonyoknál nem vészes, van erre valami megoldás?
Valami kerül-fordul (hetente) lejátszhatatlan, full sötét videókat kreál az Albuma? Mi a bánat ez?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- nVidia tulajok OFF topikja
- Építő/felújító topik
- Tesla topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest