Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
pazoti89
csendes tag
Hat nekem ez a 4.3 nem a legjobban tetszik... Ugyanis neha nekem nagyon laggol a telefon. Igaz 4.1 nagyon ram killer volt.. De ez meg neha 10-15mp mire eszhez ter. Az uzemido es a wifi jo lett nagyon ill. a billentyuzet is nagyon jo. De a ram kezeles nalam rosszabb mert nagyon laggol.
Xperia™ SP
-
pazoti89
csendes tag
válasz AeSDé Team #21149 üzenetére
Reggel tettem fel. Gyari visszaallitas volt sd kartya torlessel. Majd ce1 install flashtoolal, reset custommal. Majd megint csinaltam visszaallitast sd torlessel. Igazabol az a baj, hogy hiperszuperul megy.. Majd neha 10-15mpre k*rvara belaggol. Pedig, 4.1et is ugyan ezekkel a beallitasokkal/progikkal hasznaltam. Rem helyre jon, mert neha kifejezetten hasznalhatatlan. De amugy ezen kivul nagyon patent minden.
[ Szerkesztve ]
Xperia™ SP
-
pazoti89
csendes tag
válasz e-newsee #21222 üzenetére
a cseh rom az a ce1?
nekem igazabol, mintha kezdene beallni a rendszer. mar annyira nem laggol igy masnapra. vagy csak megszoktam? fagyni meg nekem ugy fagyott, hogy 15mpig semmit se csinalt, csak vart es semmire nem reagallt. azt hirtelen helyre jott.
teny, hogy elobb bootol par masodperccel, de utana kb 1 percig hasznalhatatlan a telo.. mert szaggat. utana ok.
sztem, flashtoolnal nincs tisztabb install. de javitsatok ki, ha tevednek.
am nekem is az van/volt ami a Ferror-nak.
a kepernyo villodzast nem neztem, mert nem erdekel.
1-2 jateknal volt, hogy beszaggatott pl Rayman Fiesta Run, de 1-1mpre csak. ez se igazan erdekel, mert kibirom. 3 progit megegyszerre ugyse futattok. max 2, es abbol az egyik a walkman.az akksi brutal jo lett, es a billentyuzet is.
osszesegebem, meg vagyok elegedve, mert szerintem a 4.1 szar volt, foleg wifi teren, nekem a masik szobabol mar kikellett jonni, ha valamit leakartam tolteni ra. most full erovel veszi a jelet. es nekem az nagyon sokat szamit. meg ott a rambol valo kiloves nagyon idegesito volt. itt teny, hogy picit laggol nekem. de minden marad kb. a ramban. hat valamit valamiert. meg ugye az is kitudja kinel mit jelent, hogy szaggat. lehet ami nalam az, mast nem is erdekli.
tegnap vagy 1,5 orat youtube-oztam, meg 20 percet videotelefonaltam skype-al wifin es minden ok. semmi melegedes, semmi szaggatas pl akkor nem volt.
bar, en most a clean mastert feltettem, es csinaltam ilyen 1-gombos parancsikont amire ramegyek, rogton uriti a ramot. igy kb minimalis a laggolas nagyreszt.
de az teny, hogy ha beallitasokba turkalok, akkor nekem is szeret megallni 1-1mpre.Xperia™ SP
-
pazoti89
csendes tag
en is visszatennem, csak a wifi miatt nem tudom. rootolni meg nem akarok.
Xperia™ SP
-
pazoti89
csendes tag
H kell keprnyokepet kesziteni? Mert a eltunt a kikapcsolasi feluletnel
Xperia™ SP
-
pazoti89
csendes tag
válasz callmeakos #21337 üzenetére
Az ce1. Irta valaki h bitre megegyezik vele. De igazabol az a teny, h bugos ez a rom. Foleg laggol. Ami nagyon zavaro.
Xperia™ SP
-
pazoti89
csendes tag
válasz Sordoran #21341 üzenetére
Nekem telekomos es ce1 van fenn es nem villodzik. Csak neha nagyon belaggol. Am minden ok. Am se hiszem, h ez lenne az ok. Hisz c5303ra vannak ezek. A vilag osszes pontjan ez a telefon ezzel a hardverrel van. Ami meg nem az c5304 vagy c5306. Amugy se lehetne a romot felrakni c5303ra ami nem az ove, nem is engedi se a flashtool se a pcc v sus.
Xperia™ SP
-
pazoti89
csendes tag
-
pazoti89
csendes tag
válasz Sordoran #21352 üzenetére
Akk nem gondolod h ket fele verzio lenne a firmbol? Pl c1 panel 6hoz es c1 panel 7hez? Sztem siman mind a ketto drivere benne van a firmbe. Akkor reg latnank ilyet is meg olyat is a firmbol. De mivel cs egy fajta letezik igy kotve hiszem h a telekom vagy mas ket firmet csinalna. Ugy h maga a sony se keszit kettot a ket panelhez. Meg ez igy tok zagyvasag is lenne. Azert ennyire nem bonyolitjak ezt tul. Legalabbis en nem talalkoztam meg ilyennel. Meg a telekomoshoz is csak egy si szam van. Nincs ket si szam a panel miatt. Igy h tudna melyik kell? Szal kizart.
[ Szerkesztve ]
Xperia™ SP
-
pazoti89
csendes tag
válasz Sordoran #21358 üzenetére
Hat mivel a c1 a panel 6on nem villog igy kizarasos alapjan marad a 7es. Mert nalam nem villog. Csak jo kerdes h ez e a gond v sem. Bar ugyis lesz sztem bug fix. Mert tuti sokan mondjak a laggot meg a kepernyot. Csak rem hamar jon
Ung.mario: nalam ok, nincs maszat
[ Szerkesztve ]
Xperia™ SP
-
pazoti89
csendes tag
-
pazoti89
csendes tag
Koszi
Xperia™ SP
-
pazoti89
csendes tag
Erdekes en 1hete vettem a telekomtol es 6os paneles. Ugylatszik osszevissza van raktaron. Ablakanimaciot en is kikapcsoltam. Egyelore ok, de majd kiderul ma elesbe
Xperia™ SP
-
pazoti89
csendes tag
nem vagy egyedul.. nekem gyorsabban bootol de utana 2 perc mire tudom hasznalni a telot. de utana kb ok. meg a clean mastert feltettem es csinalt 1gombos gyors ram tisztitasi pikont es azt szoktam neha nyomni akkor egesz jo lesz a telo. meg itt egy kollega irta h a fejlesztoi beallitasokba az ablak animaciot ha kikapcsolod akkor jobb lesz a telo. valoban jobb. de osszesegebe szar ez a rom ram kezelesbe. minden mas nagyon ok. de a 4.1 sztem jobb volt, egyedul ott is a ram kiloves volt a szar (de legalabb sose laggolt)meg nekem a wifi. rem lesz bug fix
Xperia™ SP
-
pazoti89
csendes tag
SPhez melyik kodek kell MxPlayerhez?
Xperia™ SP
-
pazoti89
csendes tag
Na! Ugylatszik, nekem meg volt mi okozta a laggolast. Mivel, jelenleg nem rendelkezem szgeppel igy telon netezek ugye. Es a chrome okozta tobb, mint valoszinu az akadast. Ugyanis, miota letiltottam es dolphinra valtottam nem laggol a telefon. Es siman van majd 300 mb szabad ramom. Lehetseges, h ilyen szar a chrome? Ha ez bejon, akkor nekem ez a rom 100% lett.
Xperia™ SP
-
pazoti89
csendes tag
Sikerult lagmentes 4.3at csinalnom.
Gyari visszallitas sd torlessel, flashtoolal felraktam a cseh romot (bar ez bittre megegyezik a ce1el), reset custom pipa flashtoolba. Majd ismet gyari vissza allitas sd torlessel. Azonnal tiltottam ezeket: google+, chrome, hangouts.
Clean master es ilyeneket fel se tettem, facebookot toroltem. Csak messenger maradt. Azota 0 akadas, 330mb szabad ram es semmi jatek nem akad. Igy 100% lett nekem. Mar tegnap is gondoltam, hogy a pl a chrome nagyon akaszthatja, mert nekem pl hatterbe is megnyitotta sokszor. Rem, segitettem. De vegre minden ok. Fejlesztoi szekcioba nem nyukaltam.
[ Szerkesztve ]
Xperia™ SP
-
pazoti89
csendes tag
válasz sajtos75 #21737 üzenetére
en is ugyan ezt csinaltam a 4.3-alatt es kb semmi lag nincs, mar 2 nap hasznalat alatt elmondhatom, hogy a mocskos google alkalmazasok akasztjak a rendszert, fokent azok amiket a budos eletbe nem hasznalok.
bar, nevetseges, mert van a csaladba egy s3 mini es azon semmi sincs tiltva es joval simabb a mukodes, mint sp-n. pedig joval gyengebb hardveru.hangouts, fb, chrome-t tilottam fokent es azota no problem, a rendszer 1mpre se akad. bootolas utan 3mpre mar hasznalhato teljesen a rendszer. a dolphin browser meg egyszeruen porig alazza mint a chrome,ff es operat, h az csak na.
Xperia™ SP
-
pazoti89
csendes tag
válasz callmeakos #21885 üzenetére
En is fizetek h feltegyek, mert ugy tuti jo. En a speedbe tetettem fel 500huf volt, a folia meg 990 es legalabb 2-3 honapig tuti kitart. Es tuti szepen felteszi bubi nelkul. Jobban megeri mint 2-3ezerert venni aztan kitudja, h sikerul e feltenni.
Mas: az osszes 4.1nel gyenge a wifi vagy csak az utso buildnal?
[ Szerkesztve ]
Xperia™ SP
-
pazoti89
csendes tag
válasz Tappancs2001 #21907 üzenetére
En nillkin premium tokot hasznalok. Nagyon tetszik nekem es sztem szep is. Nem lett nagyobb tole a telo. Batran ajanlom.
Xperia™ SP
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 25
- Synology NAS
- Call of Duty: Black Ops 6
- Vigneau interaktív lokálblogja
- A hazai hitelkártyák használata és visszatérítései
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3789
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest