Hirdetés
-
Mobilarena
Sony Ericsson Xperia arc S – arcfelvarrás [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beladon
aktív tag
-
Beladon
aktív tag
válasz
bandi0000
üzenetére
Hát az 5" nekem nem meggyerő egyébként igen tetszetős. Ne hidd, hogy sokkal jobb lenne az S mint az arc s. Én jobban szeretem az arc-om mint a másikat. Ha váltok tuti azt adom el ez megmarad csak úgy mint eddig sok másik. Azt is ha cserélem max év vége felé vagy jövő tavasszal.
mg105: Én sem azt mondtam, hogy pont ugyan azt kapjuk majd, de ami ott esetleg plusz lesz az lehet itt is lesz. Nyilván mások a két készülék "gyenge" pontjai.
-
-
mg105
senior tag
A december 11-én hitelesített novathoros telefonokra készült rom útjára indult, ebből kiindulva a miénk sem várat már sokat magára.
-
Vangelis
félisten
Srácok most pontosan mennyi garancia van a készülékre. ARC.-S Trémobilos.
Múlt év áprilisában vettem és meg kellene csináltatni az a repedés dolgot.
Egyáltalán javítják még vajon? Vagy adnak helyette valami xarabb telefont?
-
bojan
tag
válasz
viewdetails
üzenetére
Szimplán, csak annyit, hogy ki mit olvasott róla, mert ha lesz új update az ez alapján lesz...
De eddig úgy néz ki, nem nagyon hoz változást
-
bojan
tag
EZT nézte már valaki? Elvileg az új update open source verziója. Open source archive for build 4.1.B.1.13
-
kutitomi73
aktív tag
válasz
viewdetails
üzenetére
Köszönöm!
Ezzel a lehetőséggel most működik -
petya1495
tag
válasz
kutitomi73
üzenetére
Nemsokára jönni fog új build, ami vszínű ics lesz és kivolt.irva mégegy ami 4.0.2-vel kezdődik, ami elég elgondolkodtato, mert a gb buildek kezdődnek így.
Szerintem hasznalj gb-t. -
viewdetails
addikt
válasz
kutitomi73
üzenetére
SUS-al frissítsd újra, és formáztasd meg a telefonnal az SD kártyát is, főleg ha GB-ről frissítettél.
-
Beladon
aktív tag
válasz
kutitomi73
üzenetére
Addig is próbáld meg letiltani a nem használt alkalmazásokat vagy töröld őket ha van root jogot. Nálam is és másoknál is megy gond nélkül a gyári .587-es rom.
-
mg105
senior tag
válasz
kutitomi73
üzenetére
Igen, lesz még rá frissítés. December 10-én hitelesítettek egyet, ami még nem jött ki sajnos. [link]
-
kutitomi73
aktív tag
Sziasztok!
Olyanba szeretném kérni a véleményeteket, hogy 2 napja vagyok egy Arc S-nek a tulajdonosa és tegnap frissítettem (T-mobilos) ICS 4,0.4-re de úgy vettem észre hogy akadozik. Javítottam Sony PC Companion.nal de így is.Van erre valami megoldás vagy sajnos ez ilyen.NEKEM ZAVARÓ. Elöszőr azt hittem hogy a launcher miatt (APEX ) de a gyárival is ezt csinálja.Későn nyitja meg a névjegyzéket, alkalmazás menüt stb...Néztem hogy 2012.08.16.-ai ez a ROM.Lesz újabb vagy már nem fognak vele foglalkozni mert a Sony és az Ericsson szétmentek?
Köszönöm előre is a segítséget -
viger
tag
Igen lehetséges! Nekem cserélve volt már az előlap és az oldalsó krómozott keret is! A hátlap meg nem kihívás

szekra: T-mobile-ban volt az enyém is. Nem volt alkatrészre. Rendelt, addig be sem kérte a telefont. Megjött az előlap, felhívtak, bementem és 1 óra alatt meg is csinálták. Mért lenne ettől kókány munka?! Nem recseg, nem ropog! Tökéletesen a helyén van!
-
szekra
addikt
Nem tudom te hol cserélted, én T-hez adtam be, ott kijelzőt + előlapot cserélik egyben. Én vadonatúj szervizfóliás kijelzővel kaptam vissza a telefonom. Ha nincs nekik készleten továbbítják a hivatalos Sony szervizbe. Ha mégsem cserélnék, csak egy új előlapot kapnál mehetsz reklamálni, mert akkor csak félmunkát végeztek, tákolmányt kapsz vissza. (Hivatalosan az előlapot csak a kijelzővel együtt lehet cserélni, szervizben mondták).
-
Xbean
tag
Sziasztok!
Egy éve vagyok tulajdonosa egy arc S-nek. Viszont ma sikerült leejtenem egyenesen a betonra.

Szerencsére a képernyőnek semmi baja, de a burkolaton látszik a sérülés. Van lehetőség kicserélni a telefon teljes burkolatát? Ahogy nézem áll egy hátlapból, egy középső részből és az előlapból, tehát lényegében 3 darab műanyag. -
bandi0000
nagyúr
na hali
nekem is megrepedt a fényérzékelő fölött , szóval az hogy volt hogy kicserélték e? kicserélték az egész házat?
Persze t-mobile garanciás -
csabi10
senior tag
Itt a telepítési útmutató:
1. Download the rom and patch from downloads
2. put these files in your sd card
3. flash doomkernel and boot into recovery
4. wipe data/factory reset, wipe cache partition, wipe dalvik cache, format /system
5. install zip from sd card-choose main rom zip
6. flash the patch for arc s
7. reboot
8. if experiencing lags in rom / gaming then wipe dalvik and flash seeder addon
9: To install xperia s theme , full wipe is neededgondolom flash toolal kell telepíteni, de ebben nem vagyok biztos még nem soha nem csináltam.
-
Beladon
aktív tag
válasz
kutitomi73
üzenetére
Arc S-ben nincs benne gyári romon amit te keresel.
-
kutitomi73
aktív tag
válasz
petya1495
üzenetére
Bocs lehet hogy én fogalmaztam rosszul.Meg csináltam mindent és ugyan az a gondom.Legördíthető állapot sor van csak ott nincsenek a ki-be kapcsoló gombok ( Wifi,Gps,Bluethoot....)Vagy a sony ezt az ICS-ben nem támogatja? Mert volt már androidos telefonom és ott benne volt a gyári ICS rom-ban.
-
csabi10
senior tag
Itt megtalálod ha rákeresel a Downgrading to Gingerbread szövegre, van leírás is hogyan kell vissza varázsolni. Mindenképp a 4.0.2.A.0.42 mert azt egyszerű rootolni. Itt van root leírás is.
-
csabi10
senior tag
Felteszel egy alap GB-t én a 4.0.2.A.0.42 tettem ezt rootoltam, majd wifin keresztül frissítettem 4.0.2.A.0.62-re. Marketről xparts-ot letöltöttem install CWM aztán ahogy le van írva.
Kicsit várj szerintem délután már fenn lesz minden rendesen.
Kernelt nem kell fel tenni csak ha nyitott a bootloadered, ha zárt akkor csak az AtoMic Gb 1.5 + a patch kell.
-
i.s
tag
válasz
csabi10
üzenetére
A telepítés folyamata a leírtak szerint zajlik, vagy esetleg van valami spéci amire figyelni kell? Azt írja, hogy a flash -elni kell a doomkernelt, de melyiket, mert van egy wifi modules Doomkernel,illetve egy sima is? Felfedeztem én is, hogy csak az GB 1.0 patch van fönt.
i.s -
csabi10
senior tag
Tegnap raktam fel az AtoMic Gb 1.0-át, eddig jó. Most nézem már kinn az újabb verzió AtoMic Gb 1.5
-
petya1495
tag
válasz
kutitomi73
üzenetére
keresgélj és ott fogsz találni egy olyat, hogy szoftverjavítás

-
petya1495
tag
válasz
kutitomi73
üzenetére
Menj rá a pc companionban a javításra és talán akkor lesz, ha nem akkor fogalmam sincs.
-
kutitomi73
aktív tag
Erre valami segítség?
" Sziasztok Olyanba szeretném kérni a segítségeteket, hogy tegnap óta van egy Arc S-em ( trémobilos ) és ma frissítettem ICS 4.0.4-re és nincs legőrdíthető állapotsorom.Ez normális? Köszönöm a segítségt előre is" -
kutitomi73
aktív tag
Sziasztok
Olyanba szeretném kérni a segítségeteket, hogy tegnap óta van egy Arc S-em ( trémobilos ) és ma frissítettem ICS 4.0.4-re és nincs legőrdíthető állapotsorom.Ez normális?
Köszönöm a segítségt előre is -
petya1495
tag
válasz
csabi10
üzenetére
http://www.4shared.com/zip/o9Mzq999/V6_Supercharger_-_U9RC32.htm
itt a link telepítési útmutató nem igazán van hozzá, xda-ról szedegettem össze a dolgokat, igazából amikor kiadja azt ahol 30 v 29 közül lehet választani ott lesz majd olyan 512 hp(vagy valami ilyesmi) és az alatt lesz hogy hogyan kezelje a memóriát, hogy balanced agressive meg ilyenek, és azt a számot ütöd be ami neked tetszik, nekem az van amelyiknél 150 mb-ra végződik, de ott ugyis meglátod utána meg asszem a 29-est kell nyomni hogy superclean and reboot és utána elvileg mükszik a cucc.
-
csabi10
senior tag
Akkor még a supercharger scriptet is tegyem fel? Valami érthető telepítési útmutató van hozzá, mert ha jól tudom elég sokat kérdez.
-
i.s
tag
Mai állás szerint melyik a leghasználhatóbb teljes funkciós ROM? Nem játékra, hanem napi használatra kellene, de filmeket néha néznék rajta és zene + net. Jelenleg Ultimate Hd 2.0 van fönt,(nyitott bootloaderes) de a videóknál szaggat a hang.
i.s -
petya1495
tag
Az ics-t használtam két hónapig, de nem jött be, a játékok terén sem nyújtja azt amit a gb és amúgy is sokkal folyamatosabb a működese, egyedül a böngésző meg a wifi gyorsabb ics-n de nem sokkal, meg alapból "jobban néz ki" de ezt egy főzött rom telepítésével lehet orvosolni.Ics-n a főzött romok sem mennek úgy mint ahogy ezt az ember várná, mert a sony volt oly kedves, hogy zárt bootloaderrel adja ki a telefonjait, ezzel nagymértékben megnehezitve a hackelést és így csak gyári kernelre tudunk romot pakolni ami közel nem működik úgy mintha custom kernelt használnank.
Szóval én a gb-t ajánlom, meg erre telepíteni a supercharger scriptet, meg valami főzött romot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 17 /iPhone17e / iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.3" WUXGA - Snapdragon X X1-26-100 - 24GB - 1TB - Win11 - Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest