Hirdetés
- iPhone topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- One mobilszolgáltatások
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
Új hozzászólás Aktív témák
-
generic
senior tag
T-mobile-os minim van, nekem nem mutatja, hogy van ICS frissítés, mit csináljak??
-
Lipton
őstag
Nekem független telefonom van, de az Update Service még nem jelzi, hogy van ICS.
Gondolom pár napon belül elérhető lesz hivatalosan is. -
half333
őstag
Valaki tud valamit arról h miért nem telepűl a flashtool driver??
-
aakosch
tag
Egy root eljárási ICS telepítési eljárás leírást tudna nekem linkelni? Plusz egy ICS romot. Köszi!
-
BRIKLY
veterán
Neteztem a gyári böngészővel,és egyszer csak kilépett. Utána el sem indult,gondoltam akkor letöltök egy másikat,meg akartam nyitni a Play-t,erre leállt a gapps,és azt sem tudom megnyitni.Valami ötlet? restart nem segít.
-
lolll3
tag
Hogy tudom a recoveryt előhívni?? 4.0.4 rootolt ?? Busybox felrakva..
-
half333
őstag
Error flashing. Aborted - ezt irja ki
-
half333
őstag
Bocsi,de lehetne h kicsit szájbarágósan leirni az ICS root-olást?
-
BRIKLY
veterán
Nekem sem sikerült a root.
ICS-ről vissza flash-elhetem a .42-es GB-et?
-
jeka
tag
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem, hogy ha türelmes vagyok és meg várom a T-mobilos ICSét, akkor azt majd lehet rootolni?Jelenleg T-mobilos, rootolt 62es van fent.
Amiket eddig irtatok azok lehet, hogy bonyik egy kissé nekem.
Nem nagyon szeretném elcseszni a gépet.Előre is köszönöm a választ.
-
half333
őstag
Miért van h ezt irja ki a flashtool mikor fel akarom rakni az ICS-ez: turn on Unknown Sources and Debugging??
-
wsh13
tag
Nálam az ICS felrakása után nincs mobilnet.
Egyik módszerrel sem. Próbáltam a downgrade-root-upgrade módszert, utána próbáltam a tiszta ICS telepítést, úgy sem jó. Az első módszerrel annyi van, hogy fiókot lehet létrehozni, valamint szinkronizál, de ezen felül nincs net. Se Google Play, se böngésző, se semmi. A tiszta telepítésnél pedig már a telepítővarázsló sem tudja letölteni a mobilnet beállításokat, tehát ebben az esetben egyáltalán semmilyen formában nincs mobilnet a telón. Visszaraktam a GB-t, természetesen újra van net. Valakinek volt esetleg hasonló gondja?
-
fatal`
titán
-
half333
őstag
s1 boot fastboot - ot nem akarja felrakni kikapcsolt állapotba. mi a teendő??
-
fatal`
titán
válasz
dilajoska1 #13047 üzenetére
Az accelerometernek mini pron semmi baja, kamerához cserélj appot. A beállítások is gyors nekem, igaz tisztíva van a rendszer.
(#13055) sdd2 Van makró, csak automatikus lett elvileg. De te is cserélj kamera appot és a probléma megoldva.
-
sdd2
veterán
Quadrant ugyan annyit dob, a kamera hiányossága fájó pont viszont.
-
dilajoska1
őstag
hát így még se az igazi az ics
-
sdd2
veterán
Ennek az ICS-nek azért van visszalépése is. Kameránál nincs pl Makró mód.
-
dobobazsy
őstag
válasz
dilajoska1 #13049 üzenetére
a videó csak felvétel közben akad, visszanézve már nem. legalábbis a minipromnál ígyvan. az accelerometer sem lassabb mint GB-n.. szerintem sokat ér a root és a kiganézás..
-
dobobazsy
őstag
válasz
dilajoska1 #13047 üzenetére
szerintem próbáld ki rootolva, úgy hogy megszabadítod a rendszert a sok gyári szeméttől. én azt tapasztaltam, hogy a mini nagyon gyors lett az ICS-el, gyorsabb mint a miniprom.. bár még nincs rajta semmilyen alkalmazás
-
dilajoska1
őstag
hát én rakom vissza a gb-t. accelerometer kegyetlen lassú, videófelvétel akad, lapozás pl. a beállításoknál nagyon döcögős. hát így szerintem nem sokat ér az ics
-
fatal`
titán
válasz
cintula187 #13043 üzenetére
Olyat biztos nem csinált. Ha bekapcsoltad az adatforgalmat akkor mobilneten telepítette.
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #13040 üzenetére
Na ácsi. Adatforgalom tiltva esetben nem tudtam telepiteni, most bekapcsoltam és leszedte amiket a playen kiválasztottam pc-n böngészőn keresztül. Nemár.
-
Mr X
veterán
válasz
cintula187 #13040 üzenetére
USB-n keresztül nem is telepít. Vagy telefonról telepíted az ottan Play-ből, vagy pc-ről a webes felületen, ekkor a telefon mobilneten vagy wifin tölti le az appot.
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Nem akar telepiteni play-ről alkalmazásokat a telefon.USB-n keresztül. Nem változtattam a kapcsolodási módon. Mi lehet a gáz?:s
-
törölt tag
Az antutu szerint kevesebb pontot ér el az ics mint a gb
-
dokee78
félisten
Érdekes ez a ROOT,mert a Superuser fenn van viszont még sincs ROOT.
Valaki lőjön már egy screenshoot-ot a főképernyőről amin látszik az értesítési sáv nem lehúzott állapotban. -
evo87
őstag
Mennyi türelmetlen ember. Mintha ezen az 1-2 napon múlna az élet.
-
novoszath
senior tag
CWM recot miként tudok felrakni?
-
dobobazsy
őstag
megkezdem az ICS telepítését rootolással
-
dokee78
félisten
Busybox installer failed.
-
eastsider
nagyúr
és véégre tud proxyt rendszer szinten....
wifi kapcsolatonként
-
twi452
senior tag
a galéria része nem kicsit lett gyorsabb a régihez képest
eddig tetszik
-
fatal`
titán
válasz
mate317 #13021 üzenetére
Flashtoolt elindítod, villámikon, betallózod a mappát ahol az ftf van, kiválasztod (ha kellenek az adatok wipe data elől pipa ki, de szerintem ajánlott a tiszta telepítés, kevesebb a hiba) a romot, leokézod, mikor kéri akkor kikapcsolt állapotban a hangerő le gombot nyomvatartva bedugod usb-n a telefont és már rá is flasheli.
-
fatal`
titán
válasz
dokee78 #13010 üzenetére
Ezzel. Nem használok Titaniumot, kézzel csináltam tiszta telepítést, úgyhogy ezt nem tudom.
(#13009) novoszath: Nem tudom, zárt a bootloaderem és az is marad, amíg garanciális.
Plusz info, akinek kellenek statusbar kapcsolók, van mellette egy Settings apk is (ezt rendes vagy system appként is lehet telepíteni), amivel lehet rendezgetni az ikonokat (mi legyen kint és milyen sorrendben):
Az első két verzió valamelyikét szedjétek, ez már mentes a GPS bugtól.
Aki nem szereti a négysarkos felületet telefonálás közben sem, itt egy másik (azt hiszem ez van a Rayen, Neon stb.):
CWM-mel, vagy az apk-t a system/appba téve (jogokat beállítva) lehet telepíteni. Újra kell indítani a telefont, hogy működjön.
-
-
ko9
addikt
Akit érdekel az FTF: Itt találtam egyet
Köszönet sdd2-nek a fájlokért!
-
fatal`
titán
ICS rootolása zárt bootloaderen, gyári rommal:
- Flasheld vissza az 42-es GB-t flashtoollal.
- ROOTold a zergrush-sal a korábbi módszer szerint: [link]
- Töltsd le az ICS-hez való ROOT fájlokat: [link]
- Futtasd az 1-es scriptet a rootolt GB-n
- Frissíts ICS-re PCC-vel, SEUSsal (visszaállítás nélkül!) vagy Flashtoollal (Wipe Data pipát vedd ki!)
- Futtasd a 2-es scriptet az ICS ROOTbólFigyelj oda, hogy az USB hibakeresés és a külső forrásból való appok telepítése mindig legyen bepipálva (előfordul, hogy eltűnik a pipa a rom frissítésekor)
Kész a ROOTolt ICS!
-
sdd2
veterán
Mindjárt feltöltöm mert már kész is van.
-
evooo
aktív tag
Lehet rootolni az ICS-t vhogy, ha nincs nyitva a BL?
bocs, már megvan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia X10 mini egy új kategóriát teremtett, az utód pedig mindenben jobb lett nála és továbbra is egyedi ajánlat az okostelefonok között.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- BestBuy topik
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- RAM topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- OTP Bank topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest