Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megkapja a fotós különkiadást a Nubia Z70S Ultra is
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
mackoapo11
aktív tag
válasz
Armahun #15040 üzenetére
Természetesen,csak is hátsó porton.Már sikerült kínkeservesen eljutnom odáig,hogy valami német romot felengedett,csak a kék logónál befagy,egy darabig zúg,aztán újraindul.Most próbálok valami más romot nézni rá.Már csak arra kellene rájönnöm,hogy amit letőltök az xperia fimmel,azt hogy tudnám flashelni.Mert az nem 1 fájlos...
(#15041) VMatteo
Mondtam is neki,hogy balkézzel,olyan mint ha más csinálná(#15042) holozis_HUN
Apjafia,engem is meggyanúsit ártatlanul az asszony mindíg -
mackoapo11
aktív tag
Üdv mindenkinek.
Lenne egy kis problémám.Fiam Z3 Compact (D5803) telefonját volt barátnője lezárta feloldási mintával bosszúból,ezért nem lehet a zárolt képernyőn túllépni. Próbáltam flashelni,de "02/008/2016 16:08:42 - ERROR - Can't read a byte value 02/008/2016 16:08:42 - ERROR - Error flashing. Aborted" hibával le áll.Sony saját szoftvere kéri,hogy lépjek be,azzal se tudom gyári állapotra visszaállítani,próbáltam már az EMMA-val is,az se engedi.Valaki tudna egy megoldást leírni,hogy tudnám gyári állapotra visszaállítani?
Köszönöm segítséget előre is!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest