Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Megtollasodik a középkategória
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android szakmai topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sterby79
tag
Üdv. Rootolt 62-es szoftver van a barátnőm minién. Sikerült megoldani az érintőgombok kalibrációját, meg kiiktatni az autómata fényerőszabályzót. Mostmár csak egy olyan probléma a van a mobillal, hogy időközönként kivillan a kijelző és az érintőgomb pár másodpercre, van hogy csak 1-2 alkalommal egymás után van hogy jóval többször. Létezik, hogy valamelyik progi csinálja? Lehet ez hardverhiba? Melyik progival tudnám kiszűrni, hogy mi okozza a problémát? Előre is köszönöm a választ!
-
M_o_g_y_i
őstag
Van egy kis gondom, nem tudom másnál is előfordult-e hasonló.
Párom telefonját frissítettem+scripteltem, mert előjött a touch-screen probléma. Ezt ugyan sikeresen megoldottam, de közben kapott egy másik "betegséget", a kedvencek és gyorshívás alkalmazás widget rosszul működik.
Ki lehet ugyan rakni, de nem lehet használni. Meg se jeleníti a kedvenceket, és váltani sem lehet a két oldala között. Véletlenül nem a T-mobil szoft a hunyó?
Újratelepítés megvolt, nem segített. -
BRIKLY
veterán
Nem tudom érdekel-e valakit, de szerintem az ICS-el jobb lett az üzemidő. 3nap 15 órája megy a telefonom,és még van benne 25%. ugyan ennyi használattal a gyári 2.3 nem bírt 2 napot.
Ja, és mióta ICS van fent kijelző villogást sem láttam.
-
sdd2
veterán
válasz
v_angelus #13384 üzenetére
Ugyan az van fenn nekem is, akkor most eggyezik az SI számunk
Én feldobtam egy független 42 est mikor kijött az ICS, aztán SUS-al feltoltam, ko9-el meg megcsináltuk az ftf fájlt, hogy ne kelljen kinlódnotok
Érdekes, megnéztem az Active SI számát a matricán és a service menüben, csak hivatalos programmal volt frissítve, semmi fajta buhera és nem eggyezik...
Na ez fail!
-
GyéBen
tag
Csak úgy kíváncsiságból: azok, akiknek nem egyezik a 2 SI szám, pedig nem módosították a szoftvert; honnan vették a Minit? Szolgáltatótól vagy máshonnan?Nem, mégsem működik a sufni-GSM-es elméletem...
Ezek szerint akkor a SI számok különbözése teljesen természetes? -
v_angelus
tag
Én is vártam az SI számomra a listában, mint a messiásra, de leírták elég sokszor itt a topicban, hogy ez csak egy lista, és nem is az a jó szám, ami az akkun van. Így leszedtem a flashtool-t, ko9 belinkelt ftf file-ját, összeszedtem egy kis bátorságot (bedobtam egy-két felest), és felraktam az ICS-t, azóta nagy az öröm és bódoccság.
-
Bukk900
őstag
válasz
PRDZsolesz #13379 üzenetére
Azt még itt nem olvastam senkitől, hogy egyezett volna a két szám gyárilag, szerintem ez csak egy városi legenda, de cáfolja meg valaki. :-)
-
darvinya
titán
Senkit nem akarok riógatni, de elmondom az én esetemet.
Nekem NeoV-m van.
SI 1254-3429
ICS 4.0.3 II. körben benne volt
ICS 4.0.4 I. körben benne voltNa csarvar, ezt a számot beírva a build.prop file-ba és semmi, akárhogy átírva a szoftver azonosítót.
Erre nincs ROM kiadva.A SI az csak nép hülyítés, semmi több.
-
Bukk900
őstag
válasz
PRDZsolesz #13376 üzenetére
Nincs rootolva, így átírni sem tudom, vajon miért tették ki a fotót az akku alatti számról, hogyha semmi köze a frissítéshez?
-
darvinya
titán
válasz
PRDZsolesz #13376 üzenetére
Ha ilyen egyszerű lenne.
-
törölt tag
válasz
wayne1 #13359 üzenetére
mind a 2 megvan memoria karin,onnan raktam fel és nem indul el.
(#13361) Sztrego ez tény és nem is vitatkozom De pl a rom csere és processzor húzás is egyszerűbb a defyvel. Ami a minivel nyitott bootloaderrel oldható meg csak az a defyvel zártmellett is.( Igaz nem is lehet kinyitni a defy bootloaderét.)
-
törölt tag
Program(játék) pl: MIB3, Free sims play. Mind a 2nél azt irja a market a minire hogy nem kompaktibilis... Én is sajnálom mert nem lenne rossz készülék,de fontos számomra az is hogy rendesen tudjam kezekni és ha írok ne keljen mindig javítani mert félrenyomook a kis kilylző miatt...
-
dokee78
félisten
-
törölt tag
Visszatérek a defyhez. Mindenféle szempontból az való nekem. Adtam 1 esélyt a mininek de nem hozzám való. További szép napot sziasztok.
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
A korábbi modelleknél,amelyiknél "meghülyültek" a gombok,azoknál ezt lehet házilag orvosolni?
Köszi -
dokee78
félisten
válasz
v_angelus #13313 üzenetére
Nem használok ilyet,viszont azt csak a gyári Launcherben lehet előhozni.
Nekem a Nova Launcher Prime-al a leggyorsabb és jobban bejön,mint a Go Launcher EX.
-
v_angelus
tag
A kíváncsiság győzőtt, és én is feltettem az ICS-t, eddig minden szép és jó kivéve azt, hogy nem találom a favorite widget-et, ami kitette a kacsolatokból a kedvenceket. Ezt kivették belőle, vagy csak én nem találom, ha kivették, akkor ki mit használ helyette?
-
darvinya
titán
NEM ÍROM TÖBBSZÖR KI!
NEM SI ALAPJÁN FRISSÍTENEK, HANEM CDF ALAPJÁN!
MÉG A VÉGEN UGYAOLYAN HŐBÖRGÉS TÖR KI MINT A KÉT TOPIKBAN ARC(S), NEO(V).
Így már jó. dokee78
Hát itt az lesz, hogy majdnem 400 hsz-n keresztül értetlenkednek … -
dokee78
félisten
Első alkalommal nekem is gond volt a 02-push-root-files.cmd filal,de utána megoldottam.
Én biztos nem térek vissza Gingerbreadre,igaz kicsit lassabb az ICS,de nem kell csodát várni,örülni kell,hogy nem hanyagolta el a Sony a Minit,mint anno az X8/X10 szériát.
Ők biztos örültek volna,ha kapnak ICS-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia X10 mini egy új kategóriát teremtett, az utód pedig mindenben jobb lett nála és továbbra is egyedi ajánlat az okostelefonok között.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest