Hirdetés
-
Mobilarena
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
UnConnecteD
senior tag
ilyet hasznal valaki ?
-
SkyS1gn
félisten
válasz
BoneDragon #2198 üzenetére
Hát mivel ha nincs a készüléken kép a semmit nem tudod feltölteni.
lövésem sincs miről beszélsz
-
BoneDragon
veterán
Ha csinálok képet és elakarom küldeni vagy feltölteni, akkor azt irja, csak a készüléken lévő képet lehet elküldeni! Ez igy micsoda
-
SkyS1gn
félisten
válasz
BoneDragon #2195 üzenetére
Jajj
-
Rigel77
tag
Sziasztok.
Független magyar Sony boltból vásárolt telóra jött már valakinek .402 ?
Van valami oldal ahol meg lehet nézni?SI 1281-0169.3 ha jó számot nézek.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
BoneDragon #2192 üzenetére
Ennyi idő alatt azért nem. Bár az nekem is fura hogy a Z után a Z2 ajtajai könnyebben nyithatók, pedig magasabb IP ratinget kapott.
-
atikó
őstag
válasz
BoneDragon #2175 üzenetére
mivel töltöd? usb vagy a mágneses kábelen keresztül.
(#2190) Yocee az intelligens híváskezelésen is javítottak. mást ne vettem észre, egyenlőre.
-
Yocee
aktív tag
Úgy tűnik, hogy a .402 frissítéssel javítottak a beszéd közbeni hangminőségen, és a hívásfogadáskor tapasztalható pár másodperces némaságon.
-
szagabor
tag
válasz
BoneDragon #2174 üzenetére
De a 20% azért nem annyi mivel a telefon tegnap még 189990Ft-volt ma meg már 208560Ft és abból jön le a 20%! Tudom nem sok vigasz. De így már én is megrendeltem!
-
Syl
nagyúr
válasz
SkyS1gn #2181 üzenetére
Én a t-mobile-nál vettem részletre, így azt tudom amit nekem ott elmondtak.
Az első hónapot mindenképpen ki kell fizetni, utána le tudom mondani ha akarom (nem akarom).
A biztosítást IMEI számhoz kötik és ha egyszer lemondom, utána újat már nem tudok rá kötni.Tudom, nem sok segítség
-
majestic
őstag
Hogy lehet gyári állapotba visszaállítani a telcsit?
-
mackosajt
addikt
válasz
SkyS1gn #2177 üzenetére
Óccó' kici kínai tok
Sajna full fekete nem volt, így ezt vettem, mivel neon zöld, és némileg van közöm a "neon"-hoz, hisz melóban ez a nevem.A zsebtöréseseket hagyjuk.
Múltkor nejem telefonját vittem, be épp biztosítani, egy srác ott pattogott, hogy ő nem hajlította meg a telefonját, mert ő figyel rá, és nem dőlt neki semminek úgy, hogy a zsebében lett volna...
Természetesen nem hitték el.
Ekkor jött a gyerek, hogy biztos az alu ház a hő miatt deformálódott... -
SkyS1gn
félisten
Notbad.... kinyitja az ejtőernyőket!
Ezután nemtudom hogyan törik el egyeseknek zsebben.
ja de... mégis.
(#2176) mackosajt
Ez mi a f***om!
-
Attila73
csendes tag
Működni fog benne egy 16 GB-os Kingston SDHC memóriakártya vagy csak SD-t kezel? Köszi a válaszokat!
-
-FreaK-
veterán
Ha még nem volt, 20% akció a Telekomnál, egész jó ára van így már a kategóriájában.
[link] -
w333
félisten
Ezt láttátok már ... Live on YouTube > by Xperia
-
Ck.
addikt
válasz
SkyS1gn #2158 üzenetére
Miért, mi volt a szifik címe, ha nem a bezzeg? Eddig minden gyártó hozzá mérte magát, ez csak az utóbbi fél évben változott meg a Z1-Note3-1020-One-S4 és ezek utódai óta. Most először egymáshoz méri magát a konkurencia, eltűnt a bezzeg. Se az 5S, se az 5c nem lett az, a konkurencia beelőzött.
-
Ck.
addikt
válasz
SkyS1gn #2110 üzenetére
A csúcs, amihez mindent mérnek. Egy telefon...mind felett.
Ez lenne a bezzeg.
Eddig a szifonok birtokoltak ezt a címet, eddig...de most jelenleg ahogy elnézem a piacot, majdnem mindegyik konkurencia ugyanazt hozza, alma viszont jócskán el van maradva.
Őszig szerintem üres lesz a trón, aztán meglatjuk hogy alakul. -
Lehet hogy hülye kérdés, de a kontaktoknál nektek mekkorában adja ki a képet hivás közben ? Nekem hol nagy hol kicsit és rohadtul az idegeimre megy. Probáltam a fb-al szinkronizálni, a beépitettel is de sok kép ugyanúgy kicsi marad hivás közben. Samsungnál ubersyncel müködött de itt nem igen akar. Ötletek ?
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Sebibalu #2150 üzenetére
Smartband okosság része
(#2151) Felhasználom Pontosan nemtudom elég messzire visz ahhoz képest. ~15m. A nagy Artic S113BT ehhez képest kutyafüle, az pár méterről szakadozik. Jó mondjuk smartbandre nem zenét továbbítok
(#2152) BoneDragon Azzal nincs gond nekem is az van fennt. lehet rossz cellavétel? Az igen tudja szívni az akksit.
-
SkyS1gn
félisten
Btw nagyon cuki a kis Core
Hamar feltölt.
-
-
w333
félisten
válasz
Gergőke88 #2138 üzenetére
Akkor lehet hogy kicsit félreértettél semmi fikáról nincsen szó ... csak ha már kiadok 200k pénzt egy csúcsmodellért akkor már elvárom hogy tényleg hibamentes legyen, őszintén megmondom félek az illesztési és pixel hibáktól, ezért is várok még egy kicsit
(#2137) mgTerminator
Z2 -t még nem tudtam megtapizni sehol sem, de kb. az összes csúcsmodellt már igen (kicsit csalódás az összes) elhiszem hogy tényleg gyors, de előbb megszeretném tapizni, felhasználói élményben ha tényleg smoothabb és gyorsabb akkor egyértelmű hogy veszem is meg
Illetve van valami hír a Z2 Compact -ról
jó lenne egy kisebb méret is
-
Gergőke88
addikt
válasz
mgTerminator #2137 üzenetére
Mindenhol ott van, mindenhol fikáz, szorgalmasan gyujti a hszeket.
-
stilo18
addikt
Veled értek egyet.
Nem gyorsabbak annyival már a telefonok, mint ahogy régen láttuk évről évre a javulást ...
Viszont ha ezt Te is tudod, hogy egy S4Pro+adreno320 kombó már tökéletesen hajtja a droidot (ha jól van optimalizálva) akkor mit rugózol ennyire, hogy még vársz egy évet, csak hogy erősebb legyen a SoC...?Persze Antutuban többet kapsz, nah de gyorsabban fog tölteni egy weboldalt 0,04 mp-el?
Szerintem vedd meg a Z2-t, ha tetszik!
-
Lacy6
senior tag
Az összes jelenlegi csúcsmodell gyorsabb a nexus 4-nél érezhetően. Kamerába és üzemidőbe is nagyon nagy előrelépés lenne. Miért akarod belerakni a HTC-be a sony hardverét? Még a vízállóságot megértem, de a szoftvert meg végképp nem...szted jobb a Sony felülete a sense-nél? Persze kinek a pap kinek a papné, de akkor is na
-
w333
félisten
válasz
mackosajt #2129 üzenetére
Igen ezt tudom ... de amíg az összes mostani csúcsmodell semmivel sem gyorsabb mint a jelenlegi telefonom (Nexus 4) addig semmi értelme nincs lecserélni, ezért akarok várni még egy kicsit
Legszívesebben fognám az Z2 hardverét / szoftverét + vízállóságát és beleraknám egy HTC One M8 -ba
-
roland.nagy
csendes tag
Na ja... mire megveszed a Z3-at, addigra már lesz pletyka a Z4-ről. Gyakorlatilag soha nem fogsz venni.
-
BoneDragon
veterán
Végre tudtam regisztrálni a sony centerbe. Most meg nem tudom lementeni a számokat, rányomok kiirja hogy singning in és nem történik semmi... Pedig direkt angol accountot csináltam.
Ötlet? -
majestic
őstag
válasz
Levente17 #2104 üzenetére
Na én vettem (165-ért, ismerős GSM-estől, azért ilyen olcsón) a páromnak egy fekete függetlent, de sajnos ahogy a kezébe vette, nem tudott vele mit kezdeni, nagy neki. Én egy kicsit nyomkodtam (a fólián keresztül, így a gyári még rajta van). Ennek a példánynak SEMMI BAJA! A kamera közepén van, nincs egyetlen pixel hiba se, szerintem nem is melegszik, illesztési hibának nyoma sincs.... Amúgy eladó, ha valakinek kell, én almás vagyok
. Bár bevallom férfiassan, hogy szerintem ez a legjobb és legszebb droidos telcsi és simán vetekszik az almával, sőt...
-
BoneDragon
veterán
Én már 2 napja használom és nagyon meg vagyok vele elégedve. i4 után egy álom a telefon. Előbb bekapcsoltam az almát és majdnem eldobtam úgy megijedtem a kijelző mérete miatt.
Szerencsére én pixel és illesztési hibát nem látok, viszont a kamera nekem sincs pont középen, de engem nem érdekel. Minden fillért megért a készülék és a füles is durván szól! Le a kalappal a sony előtt. -
SkyS1gn
félisten
válasz
mgTerminator #2108 üzenetére
MInél jobb? Szerintem ha szétkalapálnám a Z2-ből is L alak lenne... de lehet hogy U is.
Az ilyennek meg inkább robbanna fel a kezébe!
-
toto0569
addikt
válasz
mgTerminator #2108 üzenetére
Sosem értettem ,hogy ezzel mi a célja az emberkének...
Ck.:Én soha nem gondoltam volna,hogy van tökéletesebb telefon mint az LG G2 ,Az sem rossz...sőt...nagyon jó és szép telefon,de aki ezt a Sonyt szidja az még nem fogott smooth telefont a kezében.Semmi mókolás,root nem kell hozzá.(És gyönyörű) -
Ck.
addikt
Én őszintén sajnálom azokat a tulajok akit ennyi bosszúság ért a telefonnal kapcsolatban.
Másfelől annak viszont örülök h beigazolódott h a Z2 minden híresztelés ellenére mégsem lett "BEZZEGTELEFON", így már semmi kétely nincs bennem, ami arra sarkallna h Z2-re cseréljek.
Mindenesetre kívánom a tulajoknak a hibák mielőbbi tényleges orvoslását. -
SkyS1gn
félisten
Ja meg ezek is maguktól történnek... hááátt pherszeee
-
papi77
addikt
Szerintetek ha két pixel hibás,akkor cserélik gariba a kijelzőt?
-
Levente17
tag
Egy ideje eldöntöttem már, hogy veszek egy ilyen telefont, de mostanában egyre több hiba jön elő, ami néha eltántorít..
Bízom benne, hogy ezek megoldódnak rövid időn belül, mert nem szeretnék többet várni a vásárlással.. -
w333
félisten
Szomorú ... Link a Z2 -nél ugye nincs ilyen hiba ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Sony beleadott apait-anyait, hogy a Z2 kompromisszumoktól mentes csúcsmodell lehessen. Majdnem sikerült is, csak apróságokon múlik a tökéletesség.
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- Új bontatlan iPhone 16 / 128GB / Black / euronics 3év garancia+ biztositás
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest