- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cobretti13
tag
válasz
Sobod87 #11741 üzenetére
Sobod87: nagyon faxa kis teló azthiszem bestbuy jelenleg!
Én a telefon után azt szoktam még csekkolni,hogy milyen a hozzá kapcsolódó fórum(AZ IGAZI SUPPORT!)!
Pl:itt elakadsz vagy akármi beírsz és pikk-pakk jön a help! és ezt nem tudod megvenni!
Most még lehet,hogy nem érted de amikor majd picit többet akarsz kihozni a gépből mint amit a gyári szoft-al tud és valahol megakadsz mondjuk rootolás közben..... na ez a nem mindegy:amikor szinte azonnal jön a segítség.
Remélem jól látom a dolgokat!ja tényleg:
Vettem egy fülest emmerson HE 36 nagyon állatul szól (20-20.000Hz/110dB/32Ohm/10mm Dynamic Driver Unit/1.2m tyúkbél) van mély,magas,közép minden szépen tisztán és nem torzít 1600HUF volt a madaras teccsóba (auchan) miskolcon.Ilyen szilikonos bezuppanós izé,tök kényelmes,nem is érzed,hogy bent van a füledben.Néztem még 8000-ért sennheisert de annyit sajnáltam kiadni érte.Úgyhogy aki fülest szeretne merem ajánlani ezt a példányt. -
-
válasz
Sobod87 #11737 üzenetére
Kicsivel több mint egy éve van meg a készülék, és nem vettem észre kopást, vagy hasonlót. A bal felső sarka kicsit lötyög, de ez újonnan is érezhető az összes készüléknél, ha egyáltalán nem mozogna, nehezebb lenne kinyitni, de tény hogy kicsit nagyobb a mozgása mint ami feltétlen szükséges lenne. Ez nem csak nálam, hanem szinte minden készüléknél megfigyelhető. De ez ne riasszon el, használat közben nem érződik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Konteó topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged