Hirdetés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- One mobilszolgáltatások
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
-
Mobilarena
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danny750
őstag
Xperia Z után újra egy nagyágyú tulaja leszek.
.hát mit ne mondjak, most nagyon megcsinálta a Sony az igazit..egyszeruen számomra tökéletes
A színen gondolkodom meg, mert elég fehér parti vagyokKözel 140keszulek után úgy érzem ezzel elleszek 2evig
Nemsokára csatlakozom kozetek, z30 és 5s-t ütötte ki a nyeregbol
-
atikó
őstag
Z2 tulaj lettem, z1 váltottam. Ha jellemeznem kellene akkor 1 szó : pazar
-
SkyS1gn
félisten
válasz
jooker82 #1370 üzenetére
3 hetet mondtak hogy jön szállítmány, addíg használhatom. Egyszerűen arrébb van, nem mozog itt semmi, csak a fókusz előre hátra, OIS nincs benne hogy a remegést próbálná fixálni, oldalra NEM MOZOG!
(#1371) fésű naná... mert keresi a fókuszt miközben forgatod a tenyeredben, de oldalra nem mozoghat, előre hátra!
-
jooker82
nagyúr
válasz
SkyS1gn #1368 üzenetére
Az s5-ben az autofokusz mozog a kameránál,ha rázzák,ezt próbáltal taglalni a rutinos kolléga. Az ott nem hiba,mivel a tecnológia ilyen.
De itt azt hiszem másrtól van szó,mint amit a kolléga emleget.
Neked,ha jól tudom nem az volt a gond,hogy mozgott a kameramodul,ha nem más..
amúgy visszaküldted már ? -
SkyS1gn
félisten
Te a fókuszról beszélsz, mi meg NEM! Ráadásul az fel le mozog, előre-hátra, nem oldalra.
És pont hogy bekapcsolt állapotban fókuszálgat, kikapcsolva miért csinálná?!
Ha hülyeséget beszélsz és fogalmad sincs az egészről kérlek inkább ne is mondj semmit.(#1363) Gergőke88
Igen jó, 2 napot elment eddíg nálam 6 - 7 óra kijelzőidővel!(#1366) istibond
50% auto szabályzással. -
fésű
újonc
szia,
mert ez nem hiba, sok más telefon - azonos korábbi típusok, lg, de még az iphone...stb is - így működik, a kamera működési technológiája miatt.
a kamera kikapcsolt állapotában mozognak a tagok, de ha bekapcsolásra kerül, akkor beáll a használati pozícióba, ezért fixálódik a helyzete. S5 fórum!! -
Gergőke88
addikt
Gondolkodok nagyon ezen a készüléken.
I5-m van lassan 2 éve (amikor megjelent akkor vettem..)
Anno a Sima Z is tetszett, de a kijelző színei nem tetszettek.
Volt aki i5-ről váltott? Milyen üzemideje van? A másik kiszemelt a G3 -
fésű
újonc
Sziasztok a kamera mozog, ha forgatjàtok a készűléket làtjàtok!Ezèrt làtni úgy mint ha nem lenne közèpen! Egyszer itt van egyszer ott! A Samsung s5 -nél is írtàk többen úgyan ezt!Persze csak kikapcsolt àllapotban mozog szóval ez normális!
-
toto0569
addikt
Kedden én is megkapom...fekete.
-
mackosajt
addikt
válasz
SkyS1gn #1357 üzenetére
Az enyémen, ha a dokkoló oldaláról nézem picit, akkor fel sem tűnik a decentralizálás.
Amúgy rendeltem dokkolót(amibe betétek is járnak, hogy tokkal - két vastagság - vagy nélküle lehessen használni) és flip-es tokot (kártyáknak és igazolványnak hellyel). Kíváncsi leszek, mikorra ér ide, és mennyire leszek elégedett velük.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
mackosajt #1356 üzenetére
Semmi hatása nincs, és nekem alig észrevehető nem olyan mint ott az utolsó képen. Mindegy nem is ezért lesz cseréltetve főleg, de azért megemlítettem ezt is.
Remélem érkezik fehér mert akkor arra cseréltetem lehet, attól függetlenül hogy tetszik a fekete is és nem is annyira fingerprint magnet mint hittem.
-
-
jooker82
nagyúr
Van itt valakinek komolyabb fényképezője,melyen lézeres segédfény is van?
-
törölt tag
válasz
silmatauki #1343 üzenetére
Minden másban megy szépen lemarad, és nem is csak a Z2-vel szemben.
(Nem is hiszem, hogy van telefonban annál jobb kamera, kár hogy olyan gányul néz ki és vacak a szoftver rajta. Ja, szerintem.)
-
tipuka
addikt
Srácok, ezt a dupla koppintást hol kell beállítani? Nem találom egyszerűen!
Tudom, hogy nem olyan, mint a G2-ben, de szükségem van rá!
Amúgy csináltam unboxing vidit a Z2-ről, ha érdekel valakit, bár nem a legjobb... 3 óra alatt feltöltötte, azt csodálom. -
joszi1951
tag
Szia w333 csak azért kérdezem mert mind a két telót a T-Mobilnál vettem.kösz
-
SkyS1gn
félisten
Azon az oldalon kívül mindenki tudja hogy a 808-at nem veri meg... elég csak az optikára és a szenzorra nézni. Csak ők kipakolták ezt a hírt azóta az egész net ezt zengi... be voltak szívva biztos. Ettől függetlenül a Z2-nek van most az egyik legjobb ha nem a legjobb kamerája droid körben.
-
ZolkoW
őstag
válasz
silmatauki #1343 üzenetére
na igen, ez a Z széria nem a fotók minőségével vett meg
-
joszi1951
tag
Szia valaki megtudja mondani,hogy hová menti a filmet amit letöltök a PRIVILEGE MOVIES-ről a z2-re sehol sem találom a fájlt pedig a memoria hely fogy a telefonról.kösz a segitséget.
-
silmatauki
őstag
válasz
istibond #1342 üzenetére
Hát igen, kamera-minőségben a Nokia 808 azért rendesen agyonveri: http://mobilarena.hu/tema/re_nokia_808_pureview_kameras_beta/hsz_11893-11893.html
-
istibond
tag
Kint van a gsmarena teszt is:
http://www.gsmarena.com/sony_xperia_z2-review-1078.php -
Spidee
senior tag
Van olyan aki eBay-ről rendelt már DK36-s dokkolót, és meg is érkezett neki?
Elfogadnék egy linket hozzá, ha megfelelő minden vele. -
Ck.
addikt
Semmi.
-
tipuka
addikt
Srácok egy hülye kérdés, mentségemre legyen, nagyon ritkán veszek új telefont!
Első töltés, hogy is zajlik ezeknél az aksiknál? Lemeríteni mennyire kell és mennyi időt kell tölteni?Zozzy94: jól gondolod, nem, nem okoz problémát.
-
SkyS1gn
félisten
-
SkyS1gn
félisten
1 tipp, ha a fényképezendő dolog nem mozog, a legjobb a manual éjszakai arckép opció, ha fix helyre tudod rakni a telefont mozdulás nélkül akkor elég epic képeket lőhetsz, ez a Z-nél is így volt. Az auto viszont lehet fel fogja világosítani a környezetet a 3200as ISO-val de eléggé olajfestményes lesz.
-
tipuka
addikt
válasz
joefasalasso #1316 üzenetére
Én is tudom, de a Cris99 "arckifejezéséből" leírtam inkább, hogy ő is vágja, ha nem vágná!
Én ettől a kameraszoftvertől agyvérzést kapok, most akkor 8mpx-elben rögzit, ha automata minden? Miért nem 20,7mpx-ben?
Marad a manuális így.
~Amúgy minden baba benne, imádom már is, főleg a hideg telefon tapintását.
-
törölt tag
válasz
joefasalasso #1313 üzenetére
4.3-ban még úgy is lehet, hogy Alkalmazáskezelő > adott app > lent az alapbeállítások törlése (nálam clear defaults
) Itt már így nem megy?
-
SkyS1gn
félisten
válasz
joefasalasso #1311 üzenetére
-
SkyS1gn
félisten
válasz
joefasalasso #1309 üzenetére
Akkor annyi, utána azt használja.
-
joefasalasso
aktív tag
Valaki meg tudja mondani, hogy hogyan kell alapértelmezett programot változtatni? Például a fényképeket az Album kezelje? Rányomtam a "mindig" gombra.
Köszi
-
Xperia Lounge, majd az automatikus VIP tagságon keresztül és a Privilege Movies 2.0 appal le lehet tölteni 6 kiválasztott filmet, magyar felirattal, aki nem tudta volna. Ez működik itthon is, ellentétben a MJ albummal.
-
törölt tag
Azt hittem, összefügg a 2
Rögtön eszembe jutott, hogy pont (asszem) Michael Fisher nyírta ki a teszt során a Z1-et, amikor úgy tette víz alá, hogy odakoccant a tartály aljához picit, kinyílt az USB fedél, és vége is lett a vízálló telónak.
Szóval csak óvatosan.
Ja, és a Pocketnow S5 vs Z2 tesztben elég sok videó van, víz alatti is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Sony beleadott apait-anyait, hogy a Z2 kompromisszumoktól mentes csúcsmodell lehessen. Majdnem sikerült is, csak apróságokon múlik a tökéletesség.
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Hosszabb előzetest kapott a Silent Hill f
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Steam topic
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Desert Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest