Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Crus

    őstag

    De jó... 3 napja jött meg a cserélt készülék, azóta ezeket tettem rá:

    - 4.4.2 frissítés, a készülék ajánlotta fel
    - Adidas miCoach - még nem használtam
    - Sygic - addig használtam, míg beaktiváltam a kódomat

    Stamina üzemmódban volt, hálózatra fel volt csatlakozva, SEMMI nem futott taskban... régi motoros vagyok nem szeretem, ha valami useless app fut, ha nem kell szépen bezárom.

    TELEFONÁLNI akartam... nem úszni, nem játszani, nem fényképezni, csak egy olyan alap dolgot, amit az 500 Ft-os használt piacos 10 éves Nokiával is lehet.

    Megnyomtam oldalt az unlock gombot, bejött a kép, óra, dátum kint és a jellegzetes földgolyó, meg a tűzijátékos feloldás...

    Végigsimítottam rajta az ujjam és CSONTKEMÉNYRE fagyott ez a rakás szar!

    - Oké. Ott ülök a parkolóban qrvára telefonálnom kell mert meló ügyben voltam 100km-re távol az otthonomtól és ez a határ fos kifagy. Na bumm... ki és bekapcsolom, túlélem. Ja nem.

    - NEM REAGÁL SEMMIRE! Full fekete kép, semmi nem történik! Nyomok mindent, hosszan nyomom kikapcsolást semmi, nyomom a kikapcsológombot, meg az exponáló + hangerő szabályzót, gondoltam Nokiánál ez volt a hard reset, csak menjen már leszarom. Semmi -.-

    - Ekkor úgy döntöttem, hogy szétverem a betonon és a darabjait a Sony elnök seggébe dugom. Párom nem engedte. Nincs igazság :-(

    - Párom is teljesen kiakadt, hogy ez a méregdrága vacak ennyire használhatatlan. Neki Samsung Galaxy S2-je van, az életben soha nem fagyott ki. Nekem se ez az első telefonom, soha nem fagyott egyik sem. A Nokia N8-am konkrétan NULLA alkalommal a cirka 3 év alatt, szóval kérhettem el a telóját és intézhettem azzal a dolgaim, mert a 150 ezres kínai csoda az ennyit tudott és setöbbet.

    Aztán a meki free wifijén keresztül megnéztük, hogy mit lehet tenni ezzel az ipari hulladékkal, ha brickre teszi magát.

    - Akksit nem lehet belőle kivenni. Ki és bekapcsolára nem reagál. Nincs gomb combo a resetre. Végül kiderül, hogy van egy mikronnyi piros gomb a SIM kártya mellett, azt kell nyomkodni, ha összefossa magát ez a roncs. Az bejött.

    Ez. Nem. Egy. Telefon. Hanem. Egy. Nagy. És. Kerek. Nulla.

    Tényleg ajánlom bárkinek a vételét, hiszen a hazug csaló Sony bagázsnak hamarosan meg kell promotálni a Z2-es romhalmazt, hogy azzal húzzanak be pár újabb birkát az akolba.

    Relax, nem jövök többet a topikba, eladom valami vak autista kislánynak ezt mocskot, mert értelmes ember ilyet nem vesz és IGEN, én vagyok az ökrök vezére, mert nekem kettő is jutott belőle és még mindig egy légtérben vagyok vele. Múúúúúúú.

    Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc

Új hozzászólás Aktív témák