Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
joker1220
őstag
Jól tudom hogy zárt BL esetén a kernel egyáltalán nem módosítható?!
-
joker1220
őstag
Az én olvasatomba 5.1 es verzioig oda van irva hogyan működik zárt BL esetén.
Mivel nincs ott az 5.2 a listában alul ebből következtettem azt hogy csak
nyitott BL en megy, persze ez lett volna a kérdésem hogy valaki rakta e már
fel zárt BL es telóra?!Szerk; aero. közben válaszolt, köszönöm
-
hefe77
tag
válasz
generic #15586 üzenetére
Nem néztem utána, mi a funkciója, gondolom, a gugli megmondja. Az, hogy tökéletes lesz-e, nem tudom. Az viszont biztos, hogy 10.000 Ft-ot nem fizetek azért, hogy kicseréljék azt a panelt és berakjanak egy ugyanilyen üveget, ami esetleg 6 hónap múlva ismét lekopik. Ha adsz egy emailt, akkor küldök előtte-utána képet.
-
joker1220
őstag
Srácok ez a Real ICS 5.2 megy zárt BootLoader en is? Mert alul csak
az 5.1 ig írja hogy ''how to make it works on locked bootloader...Lényegesen gyorsabb mint az alap 4.1.B.0.431 ICS !?
-
sdd2
veterán
-
Kaminski
tag
Dobnátok egy linket a Reál ICS 5.2- höz! Előre is kösz!
-
wayne1
senior tag
válasz
wayne1 #15580 üzenetére
Olvasva az XDA fórumot nem csak én küzdök ezzel a problémával.
(#15583) Mozzarella
Nekem is felmegy, el is indul, de a Beállítás varázsló a végén hibával leáll. utána nem indul el a launcher. De írtak egy olyan lehetőséget, hogy ki kell cserélni másik launcherre azt ami a telepítőben van, és úgy elindul. -
wayne1
senior tag
Nálam ez az 5.2 nem megy. Elindul, de olyan mintha a home.apk nem futna, csak fekete a kép. Statusbar van, lock screen van aztán ennyi. 2x is felraktam hátha először elrontottam valamit, de ugyanez.
-
wayne1
senior tag
Én is most töltöm az 5.2-őt. V4-et szerettem volna ma kipróbálni, de inkább várok még pár napot hátha ko9 ki tudja javítani azokat a kis hibákat.
-
natë
nagyúr
Az új RealICS nagyot üt! Eddig nem találtam hibát és nagyon gyors..
-
dokee78
félisten
Valaki kimentené gyorsban a Lépésszámlálót az
Experia V4a-ból amig nincs a bug megoldva?Please help sürgős.Meglett köszi,kiszedtem a telepítő .zip-ből.
-
Ateszpapa
addikt
.
-
LSL1337
őstag
Hali, nem követem Xperia MINI fronton az eseményeket?
van már normálisan működő napi szinten biztonságosan használható ICS?most csak egy sima root-olt minim van bootloader érintetlen, fel tudom így egyáltalán dobni?
Galaxy TAB 101.-nél mindent lehet Odin-ból, itt azt hiszem nem ez a helyzet
üdv
-
lolll3
tag
Szoljatok ha lesz javított verzió V4-ből mert akkor lecserélem a Real-t.
-
dokee78
félisten
Várom ezt a Rendszer UI alkalmazás leáll dolog javítást nagyon.
Tetszene a ROm,ha ez nem lenne.
Kamera app is tetszetős. -
natë
nagyúr
Képtelen vagyok megcsinálni a led visszajelzést...sms működik, gmail működik, nem fogadott hívás nem...
-
aero.
veterán
Na, úgy tűnik hogy lehet az Apex miatt áll le a telefönkönyvnél a gyári launcher. Miután feltettem Titaniummal vissza a mentést, köztük az Apexet is, előjött. Azelőtt nem.
Akkor is csinálja, mikor hívnak. Szóval az egész phonebook.apk.
Restart után csináltam, de nekem úgy tűnik van benne azelőtti log is, nem értek hozzá, csak sejtem a hosszából meg pár appból amit azelőtt használtam.
-
pcnet
addikt
1 óra 34 perc Real ICS-nél. Hogy a képen láthatónál mennyi volt, nem tudom. Ott inkább csak zenehallgatás volt egy minimális.
sdd2: Nem vagyok nagy játékos, arra ott van számítógép, böngészni meg jobb a HD2 4.3"os kijelzőjén. HD2 valamiért eldobálja a hálózatot, ezért néztem új telót. Szempont volt, hogy kicsi legyen, elférjen kényelmesen zsebben, tudjak róla zenét hallgatni, ne kelljen még egy MP3 lejátszó is mellé. Ja és android. 38e ft-ért messze Mini volt a legjobb ajánlat. Ezt legalább nem térdelem meg mint HD2-t ha rövidnadrág zsebben elkezd belengeni ahogy mászkálok.
-
pcnet
addikt
-
aero.
veterán
Na, van még egy kis gáz a V4-gyel ... szóval nincs google szinkronizáció, google appek nem indulnak, nem tudok telepíteni semmit. Ez nem tudom miért van most így, megvan valakinek apk-ba a Logcat?
Mozzarella: ES File Explorer.
-
Mathiassa
tag
Sziasztok!
Pár órája feltelepítettük tesóm minijére a CM9 RC2-t. Minden működik, viszont a telefon nem akar csatlakozni a hálózatra. Amikor be kapcsoljuk a telefont, kéri a pin-kódot, azt el is fogadja; de utána olyat kér, hogy SIM hálózati függetlenítő pin-kódja. Ez mi? Gondolom emiatt nem akar csatlakozni a hálózatra sem. A telefon gyári kártyafüggetlen, ilyen hibát a gyári romon nem tapasztaltunk. Remélem valaki tud segíteni.
Szerk.: a sim-kártya t-mobile
-
-
pcnet
addikt
Real ICS-ben be lehet valahogy állítani, hogy ne 15%os akksi töltöttségnél kezdjen villogni a LED, hanem mondjuk 5nél? Vagy abszolút ne? 15% nálam még majdnem egy nap készenlét, LED csak pluszba meríti az akksit és zavar is. Mindig nézem, hogy nincs e nem fogadott hívásom vagy SMSem. Pedig akkor kéken villog, de mégis. Minek villogjon egy napon át?
Köszi!
-
törölt tag
Hali! egy olyan kérdésem lenne hogy aki használta már a Volume Boost progit észrevehető hogy hangosabban szól a külső hangszóró torzitás nélkül? köszi aki válaszol!
-
joker1220
őstag
Sziasztok!
Továbbra is segítségre lenne szükségem, nem kaptam választ senkitől
Erre van valakinek ötlete?!
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
törölt tag
Sziasztok!
Hátha itt találok megoldást... Rootolt, gyári 2.3.4 -re feltettem az avastot. Nem tudom sms-sel indítani a GPS -t, mert feldob egy plusz figyelmeztető ablakot, amin az avast nem tud tovább lépni.
[Videó a jelenségről]
Hogy tudnám ezt megoldani? Van olyan kernel, rom, aminél működik a gps indító sms-parancs? Érdekelne még az OTG (egér, bill, pendrive), és a bluetooth HID profil támogatás (Apple bt. bill.). Ezek léteznek valami főzött cuccban? -
psanyika
csendes tag
Felraktam én is a V4-t,de nem tudok az ébresztésnél csengőhangot választani és a CWM Recoveryt sem tudok rá rakni.Valaki segít? Köszi..Amúgy a rom nagyon jó nem csalódtam.
-
dokee78
félisten
nekem most a kapera használata után kezdte folzamatosan a 'rendszer UI alkalmazás leállt dolgot.
Amúgy tetszik a ROM.Sőt most a statusbar is eltűnt.
-
ko9
addikt
válasz
fatal` #15516 üzenetére
Nem azzal van gond, szűröm én szemmel
Azért mondtam a restartot, mert onnan látom mikortól rosszalkodik. Ha törli, akkor pont az eleje marad le.sdd2
Sajnos egyáltalán nem kis hiba, mert ha QuickSettingsen bekapcsolom a GPS-t, és eilndítom a GMapsot, onnan nincs visszaút, egy folyamatos ciklusban FCzik a SystemUI... -
-
ko9
addikt
Persze, meg a többi adódott hibát. Holnap reggel legkésőbb fenn is lesz reményeim szerint az új.
[Felrakod], elindítod, Home gomb, produkálod a hibát, visszamész a progiba, Menü-Save. A SDkártyán létrehoz egy alogcat mappát, és azt a TXT-t küldd el.
Javaslott az első futtatás előtt egy restart, hogy a log méretét redukáld, és könnyebben lássam mi a fa.. van -
Ateszpapa
addikt
Vakuval, most csináltam közelit.
-
ko9
addikt
Fúúú de idióta vagyok
A eszközspecifikus cuccokat a MIUImból vettem, ott meg bennevan az LwW-s cuccok között az eredeti Walkman
Na az ilyenek miatt kell teszterMozzarella:
Process.acore hibára ránézek, mellesleg ezt nem értem. Mit távolítasz el és hogy?darvinya:
Rom Control dolgot egyszerűen oldottam meg: Kidobtam az egészet...dokee78
SystemUI nekem egyszer sem FCzett, pedig 3napig használtam folyamatosan. Akinek mégis, az küldhetne egy logcatot, hogy mi történtaero.: + telefonkönyvbe lépéskor az Xperia kezdőképernyő alkalmazás leáll. Ez Real ICS-en is így volt amúgy.
Logcatot tudsz küldeni? Mert ez nállam se így van, másnál se-.
-
Ateszpapa
addikt
Na jó, mivel a foncsor (kék karcos réteg) eltűnt róla, így maradt a tiszta kamera lencsét védő üveg.
Gondolkodtam mivel lehetne is leszedni, az első gondolatom, hogy valami alkoholos anyag kell, ami nem sérti a lencsét.
Van itthon nálam rég megmaradt Zippo utántöltő folyadék, ezt ráöntöttem egy egyszerű vattás fülpiszkálóra, és határozottan, de nem erősen tisztogattam a lencsét.
Beletelt egy kis időbe, de végül lejött a kopott réteg róla!
A lényeg, hogy ne erősen nyomjátok rá, mert akkor lehet megkarcolódik a lencse!
A hátránya, hogy levált a kamerát és a villanót körülvevő gumírozás ennek hatására, de az nagyon nem izgat.
Mindenki csak a saját felelősségére csinálja!
Nekem tiszta lett az üveg, nincs rajta a foncsor!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia X10 mini egy új kategóriát teremtett, az utód pedig mindenben jobb lett nála és továbbra is egyedi ajánlat az okostelefonok között.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- Mesterséges intelligencia topik
- Battlefield 2042
- TCL LCD és LED TV-k
- Tudományos Pandémia Klub
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest