- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lebowski
tag
Ok, de korábban azt írtad, hogy csak a GPS-t szeretnéd használni, mindenféle egyéb hálózattól függetlenül.
Rosszul fogalmaztam: a szervíz a legújabb eredeti szoftvert teszi vissza, akármi is volt rajta, azért, hogy kizárja a telepített és/vagy már eltávolított progik általi esetleges hibákat. Próbálj meg egy gyári visszaállítást a telón és utána próbáld ki először a szabadban. Ha így sem megy, akkor vidd vissza. -
Lebowski
tag
Meglepne hogy a sima mezei GPS máshogy működne a világ másik felén, hisz ugyanazok a műholdak keringenek a föld körül, ráadásul a sony még a glonass holdakat is látja...
Szerintem a szerviz nem ok nélkül szoftver frissítéssel kezdi mindig, nehogy valami fals frissítést/program félrevigye a hibakeresést. Én legalábbis így tennék.
Mágneses kábel: másfél éve egy 600 Ft-ost használok, még a gyorstöltés is megy vele. -
-
unravel
őstag
én is helymeghatározással küzdöttem, azt hittem a romok a hibásak.
onnantól kezdve lett jó, hogy google maps első indítás után rákérdezett hogy "improve location accuracy".
bár adatkapcsolat is mindig van (wifi vagy mobilnet), szóval így nagyonnagyon gyors a helymeghatározás.szerk: hosszúhosszú gondolkodás után a cruzerlite tokot választottam megvételre.
-
EasyR
aktív tag
Valaki, akinek jól működik a gps vevője, be tudná másolni a gps.conf fájl tartalmát. (system/etc/gps.conf) Csak összevetném az enyémmel. Bár gyanítom, hogy nem sok eltérés lesz.
Elég sokan panaszkodnak a neten a Z3 compactra, hogy egy frissítés után a lollipop rendszeren már nem használható a gps. (Látni látja a műholdakat, de nem csatlakozik.) Nagyon bosszantó, mert hetente használnám. Még a végén vissza kell vinni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Gumi és felni topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Építő/felújító topik
- Gitáros topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest