Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferror
újonc
a SUS-os factory reset után, milyen appok maradnak meg? a belso tárhelyből a rámásolt file-ok ugranak?
-
Ferror
újonc
válasz
jozso1989 #21200 üzenetére
nekem tök hivatalos, kártyafüggetlen teló, Sony Pc companionnal tettem fel és azóta laggol. azóta. volt olyan h 5perce behalt a teló, már kezdtem kiszerelni a tokból, és egyszer csak elindúlt. fagyások első két nap után megszüntek, de a lag maradt.
addig érezhetően gyorsabb, fagyás és lagmentes volt -
Ferror
újonc
screenshot a kételkedőknek, igen is működik 4.3, én se hittem de megy.
-
Ferror
újonc
frissítés óta, a ram használat 550körüli, frissítés előtt 380mb.
"gyári menüben" próbálok leállítani mindent, de nem akar lejjebb menni 500alá, ami érződik is a telefonon, sokszor nagyon belassúl, ami eddig nem fordúlt még elő.
mivel lehet véglegesen megszüntetni az háttérben futó alkalmazásokat? mert így mindig újraindúlnak.
és játékok is besszaggatnak, ami eddig egyáltalán nem volt jellemző -
Ferror
újonc
1napja lettem SP tulajdonos, eddig remekül megy, semmi fagyás.
kivéve, h sikerült eltüntetnem a navigáció app-ot belőle, reggel használtam, most délután megint nézném, errefel meg seholhogy tudnám visszaszerkelni rá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest