Új hozzászólás Aktív témák

• válasz zsoltzsolt #30123 üzenetére

Én párhuzamosan használom az Xperia P-t (telenoros kártyával) tartalék telefonnak, inkább már csak netezéshez, a lumia 925-öt pedig már fő telefonnak.
    A kis P alig fogyaszt netezés alatt, miközben a lumia 925 2 Krait magja úgy be tud lendülni a gyári IE alatt, hogy a teló melegszik és ahogyan a fizika törvényei megkívánják... merül. Az alternatív UC browser speed üzemmódja alatt egy fokkal jobb a merülés, de ez a 8960 SOC már anno is teljesítménykirály volt és nem fogyasztás király.
    Ezzel szemben rengeteget lehet telefonálni a L925-el és alig merül... miközben a P... ugyanúgy 2G hálózaton, ugyanott sokkal gyorsabban merül. Márpedig én főleg telefonálásra használom a telefont.
    Hívásbugom, ahogyan többször írtam csak egy rövid ideig volt. Root-olás Greenify és tisztogatás után megszűnt a gyári JB mellett. A WP-be beleszerettem és droidot meg már az első naptól kezdve utáltam. De ha lenne P-re WP, akkor életem végéig azt használnám :) Egy szép telefon, egy nekem tetsző OS-el.

Meliora sunt bono inimica

Új hozzászólás Aktív témák