- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
válasz
darvinya #22258 üzenetére
Én elvagyok a No Frills CPU-val. Próbálgatok. A Perfomance a legjobb teljesítményileg
Nagyon smooth. 3perc alatt 1%-ot esik az akksi vele nagyon aktív használat mellett kipróbáltam. Van még energiatakarékos stb.
Írd oda, hogy mindenki saját felelősségre módosítsa és hozzáértést igényel. Vicces, hogy ezt is eltudják rontani..
-
Deck
titán
válasz
darvinya #22256 üzenetére
Total Commanderrel írtam át. Nincs gond vele. De mivel több lehetőség is van ezért, raktam fel egy cpu progit és kitudom választani melyik a legjobb számomra.
Egyszerűbb nekik ha felraknak egy progit azzal állítgatják, mert ha valamit elrontanak gond lesz. A progival meg nem lehet. No Frills CPU
-
NEMO1968
őstag
-
lacy027
tag
válasz
darvinya #22195 üzenetére
Prerooted 400-as JB-ből: build.prop
-
freemanone
addikt
válasz
darvinya #22126 üzenetére
De ezeket le lehet cserélni! Ami ebben a thread-ben van az mind eszköz és rom specifikus változat. Csak ki kell választani a megfelelő verziót és a jogosultságokat nem elfelejteni! Illetve ami a kedvencem, hogy van aki beállít minden jogosultságot, csak hogy biztosra menjen.... na azzal se fog elindulni.
(#22127) roland091: jogosultságokat jól beállítottad?
a mi telónkhoz ez kell és csak a legfrissebb JB-vel használható:
---LINK---v1.9 Neutron Energy Build.prop For Xperia P JB 6.2.A.1.100 02-07-2013 FIXED NEW -
freemanone
addikt
válasz
darvinya #22122 üzenetére
akkor viszont az adatok törlésével kell kezdeni és multi-task menüből átváltani a file kezelőre, majd lecserélni, így a launcher ugyan memóriában van, de nem keletkezik hozzá data.
kösz hogy szóltál, én nem próbáltam ki, mert nem tettszett sosem a Sony féle launcher, a külcsíny miatt.(#22124) roland091: az 1.8-as verziót próbáltam még az előző JB-vel, de nem volt túl meggyőző. Az mondjuk lehettséges, hogy azért, mert az a JB alapból egy kalap **** volt.
-
törölt tag
válasz
darvinya #22113 üzenetére
Köszi, így már meg is van!
A Honami szó volt a kulcs, arra nem figyeltem fel amíg visszanéztem kb:6 oldalt...
Köszi!
U.I:
Leszedtem, de nem a megszokott formátumban jött le. (ZIP lett)
Ezt hogyan telepítsem? csomagoljam ki és csak a system mappában lévő home.apk filet tegyem fel a telóra és telepítsem, vagy hogyan? -
roland091
senior tag
válasz
darvinya #22114 üzenetére
nálam is ez a probléma :S:S lehet kikéne próbálni másikat mert már van fent mástól is honami launcher xda-n
[MOD][ICS/JB][Xperia P, U & sola] Xperia i1 Honami Style Launcher [1/7] -
freemanone
addikt
válasz
darvinya #22078 üzenetére
ezért kell a stabil verziónál maradni, flash-elni a 0.9.8-al is gyönyörűen lehet!
sok a bugos flashtool, nem szeretem váltogatni őket, de nemrég feltettem a 0.9.11-et. Ez is működik szépen. Csak én mindig megvárom azt a pár hetet amíg a sok verzióhajhász megmondja, hogy használható-e! -
-
adoks
aktív tag
válasz
darvinya #22065 üzenetére
Én felraktam kb. egy hete, egy csomó + funkció van benne.
"Jelenetválasztás" ami lényegében téma programokat takar,
meg "Képefektus" ez mint a neve is mutatja különböző efektusokat
tartalmaz.
Szerintem érdemes felrakni sok új funkció van benne.
Pl. Xperia T-ben ezek eleve benne vannak. -
freemanone
addikt
válasz
darvinya #22015 üzenetére
pont nem csináltam róla screenshot-ot, de tegnap ugyanígy jártam és a "poén", hogy a RILJ process-hez vezettem vissza... nagyon örültem neki.
(#22029) dekrer: Tudom, tudom. Azért köszi! Igazából csak bosszant, mert eddig ebbe nem futottam bele és utálom amikor valami bugzik. Amúgy nem a maps miatt, hanem egy másik térképet teszteltem, de búcsút is intek neki ezek után.
(#22025) half333: Fogadd meg Deker tanácsát. A sima root annyira egyszerű, hogy ha azt nem bírod megcsinálni, akkor inkább ne kísérletezz BL nyitással. Ha ott nem figyelsz oda tégla lesz belőle, míg ha zárt, akkor a telefon megvédi saját magát, max nem indul el és flashtool-al újra kell húzni egy gyári romot.
-
horvath85g
aktív tag
válasz
darvinya #21933 üzenetére
akkor azt a zipped nem is kellett volna feltenni?
https://play.google.com/store/apps/details?id=ginlemon.flowerfree&feature=search_result
ebben a launcherben szerintem tök jó, h oldalt vannak csoportok. kár, h ilyen nincs a gyáriban
azért nem ezt használom, mert a lock screenje viszont nem tetszik. -
Krinyo
senior tag
válasz
darvinya #21911 üzenetére
Nem, stock 4.2.1, alig volt benne kinai vacak, azt is konnyen uninstallalni lehetett. Brutalisan gyors es a kijelzo (5", 1280 x 720) is hihetetlen, sot, az egesz telo meglepoen minosegi, nem recseg, ropog, igen massziv. Majd meglatjuk mennyire lesz tartos.
Nekem supportolashoz kellett a nagy kijelzo (bongeszoben kell mokolni) es a ket SIM tamogatasa, ezert vallaltam be ezt a nagy meretet. Eddig nagyon jonak tunik.
PS: a GPS gyenge vetele azt hittem a telefon baja, de ezek szerint az Xperia P sem remekelne most..
-
TomWexX
addikt
válasz
darvinya #21744 üzenetére
Akkor nekem miért jön elő újra hetente a figyelmeztetés zenehallgatás közben úgy hogy olyankor egyből le is halkítja a zenét?
És most ha a jackbe kábelt dugok, miért veszi vissza a hangot félre úgy hogy nem tudom felhangosítani? Elvileg már visszaraktam a soundlevelalertet, ha telefon hangszórón szól a zene fel is tudom hangosítani.
Úgy néz ki megint flashelhetem újra a rendszert... -
The Manager
csendes tag
válasz
darvinya #21719 üzenetére
Nálam is a Média ette az akksit 2 napig. Pedig NEM raktam rá semmit és nem futtattam olyan progit ami azt használná.
Akkor mitől ment a Média 35%-on???Nálam is volt olyan, h. a 2 óra a jobb felsőben és középen nem volt összhangban, de pár órával később megjavult magától.
"Imádom" a droidot!! Vannak olyan megmagyarázhatatlan dolgai, mint a winfosnak a pc-n!!
-
lacy027
tag
válasz
darvinya #21520 üzenetére
A GPS az újratelepítéstől megjavult neked? Két külön forrásból háromszor telepítettem újra a rendszert (.100 JB), de a telefon app még mindig eszi az akksit, a GPS meg nehezen akar jelet találni. A 400-as JB-n a GPS jel minden esetben 20s alatt megvolt, ma a legfrissebb JB-vel, aktív nettel 10 perc alatt talált pozíciót. Meg kellene tennem amit már rég meg kellett volna, mentésből viszatenni az előző JB-t.
-
TomWexX
addikt
válasz
darvinya #21733 üzenetére
Valaki feltöltené a sound alert valami 1.0-t? Töröltem a TB-vel annak reményében hogy majd többet nem halkítja le a zenémet, erre most nem hajlandó felhangosodni fél fölé.
Nem tudom hol lehet megtalálni, de nekem az is jó ha valaki lesz olyan kedves és titaniummal lementi, és a biztonsági mentés fájljait elküldi nekem, vagy feltölti valahova. -
Bitpalace
senior tag
válasz
darvinya #21684 üzenetére
Közben én is rájöttem. Hát igen, azért van különbség, de én azért meg vagyok vele elégedve. Többi telefonhoz képest szerintem szép kijelzője van.
Más
Nem tud valaki olyan programot, ami ha aktív, akkor a hívást automatikusan felveszi és kihangosítva? Mert autóban jól jönne. Van a "car mode" nevű kis progi amit használok, ez alapból kihangosítva veszi fel, csak fel kell vennem. Jó lenne emiatt elkerülni a yard-ot. -
d3kk
senior tag
-
Krinyo
senior tag
válasz
darvinya #21608 üzenetére
Ne mondjatok, hogy android betegseg, mert nem az. Egy rakas masik andoidos telefonon akkor miert megy pikkpakk a hivas felvetele? A mini prom miert nem csinalja? Raadasul a csengohang is csak sok-sok masoperc mulva jon meg, amikor nagyon durvan jelentkezik a bug, akkor van hogy mar 8-10 masodperce rezeg a telefon, de csak utana kezd el csorogni. Nonszensz. Az ilyen hibat azonnal javitani kellene, ez meg jopar hete javitatlan. Szegyen.
-
Bitpalace
senior tag
válasz
darvinya #21599 üzenetére
Nem hagytam ki. Direkt a 3 wipe-ra figyeltem, a TA-ra meg a no final-re pipa.
A hívás bug meg a szokásos. felveszem, beragad a felvevő csúszka, a telefon csörög tovább közbe a vonal már él, a másik fél meg hallja hogy még csörög a telefonom. Nehezen tudom lerakni, 5mp ameddig leteszi, lassú is minden.
üdv!
-
-
nintendojet
tag
válasz
darvinya #21493 üzenetére
Alap beállítások mentésére jó, de
- nekem kifagyott rendszeresen amikor mindent mentettem és ez olyan dolog ami kell
- nem lehet időzíteni
- nem ment felhőbe
- nem ment rendszer appot
Ezek miatt már nem használom és ezért el is felejtettem. De arra amit bitpalace szeretett volna jó lehet, így egyszer egyszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest