- Fotók, videók mobillal
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davey7
senior tag
válasz
Perillustris #3784 üzenetére
Nem is mondtam,hogy a HP szervizebe,az csak egy pelda volt,gondolom a szervizek tobbsege igy mukodik.
En is tudom,hogy emberi dolog,de epp ez az ami zavar. Mert pl. egy laptopra vagy akar egy ilyen 60k-s telora is sporol az ember,ugy vigyaz ra mint az allat ezek meg dobaljak mintha egy darab babzsak lenne... Ahol melozok latok olyat is aki hitelre veszi a 40k-s telot,szerinted annak is milyen erzes,hogy ha karcosan kapja vissza,vagy mint en,hogy meg jobban mozog a flip mint az elott? Nem valami jo erzes.Csak ugye az emberek manapsag nem gondoljak bele magukat a masik helyzetebe.. Na de eleg az OFF-bol es a filozofalasbol
Ez van... 2011. El kell,hogy fogadjam.
-
Kobor
aktív tag
válasz
Perillustris #3159 üzenetére
Nekem ilyen van, előtte egy Kingston class4 volt aztán egy Kingston class6-os, de szerintem valami hamisítvány volt iszonyú lassú volt, vissza is vittem mindkettőt.
A gyári kártyán lévő dolgokat másoltam vissza usb-n 2 óra, ezen 12 perc volt, ugyanazon a pc-n, ugyanazok a cuccok -
Isten88
senior tag
válasz
Perillustris #3165 üzenetére
(#3165) Perillustris: Én csak egyet linkeltem, ami Cl10-es.
De miért lenne lassabb, ami nagyobb?
(#3164) hunfatal: Nem tudom sajnos, vidékről örülök, hogy egyáltalán ennyire sikerült elintéznem. :/
-
Isten88
senior tag
válasz
Perillustris #3159 üzenetére
Egy teszt jó lenne, mert Én meg ILYET tervezek venni, amint visszajön gariból.
GSMline "reklám", vagy inkább személyes tapasztalat: Felhívtam őket 2011. 10. 14-én, hogy hibás a készülék (nyagda, alkatrész kiesett belőle előző gariztatás után egyből...), 17-ére ígérte a futárt (hétvége miatt, aminek még örültem is, mert kicsit tovább nyúzhatom a telefont). A futár 17-ére jött is, el is vitte a készüléket. Ez a futárszolgálat, amivel a GSMline szerződve van, 24 órán belül kézbesít, ezt szegezzük le, tehát 18-adikán már GSMline-éknál volt a telefon. Pénteken (2011. 10. 21-én) felhívtam a Cordon szervizet - mert ugye Ők szervizelik a telefont - és közölték velem, hogy még nem érkezett be hozzájuk a készülék. Gyors hívom GSMline-ékat, hogy most mi van. Hozzájuk megérkezett a készülék, még aznap továbbították is. Ezt az ügyfélszolgálatos minden utánajárás nélkül tudta, nevet sem kért, fejből "tudta". Közöltem velük, hogy nem érkezett még meg a szervízbe, most beszéltem velük. Erre mondta a GSMline-os tag, hogy mivel nem személyesen vittem be a készüléket a szervízbe, ezért a szervízesek nem adnak ki infót a telefonról - márpedig adnak, mert adtak. Tegnap (2011. 10. 26-án) felhívtam a Cordont, hogy megérkezett-e, közölte az ügyfélszolgálatos hölgy, hogy előző nap érkezett meg (2011. 10. 25-én) - na ugye, hogy adnak ki infót. Felhívtam GSMline-t, hogy ez hogy, meg miért, meg gari ezzel az idővel nem bővül, amit bénáztak másfél hetet a telefon átadásával... Persze ment a hárítgatás, hogy a futár hibája, mert ahogy beérkezik, továbbítják egyből.
Ez már a második ilyen eset, hogy késve továbbítják a szervíznek.
Furcsa cég ez a GSMline, ha nem tudnak az ember zsebéből több pénzt kihúzni. :/
Ezzel el is dőlt számomra, hogy több embernek ezt a helyet nem fogom ajánlani. Ha akarja vegye ott a készüléket, de nem fogom ajánlani emiatt sajnos. Ha egy kicsit többet törődnének az ügyféllel, akkor ajánlanám, de a kedvesség kevés ilyen téren számomra. -
llll
senior tag
válasz
Perillustris #2979 üzenetére
+1
egy 4karakteres jelszóhoz én sem nyitnám szét
egy hosszabb sms-hez viszont már kicsi a virtuális -
papirzsepi93
tag
válasz
Perillustris #2891 üzenetére
köszönöm
-
e-newsee
addikt
válasz
Perillustris #2852 üzenetére
Ha már nem mini pro-t veszel, akkor vegyél sima minit, de ne az előző szériából. A miniben nincs zaj, és a hardvere, szoftvere ugyanaz, mint a pro-nak. Igen jó kis telefon. Kijelzője nagyon szép, a mérete is jó már, nagyon pörgős a cucc, és biztosan lesz hozzá egy darabig frissítés. Vagy neked mindenképpen kell a billentyűzet? Ha nem olyan elengedhetetlen, akkor mindenképpen az aktuális mini. (Ha már nem a pro)
-
dokee78
félisten
válasz
Perillustris #2837 üzenetére
Ez nektek nem ciripel,akkor biztos szú rágja az ablakpárkányt.
-
llll
senior tag
válasz
Perillustris #2837 üzenetére
szóval ilyen az a ciripelés...
eddig én is csak figyeltem a fejleményeket, most először vettem a fáradtságot, hogy személyesen is meggyőződjek róla
és azt kell mondjam, hogy sztem sincs egyáltalán "túlreagálva" a dolog
részemről ez a telefon felejtős
(még akkor is az lenne, ha ez csupán vmi video-hiba lenne) -
dokee78
félisten
válasz
Perillustris #2835 üzenetére
Haverom is ilyenre vár.
Vegyen fel videót töltse fel a youtube-ra vagy valami megosztóra pl. data.hu. -
ko9
addikt
válasz
Perillustris #2816 üzenetére
-
Davey7
senior tag
válasz
mas forumon is volt ilyen... par nap hasznalat utan elkezdodott,szoval meg ne szold el magad, par nap utan 4-5 csinaljatok videot es akkor lehet majd megmondani igazan.
-
ko9
addikt
válasz
Videót róla!!
-
Zugi
aktív tag
válasz
Perillustris #2759 üzenetére
Szerintem olyan boltban érdemes venni, ami nem csak egy webáruház, hanem fizikailag is létezik.
Én tegnap 3 bolttal beszéltem telefonon. Az elsőben (GSMHome) vettem korábban a telefonomat netes rendeléssel, de személyes átvétellel, teljesen normálisak, egy kérdésem miatt utólag vissza is hívtak, csak sajnos ott nem volt fekete színben, csak fehérben.
Másodikra felhívtam a GSMline boltot. Ekkor még nem tudtam, hogy ők csak webes bolt, de olyan flegma hangon közölte a fickó, hogy náluk nem tudom személyesen megnézni és csak rendelésre hoznak, hogy gondoltam is magamban szép kis hozzáállás egy ügyfélhez.
Végül egy harmadik boltot hívtam (Nextel), szerencse ők is léteznek fizikailag és volt is náluk készleten, így oda szaladtam el. Az csak külön öröm, hogy árban is így jártam a legjobban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független 100% hibátlan új akku
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged