Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
combfix
csendes tag
létezik olyan megoldás amivel meg tudom változtatni a statusbar-t vagy fent az óra és akku töltöttségi részt, nézegettem xda-t de nekem az kinai. nem tudok angolul nagyon. köszi aki segit!
-
Tityahome
aktív tag
Sziasztok!
Folyamatosan követem a fórumot és általában minden hozzászólást elolvasok de mostanra egy kicsit belezavarodtam a dolgokba. A kérdésem az lenne (ami számomra nem egészen világos) hogy tmobile-os telefonra fel tudom e rakni úgy az ics-t hogy ne keljen root-olnom a telefont mert úgy veszem észre hogy a szolgáltató nem erőlteti meg magát a frissítés kiadására. 62-es Ginger van most a telefonon. Ha van rá lehetőség és valaki tud ebben segíteni akkor megköszönném!
-
Kaminski
tag
Sziasztok!
Nekem most az a probléma jött elő, hogy a "gyári" óra össze-vissza jár! Automatikus frissítés bepipálva és így is volt mikor tíz perc volt az eltérés a valós időhöz képest! Mi lehet a gond? Tudok megoldást? A teló rootolt ICS! -
darvinya
titán
válasz
Patrick76496 #14887 üzenetére
Igen.
De ha nincs csak újrahúzás. -
dokee78
félisten
Miért van az,hogy bár ki van kapcsolva a képernyő forgatás és néha mégis elfordul a kép.
A főképernyőn és a menüben is. -
dokee78
félisten
-
darvinya
titán
válasz
Patrick76496 #14879 üzenetére
Nézd meg a data/data/com.sonyericsson.music/lib/libalbumframework.so file meg van és min 1MB-os.
Ha nincs akkor a telepítéskor nem települt.
Alkalmazások/Mind-ben töröld az adatokat.
Töröld ki data…/davilk_cache és …/data/ com.sonyericsson.music mappát is.Ekkor indítsd újra a telot.
-
Patrick76496
őstag
-
tibibi
őstag
sziasztok
t-és telefont tudok használni vodás kártyával garvesztés nélkül?
-
rutyika68
őstag
Na még1x, Power_style.
-
rutyika68
őstag
válasz
#35202114 #14874 üzenetére
Hali!
Jó hosszú bulik voltak, mindenki alszik,te meg elvagy itt magadba.
Power_style.Telepítése CWM, nyomj wipe cache, wipe dalvik cache-t. -
törölt tag
-
törölt tag
Az exPeria V4 rootolt icsre mehet? Kell hozzá plusz zip mint az exPeria v2-höz?
-
törölt tag
Na kb ezer hszt visszalapoztam de nem találom azt a hsz-t amit keresek
Olyan pack kellene nekem amiben benne van ha jól emlékszem a root explorer,system UI,meg még valami... Gyári romban kell kicserélni a systemUi-t és akkor lesz százalékos aksi meg minden nyalámság... Jah és GB-s romhoz van.Valaki esetleg emlékszik rá? Vagy a linkre ahonnan leszedhető
Előre is köszönöm
-
darvinya
titán
válasz
audi100td #14862 üzenetére
Akkor ez a fw rossz hozzá.Innét szedj le fw-t avval próbáld meg
Csak azért furcsálom, mert nekem is pont ez volt.
-
darvinya
titán
válasz
Patrick76496 #14845 üzenetére
Töröld PC-n a SD kártyán lévő 2 XML file-okat.
Utána húzd le, és várd meg míg újra le nem keresi a kártyát.audi100TDK
Egyenletesen világít zölden a LED.
-
sdd2
veterán
válasz
audi100td #14850 üzenetére
Persze azért megéri megnézni mi áll a garancia feltételei között. Szerintem Box-al is megcsinálják neked, de akkor máshova vidd, hogy meglegyen a gsm gari, igaz ezek nem sokat érnek... A javítás így sacra 3-4K
Pontos nevét nem tudom, a lényege az, hogy megszakad a frissítés és a készülék lefagy, nincs flash mód és asszem fastboot mód sem.
-
Patrick76496
őstag
Heló mindenkinek! Érdekes dolgot kezdett el csinálni a telefonom, mióta ICS van rajta. Bármilyen új zenét vagy képet rakok rá, nem érzékeli a zenelejátszó, a képeket, pedig a galéria nem. Astro fájlkezelőből mindet látom, viszont ha megnyitom őket, akkor nem lehet léptetni. Az új zenéket ha megnyitom, nem tudom felvenni lejátszási listára, nem tudom megnézni a listát "Nem érhető el" hibaüzenet miatt, nem találom őket sem az előadó, sem az album, sem az összes zene fülnél sem. Első ICS telepítéskor kezdte el, viszont ezt sokkal később vettem észre, mert sokáig nem raktam semmilyen médiafájlt a telefonra. Az első ICS-t flashtool-lal raktam fel a telóra 2.3.4-es androidról, 062-esről. Azután felflasheltem rá a 042-est (ez volt kéznél) és befrissítettem megint, csak most a hivatalos ICS-re, SPCC-vel. Ezután minden eddigi zenémet, képemet érzékelte, de utána később megint raktam rá párat, és ugyanaz. Gondolkodok a GB visszarakásán, de inkább maradok az ICS-nél, mivel sok hasznos dolog van benne, még ha lassabb is tőle a telefon. Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
audi100td
nagyúr
válasz
Ateszpapa #14819 üzenetére
Sajnos ez nem jött össze, először kiírta, hogy a legfrissebb rendszer van a telefonon (ezek szerint utólag lett függetlenítve a készülék). Rámentem az újratelepítésre, letöltötte SUS a firmware-t, majd a telepítés megkezdése után pár másodperccel kiírta, hogy sikertelen. Azóta nem indul el a telefon, csak bejön a sony ericsson logó, majd egy felkiáltójelet mutat egy háromszögben, mellette a telefonnal.
Ilyenkor mit lehet tenni? Se SUS, se PC companion nem tud vele mit kezdeni.
-
nemdan
senior tag
Sziasztok! Már egész régen írtam ide, van már annak 2 hónapja is, azóta nem olvasgattam ezt a fórumot.. de most jöttem megkérdezni, hogy mi van az ICS-el? van már azóta minire stb. stb...?!
-
natë
nagyúr
válasz
PenczPatrik #14833 üzenetére
PC Companion, nem kell flashtool sem. -
natë
nagyúr
válasz
PenczPatrik #14829 üzenetére
Jaja. PC Companionnal.
-
lolll3
tag
válasz
PenczPatrik #14829 üzenetére
csak flashtool kell hozzá meg a gyári független ics fájl...
-
natë
nagyúr
válasz
PenczPatrik #14827 üzenetére
Mi köze a rootnak a garanciához?
Ma 2 T-s készülékre raktam föl gyári ICS-t, root nélkül.
-
törölt tag
válasz
PenczPatrik #14822 üzenetére
A szokásos népbutitó maszlag. Nem tesztelésre kell nekik hanem hogy a sok szemetüket beletudják rakni
-
gabe_
őstag
válasz
PenczPatrik #14822 üzenetére
Mekkora kamu sablon levél.
-
PenczPatrik
csendes tag
A T-mobile válasza a kérdésre, hogy mikor lesz elérhető a 4.0.4-es android a T-s minikre:
"A levelében említett szoftvert sajnos a gyártó még nem adta át tesztelésre társaságunknak.
Erre azért van szükség, hogy előfizetőink olyan frissítéseket használjanak a készülékükön, melyet társaságunk ellenőrzött és elfogadott. Előfordulhat, hogy a gyártók olyan frissítést adnak ki, mely nem felel meg a Magyar Telekom kívánalmaink, így azt ügyfeleink nem tudnák problémamentesen használni.
Bízunk abban, hogy a várt frissítést rövidesen tesztelni tudjuk, és így az előfizetőink számára is hamarosan elérhető lesz.
Megértését és türelmét köszönjük.
-
törölt tag
Ezt az ftf filet mivel lehet megnyitni szerkesztés céljából? A felesleges appokat kiszedni belőle pl.
-
eastsider
nagyúr
jelentem életre kelt a mini... viszont a flash mode nem jött vissza
-
törölt tag
válasz
audi100td #14817 üzenetére
Sima független minikre van hivatalos ics.
Más:
Ha az első hsz alapján kipucolom az ics-t akkor nemismeri fel a gép utána. Valakinek valami ötlet esetleg? Memoria kezelés és fogyasztás szempontjábol pedig jobb lenne kipucolva.
Vagy van esetleg olyan pucolt rom ami esetleg cwmből vagy flashtoolal felrakható és nemkell hozzá nyitott bootloader? Nekem ugyanis azt nemlehet kinyitni. Vagy ha volna olyan pucolt rom amit feltudok rakni és kicsit gyorsabban dolgozik mint 1024mhz akkor az maga lenne a menyország -
audi100td
nagyúr
Sziasztok,
sima minire hivatalos ICS mikorra várható? vagy megjelent már esetleg?
-
ko9
addikt
Igazából a custom kernelek lehetnek pont hogy kisebbek is (látnád a első CM10es kerneleket
), de nagyjából a Ramdiskben lévő CWM cuccai, esetleg autoroot miatt nagyobbak.
Szerintem azért tud csak gyári Sony kernelt futtatni, ugyanis mivel a Flashtool nem tudja törölni, ezért az ott lévő adat "benneragadt", és az mindig ott lesz. Mivel az egy gyári Sony kernelből származik, ezért használhatja csak azt.Nem hiszem, hogy az Omnius rondította el, többünk is azzal nyitott (én is), és semmi baj nincs vele. Egyszerűen így járt. Én, hogy lekopogjam, még nem szembesültem ilyen hibával, pedig lehet több kernelt cseréltem már mint ti összesen
-
8zabi
őstag
válasz
darvinya #14801 üzenetére
semmi köze az omnius-hoz
egyszerű balszerencse, hogy lett egy hibás blokk pont a legrosszabb helyen, bár most sem értem, hogy ha tudja róla hogy hibás, miért akar oda írni
lehet ennyire nem intelligens, csak akkor veszi észre, amikor próbálja írni, de nincs eltárolva a helye a további alkalmakra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia X10 mini egy új kategóriát teremtett, az utód pedig mindenben jobb lett nála és továbbra is egyedi ajánlat az okostelefonok között.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- Mesterséges intelligencia topik
- Battlefield 2042
- TCL LCD és LED TV-k
- Tudományos Pandémia Klub
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest