- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
bogil99
aktív tag
válasz
ATM_automata #14307 üzenetére
Példul, ha telepíted ezt akkor felajánl egy olyan lehetőséget, hogy reboot to recowery.
-
Simi121
aktív tag
válasz
1hsz-ben benne van az is, először root-olni kell majd telepiteni kell megfelelő apk-t.
-
havri1
félisten
válasz
-
-
havri1
félisten
válasz
ATM_automata #14305 üzenetére
cwm-ből , install zip with sdcard
Belépés a Recovery-be:
A Hangerő le (fekvő módban a bal oldali hangerő gomb) + Bekapcsoló gombok segítségével történik. Kikapcsolt állapotban nyomva kell tartani a 2 gombot, míg nem rezzen egyet a gép, rezzenés után el kell engedni a Bekapcsoló gombot, majd mikor bejött a Recovery, el lehet engedni a másik a hangerő gombot is. -
Simi121
aktív tag
válasz
ATM_automata #14303 üzenetére
Nyugodtan állj neki nincs benne semmi buktató.
-
válasz
ATM_automata #14238 üzenetére
Legalább nézz rá az első HSZ-re...
-
barnaki
aktív tag
válasz
ATM_automata #5185 üzenetére
Tudom, hogy ennyi lenne csak sok olyan dolog van ami pl marketen nincs fent, meg én jobban szeretem az applanetet ezért is kellene a root
-
Isten88
senior tag
válasz
ATM_automata #5114 üzenetére
Köszi szépen, kipróbálom!
-
Predator2
addikt
válasz
ATM_automata #5107 üzenetére
h h új market? mert nekem pl a marketen belül beállítási lehetőségem sincs
lehet nálam még a régi van fent...de azt h lehet egyáltalán frissíteni?
-
fatal`
titán
válasz
ATM_automata #5107 üzenetére
Köszi, megnézem. Ez az apkból, getjarról telepített programokra is vonatkozik? Mert azokhoz is csinált. De jó tudni, tudnám mitől kapcsolta be ezt a marhaságot.
Azt hittem az SE Launchere szórakozik.
-
válasz
ATM_automata #4882 üzenetére
Én regisztráltam, működik, elvileg 365 napig díjmentesen. Azóta ha letöltök valamit a Piactérről, ellenőrzi, illetve képes az egész telefont is átnézni kártevők után kutatva. Mivel ingyen van, továbbá szerintem nem is lassít a telefonon, miért ne használnád?
-
ithomas
őstag
válasz
ATM_automata #4882 üzenetére
Csapasd le a pi**ába...
-
Crob
tag
válasz
ATM_automata #4799 üzenetére
hát azért arra számíthattál, hogy x10 minihez képest pöppet gyorsabb S2-es Snapdragonnal
-
BRIKLY
veterán
válasz
ATM_automata #4822 üzenetére
Kíváncsivá tett a dolog,úgyhogy meglestem. 11W37
-
BRIKLY
veterán
válasz
ATM_automata #4820 üzenetére
Értem. köszi az infót. csak azt hittem,ezzel el lehet kerülni a hátlap levételt.
-
BRIKLY
veterán
válasz
ATM_automata #4817 üzenetére
a töltő/adat kábel kis cetlijén is rajta van. bár nem tudom, hogy ugyan az-e, mint az aksi alatt.
nekem sima mini van, novemberben vettem, és 11W18 van a kábelen. akksi alatt nem néztem.
testvérem előttem vette 2 héttel, neki 11W07 -
ko9
addikt
válasz
ATM_automata #4761 üzenetére
Iagazából csak akkor van értelme ennek az összehasonlításnak, ha 2 ugyanolyan márka ugyanolyan, vagy legalábbis hasonló szériás készülékét vizsgáljuk, ugyanis állítom, hogy a 2 Phone app se ugyanaz. Az SGS is szinte biztos vagyok benne, hogy nem a gyári Android Phone appot használja... A BT modul: fogadjunk, hogy ezt se a Google írta a Samunak. Minden hiba amit az Android rovására fogsz fel, az inkább magának a gyártónak (Samsung) fejlesztőinek a hibája.
Nem akarom elindítani az iOS vs Android témát, mert az végtelenségig mehetne, de azért nézd meg, hogy hányféle hardver felett dolgozik az iOS és hányféle fölött az Android... Melyiket is könnyebb optimalizálni?
-
ko9
addikt
válasz
ATM_automata #4751 üzenetére
Mennyire másztál bele a dolgokba? Eléggé leegyszerűsítetted, az biztos.
A Linux kernel feletti Virtuális gép (Dalvik) eléggé szükséges a programok miatt. Nem rég olvastam egy Androidos készülékről, ami nem ARM utasításkészlettel fog operálni. Na mármost ha nem lenne a Dalvik, akkor minden programot át kellene fordítani. De így elég csak egy hozzávaló kernel, és menni fognak, mindez a Dalviknak köszönhetően. Arról nem is beszélek, hogy az ARM-nek is vannak különböző változatai, a programok nagy részének meg nincs minden fajtához külön kiadása. Max egy minimum követelmény.
Gondolom a kurvára nem hibatűrő alatt itt arra gondolsz, hogy ha valaminek nincsennek beállítva a jogai, akkor nem működik - ez kb a Linuxok nagy részénél így van, ezen nem kell meglepődni... Az EXT4 nem tudom miért keveredett ide, az Android a saját romján YAFFS2-t használ, ami ugyebár majdnem megegyezik az EXT2-vel. Az EXT az a fájlrendszer, ami a Linuxhoz van, ergo azt fogja jobban - natívan - kezelni. Minden más egy driveren, kernelmodulon keresztül megy, ami ugyebár újabb adatfeldolgozást eredményez, ez lassabb rendszereknél érezhető lassulást, stb.ezért is teszik ugye a főzött romokat EXT4-re
Ezt nem tudom hogy érted. YAFFS2-n van mind, max a memóriakártyát formázzák EXT4-re, a fentebb leírt okok miatt.
Ja meg a másik előny a Dalvik mellett: Rohadtegyszerűen és jól Debugolható.
-
sdd2
veterán
válasz
ATM_automata #4745 üzenetére
Hát ez elég sz@r szépen is fogalmazva.
-
dokee78
félisten
válasz
Azért az elég gányolt egy megoldás,nem HTC-hez méltó.
-
Dancii
tag
válasz
Úristen..kinek pattant ki ilyen agyoniskolázott ötlet a fejéből, hogy ilyen flipet gyártsanak egy telóra..
Na hát ezt a videót látván tényleg eltörpül az én problémám..
Amúgy valahol olvastam hogy a Mini pro-ban is spóroltak az anyagon, így műanyag vezetősíneket kapott amit alapban rendelkezik egy kevés holtjátékkal.
Sajnálom kicsit, olyan kis tökéletes (számomra) teló ez, csak ez ne lenne
Így még elviselhető, de ha tovább lazul beviszem, ha leugatnak ha nem -
szente
addikt
válasz
ATM_automata #4722 üzenetére
Mondjuk azon meglepődtem, hogy T-mobile Pulse-hoz is van Krusell tok.
Az elsőt, azt itthon is megkapom egy piacon, a második meg sima X10 Mini Pro-hoz van.
Amúgy valszeg. olyat fogok beszerezni, amilyet elsőként linkeltél, de először benézek egy T-mobile boltba, hátha van náluk valami hozzá... -
szente
addikt
válasz
ATM_automata #4716 üzenetére
Köszi!
Akkor ki milyen tokot használ?
-
ko9
addikt
válasz
ATM_automata #4711 üzenetére
Konkrétan éppen csak elindult... Most raktunk össze egy tesztkernelt, minden maradt Arc-os, csak az alap dolgokat raktuk át... Így most perpill még a touch se megy, de mégdolgozunk rajta
-
ko9
addikt
válasz
ATM_automata #4699 üzenetére
Mondom, enyém független - már - és UK Global ROM van rajta, és mindig valahogy rákerülnek a web'n'walk meg a T-Mobile MMS beállítások - miközben a kártyámon mindig 0Ft van
dokee78:
Senki nem jelezte, hogy javítva lett volna.
-
trita
tag
válasz
ATM_automata #4699 üzenetére
az meg gondolom nem tul egyszerű,főleg egy nőnek.
-
trita
tag
válasz
ATM_automata #4695 üzenetére
a másik régebbi telomon simán jo a simem.nem uj az előfizum csak a teló.
-
trita
tag
válasz
ATM_automata #4695 üzenetére
Az enyém független.azt hol tudom megnézni,és mit kell hova állitani?
-
trita
tag
válasz
ATM_automata #4672 üzenetére
És azt hol kell?vagy hogyan?nem vagyok tul nagy számitógép és telefonguru.
-
válasz
ATM_automata #4664 üzenetére
Köszönöm a részletes leírást, végül sikerült nekem is behangolni mindent, sajnos push mail-t nem tudtam beállítani eddig.
-
fatal`
titán
válasz
ATM_automata #4658 üzenetére
3,7" nem jó? Ott az Xperia Pro
-
dokee78
félisten
válasz
ATM_automata #4664 üzenetére
"Hát srácok...nekem egy SGS-em van, de igazából ez a kis szutyok már most jobban tetszik...ha lenne 4"-osba, simán venném gondolkodás nélkül."
Erre reagáltam.
-
dokee78
félisten
válasz
Vegyél Xperia Pro-t,igaz az "csak 3,7 inch"
-
jose999
senior tag
válasz
Én sem tudtam azt feltenni, kuka lett belőle!
-
fatal`
titán
válasz
ATM_automata #4649 üzenetére
Na újrahúztam a telót (pontosabban egy részét), nekem a gyártói független garis telóra még nincs 61-es szoft.
-
válasz
ATM_automata #4652 üzenetére
58 van nálam is.
-
ggabor89
csendes tag
válasz
58-as nálam is
de tényleg 10 perc alatt megvolt.
A PC Companion kiírja, hogy most frissíted vagy később emlékeztessen. A később emlékeztetésnél is kint lesz mindig a főablakban hogy új verzió van frissítsdTaláltam egy jó headsetet.
http://mobilarena.hu/teszt/napjaink_sztereo_bluetooth_headsetjei_3_resz/sony_ericsson_mw600.html
Csak lehet eléggé lemeríti a Bluetooth headset a telót. Mondjuk nekem eddig még nem sikerült lemerítenem mert gépen volt és töltötte :S Ki lehet kapcsolni, hogy a PC ne töltse a telót? -
válasz
Telenor függő. SIM kártya nélkül, WI-Fi kapcsolaton frissítettem. Utána rádugtam a gépre is, de a Companion-ban lévő frissítő alkalmazás sem talált már újabb szoftver hozzá. Az mondjuk érdekes volt, hogy két lépcsőben frissült, és ha jól értelmeztem, maga a felület kapott frissítést. Már a boltból átvéve is valamelyik 2.3.4 Android variáns futott rajta.
-
fatal`
titán
válasz
ATM_automata #4636 üzenetére
Tudom, azért kértelek téged.
-
fatal`
titán
válasz
ATM_automata #4634 üzenetére
Beállítások -> A telefon adatai
Itt kiírja az android verziót, kernelverziót és a szoftverbuildszámát is.
Az utóbbi kéne nekem, hogy megéri vesződnöm, vagy nem jött új verzió (nekem most az 58-as végű build van fent, elvileg már kijött a 61-es).
-
fatal`
titán
válasz
ATM_automata #4632 üzenetére
Megmarad minden. Ha lefrissítetted, akkor egy szoftver és android verziót beírhatnál.
Jelen pillanatban megint meghalt valami a telómon, mert nem ismeri fel médiaátviteli módban a telefont a gépem, csak MSCben.
-
ggabor89
csendes tag
válasz
ATM_automata #4626 üzenetére
Szia, nekem is azt írta ki hogy az a legfrissebb, de a PC Companion pedig, hogy van új frissítés. Nekem is 11w46
-
szente
addikt
válasz
ATM_automata #4621 üzenetére
Na akkor kíváncsian várom, hogy tiéd dobol e(ciripelni szerintem tuti nem fog).
Én ma rendeltem meg a T-től... -
fatal`
titán
válasz
ATM_automata #4567 üzenetére
A debil webszerkesztők nem az SE hibája. Bár tény, hogy nem túl szerencsés névválasztás. De gondolom innen már csak szám lesz mögötte (mini 2, mini 3 stb.). Legalábbis nem látok rá más indokot, hogy így nevezték el.
-
fatal`
titán
válasz
ATM_automata #4565 üzenetére
Alapvetően már külsőre is nem kicsit eltér úgyhogy azért nincs olyan nehéz dolga senkinek.
-
zotyesz66
őstag
válasz
ATM_automata #4533 üzenetére
A 1043ND azért nem rossz, sőt nekem nem igazán volt bajom egyikkel sem azaz egy garis cserém volt.
-
Bambusznád
tag
válasz
ATM_automata #4473 üzenetére
Ja, értem a félreértés okát
Csak azért mondtam a simet, mert már nem névvel teli simmel költöztem át. Sokan a simre másolják át telefonköltözéskor a számokat, és akkor az új telefonra felmásolják ill. exportálják át a számokat. Ezért gondoltam erre az eshetőségre is
Én meg valamiért gmail fiókban nem tárolnék számokat. De hát kinek mi
pusi1981: Factory resetelnék én is. Nekem is itt lenne már az ideje, mert nekem meg újraindulgat mostanában. Bár fura, mert megint telefonálás közben gondolta úgy, hogy ő most újra indul. Azért gondoltam a resetre, mert hátha valami progi zavarja be... bár akkor sem értem a telefonálás közbeni újraindulást...
-
Bambusznád
tag
válasz
ATM_automata #4471 üzenetére
Nem mondtam, hogy ott tárolom. De onnan másoltam illetve importáltam a telefonba a számokat.
-
fatal`
titán
válasz
ATM_automata #4449 üzenetére
Rádugod gépre kábelen (lehet hogy wifin is működik, de nem ajánlott) és a PC Companion pár perc alatt megcsinálja. Jelenleg a 2.3.4 a legfrisebb, de márciusig jön az ICS.
-
Predator2
addikt
válasz
ATM_automata #4417 üzenetére
nálam most pl eldőlt h megrendelem gyártói garisan aztán lesz ami lesz
mivel eddig arról volt szó h a 39. héten illetve az utána gyártottak már bogár mentesek
és most kiderült h mégsem azok feleslegessé vált a gyártási hét kutatásaICS-től meg nem lehet csodát várni a 2.3.4 sem hozta meg a várt javulást
-
Predator2
addikt
válasz
ATM_automata #4408 üzenetére
nem baj h legalább ebben segítik az embert ugyan is rengeteg boltos veri át az embereket sajnos
-
.:Kristian:.
addikt
válasz
ATM_automata #4408 üzenetére
Az aksi alatt van egy ilyen: 11Wxx
Az xx jelöli, hogy hanyadik hétben gyártották a telefont.
Boltos válogatja, hogy kibontják-e a telefont és megengedik-e, hogy megnézd. Én anno kibontattam egyet, de nem ezt kerestem rajta, csak érdekelt milyen kézben tartani.Jobban támogatnám a 3napon belüli pénzvisszafizetést vagy cserét, mint, hogy netes vásárlásnál a 8napot húzzák fel 14-re. Vicc az egész.
-
.:Kristian:.
addikt
válasz
ATM_automata #4405 üzenetére
Nálunk van a családban X10mini pro és Xperia mini pro is (az új).
Össze se lehet hasonlítani a kettőt. Nem lesz gyorsaságbeli gond ha ezt választjátok.
Lesz rá ICS4, hivatalosan be is van jelentve.
Szinte minden hozzászólás a telefon gyártásáról szól, egy kis kereséssel látod, hogy miért jó minél későbbit venni. [link]38. hétnél régebbi telefonok kamerázásnál ciripelnek. Sok 38.heti telefon is csinálja még, 39. héttől megszűnik ez a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest