Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Classius
aktív tag
Jó hír!
[4.4 Kit Kat]Szóval igen, tervezik az SP-re a 4.4-bevezetését, a T, TX, V, ZR készülékek pedig talán megkapják.
-
-
jozso1989
őstag
válasz
tutuhawer #11295 üzenetére
Mert a teszt gyári állapotban van. Amint felraksz valami appot SP-re megőrül az egész készülék... indítgasd újra naponta-kétnaponta, úgy picit javul a helyzet, de ez így marad szerintem, 4.3 ide vagy oda.
Szerintem sokkal fairebb lenne belakott rendszerrel tesztelni a telefonokat... sajnos így jártunk. De attól függetlenül fasza az SP! Használj Poweramp-et, azzal jobb a helyzet, jobban belemászik a RAM-ba!
-
cyberlaci
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a teló felajánlott frissítést, mármint letöltötte, csak nem indítottam el. Tegnap root-oltam, minden fasza.....nos, ha befrissítem pl SUS-al, akkor elveszik minden, és kezdhetem újra???
Egyáltalán befrissülnek a dolgok, ha rootolva van??Köszi
-
jozso1989
őstag
válasz
tutuhawer #11286 üzenetére
Ez ellen nem tudsz mit csinálni... indítsd újra a telefont és játssz. Ismert bugja a telefonnak. Ha betelik a RAM (pl. RR3-tól) akkor mindent kilő, lesz*ja, hogy te éppen használsz is valamit, akkor is bezárja az összes létező futó alkalmazást.
Próbálj meg böngészni Chrome-mal és közben hallgass zenét Walkmannel. Az egy jó játék... Bezárja a Walkmant, akkor átváltasz, hogy újraindítsd, addigra bezárja a Chrome-ot, indítod Chrome-ot, megint leáll a zene.
És így tovább... nekem múltkor írás közben a billentyűzetet lőtte ki. Félkész telefon.
-
freeep
csendes tag
Biztatónak tűnik, talán lesz is belőle valami a jövő hónapban.
-
dave0825
őstag
senki nem tapasztalt még mindig olyat, hogy ha hagyja hogy elsötétedjen a képernyő, nem zárja le a képernyőt??? MINDEN programot letöröltem a telefonról, és ugyanúgy ez van. Valakinek??
-
roland091
senior tag
válasz
tutuhawer #11286 üzenetére
én múlthéten még tudtam vele rendesen játszani de letöröltem, szerintem jött rá 1 update és jól elcs*szték :/
leszedem kipróbálom most nekem h megy, de nekem speciel amikor először felraktam kb fél órán keresztül szedte olyan lassan jött ://de mindig sz@r xD valami iszonyat lassan szedi -.- nem értem miért
-
tutuhawer
őstag
Szevasztok, használtam a keresőt, és
Játékspecifikus kérdésem van, sokan dumáltak már, de hátha van új a nap alatt.
Real Racing 3 kidobál, ahogy sokakat , de valaki írta, hogy nem is dobál ki, nem is melegszik. A grafikát beállító programot nem szívesen használnám, nekem tetszik így, és ha már mindenki írta, hogy erős a telefon... Nem is véletlenül ezt vettem meg, sok tesztet olvastam stb stb. Csak a RR3 a gondom. Írták, hogy a memória nem lehet gond, mert nem fut semmi más, ahogy nekem se. 300-350 MB szabad kb. Lehet ez kevés? Mi a rák foglalja el a többi 6-700-at? Várjam meg az új androidot, amit valami decemberre írnak a sony oldalán: SONY Töröljem a játékot és tegyem fel újra? Bármilyen ötlet jól jön, a google is a barátom, de a játékosok szarságaira tudok csak rákeresni, ott meg megoldás nincs, itt talán a telós szakik közt lehet jó ötletKöszi
-
raziel01
veterán
válasz
taky023 #11276 üzenetére
MP3 sms/ébresztő/jelző -hang beállítása:
Ezeket a mappákat kell létrehozni a telefonon:
media/audio/ és ezen belül a következőket:
/alarms/ Ide jöhetnek az ébresztő hangok
/notifications/ Ide jöhetnek a jelző/SMS hangok
/ringtones/ Ide jöhetnek a csengőhangokFilmet zenét oda másolod ahova akarod.
-
taky023
tag
Tulaj lettem!
Egy kérdés: zenét, filmet, csengőhangot itt is úgy kell SD-re másolni, hogy először a gyökérkönyvtárban létrehozok egy Private mappát és azon belül olyanokat, hogy Music, Movies, Ringtones, et cetera?
-
Fighting
csendes tag
Ma vettem észre, hogy eltűnt az SUS-ból az SP. Egyszerűen nincs bent a modell listában. Kért egy szoftver frissítést indulás előtt. Megcsináltam. Elindítottam, és nem adja fel a lehetőségek között. S usb-n keresztül sem ismeri fel.
Másoknál esetleg előfordult ez? -
BRIKLY
veterán
Lassan oda jutok hogy földhöz vágom a telefont.
Sokszor nem tudok leírni róla egy mondatot,mert kedvére hozzá írogat össze-vissza mindent,kb mint ha rá tenyerelnék a kijelzőre,vagy épp visszalép,lejön a fél notibar,meg egyéb szépségek...
Oké,jó indok lenne hogy dolgozom,a bőröm totál kivan a portól és csemperagasztótól,de hiába mosok kezet 5 percenként és törölgetem a telefont egész nap..Na de ez mind lehetetlen indok,hiszen anno az xperia minit ennél sokkal durvább kézzel is tapogattam,és nem törölgettem állandóan,volt hogy már alig láttam a kijelzőt a kosztól,ragasztótól,de akkor is úgy érzékelt ahogy kell.És mivel családban maradt a mini most is kipróbáltam,az nem hülyül meg,sőt,mikor itt volt a testvérem fogdostam az Xperia U-ját,az sem csinált semmi ilyesmit.
-
-
cyberlaci
tag
sziasztok!
Sikerült root-olni a telot, most már csak olyan kérdésem van, milyen progival lehet bezárni a futó alkalmazásokat egy kattintással. A jobb oldali gomb segítségével, egyenként balra elhúzásos módszer, na az nekem annyira nem jön be. Létezik egyszerű bezárás, mint pl a samsungoknál????
-
roland091
senior tag
az létezik h ezen a telefonon nem lehet az alkalmazásokat az sd-kártyára helyezni ?
-
e-newsee
addikt
Van valami különbség a telefon számára, ha egy sd kártyát fat32-re, vagy exfat-ra formázok?
sebesség, max fájlméret, stb
Köszi -
dave0825
őstag
Valaki tapasztalt olyat, hogy ha nem zárja le a képernyőt, hanem csak hagyja hogy magától elsötétedjen a kép, utána megnyomja a képernyőzár/bekapcsoló gombot, és nincs lezárva a képernyő??
1 percre inaktivitás utánra van állítva az alvó mód, és próbáltam, hogy hagyom kb 1 percig, és 2-3 percig is, és ugyanúgy nem zárja le magától a képernyőtVan ilyen beállítás külön, hogy magától zárja le, vagy ne?
-
qamu74
őstag
Új Nav.Key
kép -
raziel01
veterán
válasz
bolondember #11229 üzenetére
Ez kicsit warez.
Nem vagyunk jogosultak rá magyarként akkor nem kéne ajánlani, hogy rakja fel más forrásból. -
balintkalman
csendes tag
Sziasztok most szeretnék új telót venni és Az SP nagyon esélyes és olyan kérdésem lenne hogy szervizileg milyen a teló mármint van olyan szervízelhetősége mint mondjuk egy Samsung-nak
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
smileismarci #11226 üzenetére
elvileg itthon nem elérhető szolgáltatás - de ha leszeded az apk-t és felteszed akkor már működik.
-
roland091
senior tag
válasz
smileismarci #11226 üzenetére
+1 erre én is kíváncsi lennék mert elvileg 2013 as telefonokban már benne kéne lenni :S
-
smileismarci
tag
Sziasztok!
Van a Sony-nak ugye ez a My Xperia-ja [link] na és ott van a honlapon, hogy, hogyan lehet aktiválni a beállítások Xperia de ott nincs olyan menü hogy My Xperia ?
Ez itthon nem elérhető vagy csak csak 4.2. től érhető el vagy mi van vele? -
Szmoki
senior tag
futó alkalmazásoknál ilyen,hogy média,usb kapcsolódás,tartalom megosztása,dlnahandoveradapter(???),google szolgáltatások(location) miért fut,ha pl a helymeghatározás le van tiltva,usb nincs bedugva,média jellegű dolog jelenleg nem fut,a dlna dologról meg azt se tudom mi az
igazából nem gond,mert akku-t nem szív,csak a semmire megy el az értékes ram -
anderledani
őstag
válasz
raziel01 #11200 üzenetére
A Z-nek szerintem legalább ugyanilyen, vagy egy picivel jobb a kijelzője. Összehasonlítottam, az fel sem merül, hogy rosszabb mint az SP-nek.
Más:
Már többedszer kerülök az iskolában kellemetlen helyzetbe amiatt, hogy hiába van lenémítva, egyes értesítésekre mégis hangosan jelez a telefon. Ezzel mit lehet csinálni?
Akksi:
Ma 1 és 3/4-ed óra kijelző, 9,5 óra üzemidő, wifi ki, csak EDGE be. 74%-on áll most. -
raziel01
veterán
Nagyon jó SMS alkalmazás. Megéri megvenni a fizetőst is.
Gyakorlatilag más alkalmazások felett tudsz sms-t írni. kb olyasmi, mint a facebook buborék üzenetei. -
roland091
senior tag
van valaki aki már huzamosabb ideje használja a existenz romot ?
-
kacsahus
tag
válasz
e-newsee #11216 üzenetére
Én ilyen célra inkább a Root Uninstallert ajánlanám, elég átlátható és sok funkcióval bír
-
e-newsee
addikt
A Google szolgáltatások nekem 2%-nyit eszik az összesből. A kijelző vezet.
Amúgy a chrome-ot milyen néven találom root app delete-ben? Chrome, vagy Google chrome néven nem. És az ikonja sem tűnt a szemembe. -
kacsahus
tag
Én is jeleztem problémámat a Google szolgáltatásokkal kapcsolatban, most azonban (legalábbis a Gsam szerint) a szolgáltatásokon belül a Google könyvjelzők szinkronizálása az, amelyik előszeretettel (1ó 6p 52mp) beragad. Valakinek erre valami tipp?
-
jozso1989
őstag
válasz
raziel01 #11209 üzenetére
Hát igen, IPS-sel lenne tökéletes ez a hardver. De csodát nem kell várni soha, még a Z1 is tn paneles. xd De pl. az iPhone-féle IPS is túlszaturált ám (erre is azt mondják)! Az is gyönyörű szerintem, az a no2. a kijelzőlike listámon. Főleg iOS7-tel az i5 kapott nagyon durva kijelző tuningot is. Nagyon szép az egész!
Szerintem egy telefonon nem a természetes színek érdeklik az embereket. Legalábbis engem nem izgatna, hogy pl. a Piros borító Powerampon túlszaturált-e, vagy "valódi" piros-e.
Játékoknál főleg a színek a lényegek. S4-en pl. az Angry Birds ég és föld egy tn panelhez képest... És ha jól tudom már S3 óta nem ég be. Ez csak s2 betegség volt. De mindegy, mert úgyis házhoz jön a Samu szervizes és előtted megcsinálja 10 perc alatt gariban, bármi baja is van a készüléknek.
(#11212) raziel01: Max fényerőn néztem én is... valami tengerparti tájkép volt fákkal spanom háttere... hát majd lesz*ptam magam tőle.
-
blakey
titán
válasz
jozso1989 #11208 üzenetére
Ez nem feltétlenül van így, abban az esetben nagyon jó az amoled ha kalibrálható, ha nem akkor minden csak nem természetes. Az S-LCD2 pl. nekem jobban bejött a HOX-on, sokkal használhatóbb volt és nem nagyon maradt alul ami a feketét illeti. Az amoled akkor lesz igazán jó ha már eléri azt, hogy nem tud beégni, egyelőre beég és hajlamosabb rá mint egy plazma tv, sajnos.
-
-
jozso1989
őstag
válasz
#13110016 #11205 üzenetére
Szerintem ez egyéni preferencia kérdése. Neki ez tetszik, neked az, a másiknak amaz. Pl. mindenki szídja a Super Amoled-et (persze csak az, aki nem használjata még), amikor szerintem pl. a világ legszebb kijelzője. Túlszaturáltság ide, vagy oda, mégis az adja a legszebb, legmélyebb színeket. Ilyenen felesleges vitatkozni. Mindenkinek más tetszik.
-
törölt tag
válasz
Nekem volt mind a két telefonom. Akkor szted kinek lehet igaza?
Ne azzal a képpel vesd össze amit a media marktos Z-nél láttál...és persze még a régi firmware-el.
5 hónapig volt SP-m, csak el tudom dönteni, melyiknek szebb a képe....De egyébként én vagyok a hülye, hogy leállok vitatkozni egy olyan emberrel, aki megint buta. igazad van bátyja, élj tévhitben.
"Az viszont tény, hogy sokkal élesebb a képe a Z-nek. Lehet látni a 300 és 450 ppi között a különbséget akárki akármit mond." Na ez az... de ennek a begyöpösödött gyökérnek mondhatom. És úgy, hogy előtte oylan telefonom volt...
-
jozso1989
őstag
válasz
Haverral egymás mellé rakva a kettőt, max fényerőn szebbek, mélyebbek az SP színei. Nekem a Z nagyon fakónak hat (4.2.2 van rajta amúgy), szürkés az egész. Mindegy, biztos egyéni preferencia, engem nem izgat. Csúcskategóriából sosem vennék Sonyt amúgy sem, pont a kijelző miatt, ennyi.
Az viszont tény, hogy sokkal élesebb a képe a Z-nek. Lehet látni a 300 és 450 ppi között a különbséget akárki akármit mond.
(#11203) arti1121: Nem tudom, most azzal, hogy letörlök 2-3 appot nem hiszem, hogy 3-4 nappal tovább fogja bírni. Állandóan írnak Viberen, Skype-on, fél óránként azért bekapcsolom a kijelzőt (néha előbb), hogy válaszoljak (ha e-mail jön elolvassam), stb. A kijelző merít a legjobban. Zenehallgatás közben híreket is olvasok, ez olyan 1-1 óra oda-vissza, tehát máris 2 óra kijelző idő megvolt+poweramp. Mint írtam, órának használva biztos elmegy heteket, nálam ennyit bír, ezen semmilyen csoda sem tud segíteni. 2370-es akksi ezt tudja egy HD kijelzővel.
-
arti1121
senior tag
válasz
jozso1989 #11167 üzenetére
ezért jó a root. néhányszükségtelen szemetet ki lehet törölni. nekem a google szemét nagy része tiltva van play store, stb. nekem éjjel 1 % sem merül. ezek a google cuccot nagy része arra jó hogy átláthatatlan legyen a rendszer és mégjobban megfigyelhesse a felhasználót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest