- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
darvinya #22865 üzenetére
Azért a P sajnos sokkal gyengébb...
Csak az antutu-t eresztettem még rá, és a P tudott 6800 pont környékén maxban (az Xperia U-m meg 7200-at... Ez is furcsa), a 4X kapásból ICS-el 12200 pontot dobott... Nagyobb a kijelző, ráadásul IPS, és HD felbontás, és semmi nem akad rajta...
Sajnos a Sony-n még a gyári élő háttér is bug-os volt, és nem értettem, hogy egy ekkora cég ezt hogyan engedhette meg magának. (tudom, nem kell használni,m és én sem tettem) Arról nem is beszélve, hogy a fórum visszaolvasásakor azért szembetűnő, hogy tele van hibával a sony droidja... Pedig nagyon, nagyon szerettem, és feltett szándékom volt, hogy a sony termékénél maradok, csak az élet mást hozott...
Szerettem azért, de mondjuk úgy, hogy nem volt nehéz megválni tőle...
Rob210:
Az a fényes kijelzőt nagyon szerettem benne!
Féltem is, hogy ezt nem fogja tudni a 4X. Hát jelentem, hogy automata fényerő mellett is tudja!
És ami megdöbbentő, hogy a P-nél egy kevéske késlekedés és pici röcögősség (lehetett látni ahogy lépésenként vette vissza a fényerőt) volt a fényerő levételekor. Na itt hihetetlenül folyamatos, és nulla késlekedés van. Amint eltakarom az érzékelőt, azonnal reagál rá.
A kijelző tű éles, de ezt megszoktam a sony esetében is! -
rob210
nagyúr
válasz
darvinya #22865 üzenetére
Azért a P nél erősebb egy kicsit, a cucc
Ha az SP-ben a P kijelzője lenne, lehet én is lecserélném, de szó mi szó a P kijelzője nekem nagyon bejön.
Tegnap is a napsütésben tök jól láttam a kocsiban a kijelzőt miközben navigáltam vele.Szóval ezt a kijelzőt beletehetné a sony egy két erősebb hardverrel jobb aksival megáldott készülékébe.
Bár még a hardver is elmegy csak az a fránya aksi, de ezzel meg ahogy nézem a kínaiakon kívül szinte mindenki küzd. -
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
darvinya #22794 üzenetére
lehet, valamivel összefüggésben kell hogy legyen, hisz van hogy egy pillanat alatt fog jelet, hol meg napokig nem (10-15 percnél tovább nem igen hagytam keresni, mert eléggé melegedett). ezentúl figyelem a külső jeleket is, bár az is érdekes, hogy egyeseknek sosincs gondjuk vele.
-
freemanone
addikt
válasz
darvinya #22731 üzenetére
ezt az elmúlt bő fél év alatt szűrtem le, nem abból az egy kérdésből.
Igen teljesen érdekes, hogy ugyanarra a telefonra egyiknél megjön a másikra nem.
Ez nem fw ami különböző CDF számú, hanem itt a megadott telefont nézi a Play/régiót.
Ez alapján pedig úgy láttszik hogy mégsem. Sőt ez sosem volt így: [link]
"As Android Police explains, the update may not be available to download on all devices just yet, but the publications offers links to software-specific APKs."Teszem hozzá, hogy aki sokat bújja a google saját berkeit, mindig sokkal előbb hozzájut az újdonsgokhoz, mint mások. Több mint 10 éve folyamatosan benne vagyok a beta tesztek 99%-ban, amit egyszerű user is elérhet, ha jelentkezik időben.
-
freemanone
addikt
válasz
darvinya #22728 üzenetére
így: "Hogyan frissült a Gmaps -ot, mert nekem még mindig 6.14.4-es.?"
meg úgy, hogy minden általad nem látott dolognál ezt csinálod. nem jók a PCC meg SUS által frissített romok, csak az ami nálad töltődik le, a Te telefonodra és még sorolhatnám, de nem akarok ezen vitázni. Egy kicsit csípős megjegyzés volt arra, hogy a Te P-den kívül is van világ.
Részemről ezzel ez befejezve, de már nem bírtam ki megjegyzés nélkül."Oké, de miért nincs frissítés, ha valaki megkapta."
Na erre nem tudom a választ, de elvileg globális frissítés szerdán indult útjára. Android alkalmazások topikban is volt róla szó. -
freemanone
addikt
válasz
darvinya #22714 üzenetére
Nem azért, de ne magadhoz mérj mindent, kicsit már unalmas, hogy csak az a jó, ami neked már van. Én hónapok óta beta tester vagyok gmaps tekintetében és szerdán jött a globális frissítés.
Nem mellesleg minden google alkalmazás frissült. Most kapjuk meg az átszabott, korszerűsített felületeket. -
rob210
nagyúr
válasz
darvinya #22573 üzenetére
Mint írtam este érek haza akkor tudom feltenni újra a gépre.
mert tegnap másolgatás közben dobta az üzit, hogy az ön telefonjához elérhető frissítés........... Csak este màr nem tudtam vele foglalkozni.
egyébként nem rootolt a telóm, full gyári minden a 4.1.2vel.Ehhez még nem piszkáltam hozzá
-
-
gusthy
veterán
-
gusthy
veterán
válasz
darvinya #22421 üzenetére
A fogyasztásban nagy, nyilván. Kurvára intelligens és megalapozott válaszok születnek itt óriási szakértőktől úgy látom. Faszkivan.
Valaki itt felvetett valamit, amire reagáltam, es 0 szakmai érvvel született két anyázó válasz. WTF???Egy szerintem korrekt összehasonlítás amúgy:
http://androidforums.com/xperia-mini-all-things-root/513426-android-cpu-governors-explained.html
Az ondemand és az interactive közt van amúgy a smartass, ami majdnem olyan gyors, mint az interactive, de kevesebbet fogyaszt.
-
Deck
titán
válasz
darvinya #22402 üzenetére
Tegyük hozzá, hogy a pb jó dolog. Csak a Sony baszta el.. Hibajavításokra meg szarik.. Frissítésekre is.. A fa..nak kell ennyi telefont megjeleníteniük.. Az év felénél vagyunk és több mint 10-15 telefont mutattak be és futószalagon jön a többi. Annyira felesleges.. Következőnek is Sonyt akartam venni de inkább megvárom a nexus 5-öt az android 5-el. Aztán, megveszem.
-
darvinya
titán
válasz
darvinya #22338 üzenetére
Na történt valami a Honami Home-mal, mert leállt 1x, de csak újra kirajzolta a dolgokat és ami eltünt widgets-ek is elő jöttek.
Más GPS-nek van egy gpsconfsystem/etc file-ja abban is van két adat JB-n ez:
SUPL_HOST=supl.sonyericsson.com
SUPL_PORT=7275Ez másik fw-n ez van?
Mindjárt teszek egy próbát statikus helyen, bent a lakásban.
-
Fekka
tag
válasz
darvinya #22282 üzenetére
Én összehasonlítottam a Dekrer által feltöltött hw_configgal a sajátomat, betűről betűre ugyanaz. A build.prop fájl pedig csak az extra beleírásokban tér el. Hiába írtam át interactivera.
Én munkába sétálva bekapcsoltam a gpst, és vagy 10 perc volt, mire megtalálta a szabad ég alatt...bent egyáltalán nem talált jelet, legalábbis nem tudtam megvárni.
Autóban még nem tudtam kipróbálni interactive átírás után. -
Needfor
tag
válasz
darvinya #22284 üzenetére
Hali bocs hogy most írók de tegnap már nagyon este volt.
Az első amikor d.u apámal beszéltem olyan 6-7 körül.
(szaggatott a vonal,még szóltam is mellé hogy menjen el onnan ahol van mert szaggatt.Utána meg paff. Le rakta)
A másik meg este olyan 10 körül, ott viszont szaggatás nélkül. Utána megint vissza hívtam a hölgyet rá 3 perce megint le rakta.Ágyban voltam, a másik fél meg városba (hogy áldolgált vagy ment az nem tudom)
-T-mobileGps fix app nekem meg oldotta a hibát
-
freemanone
addikt
válasz
darvinya #22282 üzenetére
Van neked fent gmaps és hozzá tartozó navigáció?
ha igen akkor azzal nézz meg egy navigáció elindítását. Én ma kocsiban is próbáltam jelet fogni a kék ég alatt, ahol eddig 5sec alatt volt navim, most nincs. és 15 perc alatt sem. ezután pedig feladtam, mert így használhatatlan. Ha kell navi addig ICS-el és CM9/10-el is jobban működik mint bármelyik stock JB. Kapok jelet ami kb betesz a város közepe felé, miközben a szélén ülök és kapok egy szép kék átlátszó kört, ahol még lehetek, de a navi nem indul mert nincs GPS jel.
Reggel mielőtt indultunk a Balatonhoz még láttam ezt a tippet amit írtál. Nos, ezt akkor át is írtam, mivel ondemand volt oda írva, amit nem hiszek, mert phantom kernel fut jelenleg a telón no-frils cpu control-al már amióta feltettem ezt a JB-t és interacvite módba volt állítva. Ennek ellenére én ezt átírtam, majd reboot és a GPS nem változott egy kanyit sem. Egész nap be tudott lőni úgy egy 20km-es sugárban, de semmi több.szerk: Közben elindítottam egy gyalogos navigáció próbálkozást a városon belül. Most kitartó leszek, itt van az ablakban, kvázi szabad ég alatt. Kap egy fél órát, hátha..
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- HBO Max
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Facebook és Messenger
- SkyShowtime
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest