- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watt25
veterán
Nekem ugyan más telefonom van, de a headset-es telefonálásnál arra kell vigyázni, hogy kiold a képernyő akkor, amikor elkezd kicsengeni és akkor is, amikor a hívott fél felveszi! De ha utána zárod le, akkor már nem old ki. (Legalább is Skate-en. De szerintem ez Android-os dolog, nem telefonfüggő.)
-
-
mrlujoak
veterán
""Android szaggatás nincs - mint a mini pro esetében - ha rendeltetésszerűen használod..."
ezt nem igazán értem tudtommal ugyanaz a hardware(lehet tévedek), mindez nagyobb felbontás mellett, nem tudom mitől akadna mini pro, szerintem egy benchmarkra többet kapna, nálam nem akadt egyik sem."
Az aláhúzott mondatot tőlem idézted, melynek jelentése, hogy egyik modellnél sincs szaggatás... (így kicsit félreértetted)
-
riszter
senior tag
Ma bementem egy Telenor üzletben ahol meg tudtam nézni a ray-t, csak akku nélkül. Tény, hogy sokkal vékonyabb, viszont nem sokkal hosszabb, akkora mint az e72-öm. Csak így kikapcsolt kijelzővel, nem jutottam egyről a kettőre. Azt azért így is láttam, hogy nincs 1 cm-rel hosszabb a kijelzője mint a mini pro.(Mellé tette a hölgy a mini pro-t is
) Nem tudom. Még kattogok rajta.
-
MyckY
senior tag
Én tegnap este mobilnetről neteztem utcán és lassúnak tűnt egy kicsit, utána eszembe jutott hogy átkapcsoltam csak GSM-re a netet visszakapcsoltam azt a WCDA vagy miat és egyfolytába ledobja a netet pedig most volt számlazárás és van netem nincs lekorlátozva de el ment a térerő meg bal felső sarokba ottvan a sárga háromszöv benne felkiáltójel és egyfolytába ezt csinálta amíg vissza nem kapcsoltam gsm-re :S:S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gumi és felni topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OpenWRT topic
- ASUS ROG Ally
- Formula-1 humoros
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest