- iPhone topik
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
sxxorp
őstag
válasz
Viktor77 #14522 üzenetére
Mielőtt benéztem ide a phonearena már felnyitotta a szemem, egyből tötlöttem is le
Ennyit biztos, hogy megérdemelnek, évek óta ezt használom. 6x5-ös rács az idióta Google keresősáv nélkül csak 2 lapon, akár félikonig átméretezhető widget-ek, 2 alsó swipe-olható, 6 ikonos sáv... tökéletes.
Még az is lehet, hogy a Prime funkciókat is fogom használni (pl. swipe le=notifications, valamiért a Quick settings nem megy egyből, még egyszer rá kell húzni... pedig az lenne az igazán nyerő, swipe up=app drawer)A 0$ passz, de az USA-ban 1$ a magasabb minimális app-díj miatt. Mint szegény ország nekünk (is) ezt nemrég csökkentették, valszeg 0,33$+27% ÁFA a megfejtés.
-
MC Pite
veterán
válasz
Viktor77 #14480 üzenetére
... az amolednek is olyanok a színei amilyenre az adott kijelzőt kalibrálják, bár a nagyátlag a samsung féle
szívárványhányásratúlszaturált színekre szokott gondolni ha jól sejtem. Nekem elég ha a készülékben van beállítás(R=255, G=190, B=0 olvasom pár helyen ami javít valamennyire, bár ugye veszít is ilyenkor a fényerőből)/kalibrálható külső eszközzel (koca fotósként eléggé zavar ha stimmelnek a fehéregyensúly).
Sima beállítás, vagy milyen módon lehet korrigálni?szerk: Köszi!
-
válasz
Viktor77 #13904 üzenetére
Nekem is büdös, szerintem egyszerűen belefolyt a víz és korrodálódott az alaplap, a kép is mintha erre vonatkozna. A szoftver frissítős rész és alaplap csere dolog pedig Benedek Elek művészetét hozza.
(#13905) Spityu27
Köszi!(#13907) pattantyu
Milyen szoftver frissítés rontja el a GPS hardverét???(#13909) pattantyu
Ha más telefonról értekezel minimum hogy OFF-ban teszed.(#13921) holozis_HUN
Ha már a flashtoolhoz kell nyúlnod (tehát újra kell pakolni a rendszert) akkor miért ajánlod a Kingrootot???(#13939) pattantyu
Ismét egy elégedetlen ügyfél, akinek kihúzták a talpából a tüskét.(#13945) Wajk
És valami a motorháztető alatt is változott, ugyanis szebb képet készít auto módban mint eddig! Legalábbis Z5C alatt.(#13965) rootmin
Mint tudod ez egy portolt Kamera app! Ennek megfelelően támassz igényeket vele szemben.(#13975) levente222
Videózd le ahogy ellenőrzöd a tömítést, indikátort, bezársz minden ajtót és mehet a vízbe. Kivétel után töröld szárazra, nyisd ki az ajtókat és ellenőrizd az indikátort. Ha beázik, nem hiszem hogy a Sony ne cserélné garban -
-
szabi97
tag
válasz
Viktor77 #13946 üzenetére
Én úgy szoktam, hogy a letöltött zip fájlban megnézem milyen fájlok vannak és ezeket a fájlokat root explorer-rel kimásolom a system-ből sd vagy belső tárhelyre valahová, ha mégse tetszene, akkor csak visszamásolom a helyére az eredeti fájlokkal felülírva amit fel flasheltél, utánna csak újraindítom és olyan mint a régi.
-
pattantyu
tag
válasz
Viktor77 #13904 üzenetére
Írd be a google-be: sony z3 gps problem. Én megtettem. A jelenség annyi volt amúgy, hogy a GPS jel vétele baromi sokat gyengült. Látta a műholdakat, de nem tudott csatlakozni, vagy amihez tudott, ahhoz is nagyon gyengén. Felhős időben semmi, illetve csatlakozás esetén szar pontosság, sok eldobással.
Az egyik fórumban azt olvastam, hogy az alaplapcsere megoldást hozott másoknak. Nekem az volt az ötletem, hogy a Sony is rájött a hibára, ezért az újakat, meg az új alaplapokat nagyobb GPS antennával látta el. Mások is írták, hogy egy antennabővítés, azaz egy kis fémszál hozzátoldása az antennához sokat javított a helyzeten. Na jó, de egy garis, pöpec telefonnál, ami még csak le se esett soha, ki a fene állna neki ilyeneknek. Természetesen soha nem szedtem szét. Ha lett volna okom, akkor is a szerviz tegye meg, ne én.
-
-
Armahun
addikt
válasz
Viktor77 #13730 üzenetére
Tényleg nagyon jó ez a modul. Köszönjük Wajk.
A módosított gombok sem változnak már vissza a rádióban és a képnézegetőben.Apropó képnézegető, nekem annál tűnt fel hasonló, világosodás, színeződés, mint a képernyőzárnál.
Ha megnyitok egy képet teljes képernyőre, egy-két másodperc múlva változnak egy árnyalatot a színei. -
-
Pano
addikt
válasz
Viktor77 #12801 üzenetére
Hali!
Sajna nem működik. Bekapcsoláskor hiába nyomom a hangerő le plusz bekapcsot nem történik semmi, csak simán elindul a telefon.
Ha várok a led villanásra és úgy akarném lenyomni a hangerőt le gombot, nem működik, iugyanis nekem indításkor semmilyen led nem villan fel.
Ha csak a hangerő le gombot nyomom, akkor normálisan elindul a telefon, csak annyi különbséggel, hogy a képernyő bal alsó sarkában egy csökkentett mód vízjel van, de ugyan az minden.Hogyan tovább? Esetleg ahhoz lehet köze, hogy a concorde-tól én már 5.1.1 rendszerrel kaptam?
Lehet totál amatőr kérdés, de a romot kicsomagolva kell a belső tárolóra másolni?
-
-
Kroni1
veterán
válasz
Viktor77 #12665 üzenetére
Szerencsés vagy, vagy én szerencsétlen. Nekem sose esett arcra, mégis végigrepedt belülről az érintő a nillkin alatt. Azért gondolom h belülről, mert nem a felső üveg réteg repedt, hanem alatta az érintő, nem is érzékelt utána már..
Ha pofáraejted akkor még teljesen bepòkhálòsodva is érzékelni szokott..
-
törölt tag
válasz
Viktor77 #12578 üzenetére
Nem tudom mert nem állítgattam csak feltűnt mostanában. Ez a beállítás lenne az: "hd videó streamelése csak wifin"? Mert más hasonló beállítást nem találtam. Mobilnettel sohasem youtube-ozok csak wifin. Szerk: azt hiszem megtaláltam. Elindítottam egy videót és a minőség 360p-re volt belőve. Átraktam 720p-re így már jó. Remélem nem kell ezt minden videónál külön állítgatni.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Viktor77 #12130 üzenetére
Szerintem is!!! Nekem is ilyen tok van, szintén olaszból, és gyönyörű benne a teló!! Főleg ha szappanos vízzel megmosod a tokot szárazra törlöd és felrakod rá, full átlátszó nagyon fasza
Ja és próbáld ki: bekapcsolod a zseblámpát sötétben, világítani fog a tok pereme nagyon frankó
-
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Viktor77 #12039 üzenetére
Túl későn keltél
Szóval olvashatta itt fórumon amit írtam és utána beszerkesztette, mivel most már nálam is ott van, hogy "3.5 - under testing"
Szerk.
De az igaz, nem tekertem le, hanem rákérdeztem itt előbb. Aztán gondoltam, hogy letöltöm, de "csak" a 3.4-est találtam és ezt szintén jeleztem is
Szerk2.
holozis_HUN
Vegyél neki ajándékba egy Z3-at és meglátod lesz arra is wajk féle ROM
-
-
-
-
-
zümzümm
senior tag
-
Gota14
csendes tag
válasz
Viktor77 #11664 üzenetére
Egyik helyen néztem már, és mikor a kosárba raktam, akkor írta, hogy ázsiából vannak behozva és h nem lehet rajta frissíteni. A mostani telefonomat is vipphonetól vettem, és azt sem tudtam egyszer sem új szoftverre frissíteni, nem jelezte ki soha h lenne frissítés, pedig két év alatt biztos volt.
-
zerdelyi
tag
válasz
Viktor77 #11651 üzenetére
Na, jó.
És, ha egyszer már rajta van a recovery, akkor azután már csak azzal lehet romot cserélni a telefonon, sd gyökerére rakott zip-ből? Vagy továbbra is megy a flashtoolos ftf telepítés?
Illetve még egy kérdés: 7-es miuit hol találok? Nem baj, ha nem tud magyarul.
Köszi. -
sxxorp
őstag
válasz
Viktor77 #11474 üzenetére
De melyiket?
Az első lenne, amit én találtam?
Azért látszik, h más minőség, pl. a drágább csavarozva van, ha jól látom, és kidolgozottabb azért. Ezért is kérdezném azokat, akiknek már van, h mi a tapasztalatuk, és melyik van nekik?üveg: nem Nillkin, de hamarabb itt van, mint Kína (Angliából), és 3000-ből kijön, ráadásul hátulsó is[link] Vélemény?
-
sxxorp
őstag
válasz
Viktor77 #11468 üzenetére
Wsken: van ez a fajta: [link], ez nemcsak, h nagyon olcsó, de gond esetén nem követeli, h saját költségen küldd vissza, hanem moeny back. Ez is jó?
és egy patentebb típus: [link]. Ár alapján erról beszélsz.
Az üvegtéma valóban sürgősebb, Nillkin van olcsóban csak arra tényleg nem akarok várni x hetet... Még vki?Wajk: még nem használom, de valszeg fogom
-
-
Viktor77
titán
válasz
Viktor77 #11049 üzenetére
Ok, most Wajk romja is bootloopol. Eljutok a 4 kis forgó pontig, aztán megállnak, és kezdődik elölről.
A zip-et bemásoltam a telefon gyökérkönyvtárába, TWRP-ben kiválaszottam ezt a zip-et, azon belül a slim2.6.zip-et, de csak azt, és flash. Azt írta oké, reboot. Jól csináltam?
-
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Viktor77 #11041 üzenetére
Szerintem jól csinálsz mindent, csak flashtool-ban jobbfelül nem lesznek automatán bepipálva a cache törlések. Korábban ezt jelezte valaki, hogy kimaradt a leírásból (mármint, hogy legyenek bepipálva) és enélkül bootloop lesz a végeredmény.
Nálam nem volt még korábban telepítve flashtool és első indításnál szépen be is voltak automatán pipálva az említettek, tehát nem kellett semmit módosítanom.
Szerk. Most olvastam, amit hozzáírtál, bár mivel nem vagyok nagyon otthon a témában a cache törlések triviálisan adnák magukat más verziójú ROM felrakása esetén. Talán emiatt sikerül a baltic-ot újra felrakni, mert ahhoz jó a megmaradt "cache"
Szerk2.
korábbi ilyen irányú hibajelzések és megoldás: [link1], [link2]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TP-LINK routerek
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest