- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Sony Ericsson Xperia arc S – arcfelvarrás [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabi10
senior tag
A PC Companion-t vagy a Sony Update Service-t próbáltad már fel tenni hátha azzal meg lesz az adb driver. Mert nekem nem kellett semmi driver csomag hozzá külön ez a két progi van fenn.
MÁS
Valaki azt mondja meg nekem, hogy a telefonkönyv miért felejti el a nagy képeket GB alatt? Berakok egy képet mutatja is nagyban majd kilépek és amikor vissza lépek már kicsi a kép. Van erre valami megoldás.
-
csabi10
senior tag
Itt a telepítési útmutató:
1. Download the rom and patch from downloads
2. put these files in your sd card
3. flash doomkernel and boot into recovery
4. wipe data/factory reset, wipe cache partition, wipe dalvik cache, format /system
5. install zip from sd card-choose main rom zip
6. flash the patch for arc s
7. reboot
8. if experiencing lags in rom / gaming then wipe dalvik and flash seeder addon
9: To install xperia s theme , full wipe is neededgondolom flash toolal kell telepíteni, de ebben nem vagyok biztos még nem soha nem csináltam.
-
csabi10
senior tag
Itt megtalálod ha rákeresel a Downgrading to Gingerbread szövegre, van leírás is hogyan kell vissza varázsolni. Mindenképp a 4.0.2.A.0.42 mert azt egyszerű rootolni. Itt van root leírás is.
-
csabi10
senior tag
Felteszel egy alap GB-t én a 4.0.2.A.0.42 tettem ezt rootoltam, majd wifin keresztül frissítettem 4.0.2.A.0.62-re. Marketről xparts-ot letöltöttem install CWM aztán ahogy le van írva.
Kicsit várj szerintem délután már fenn lesz minden rendesen.
Kernelt nem kell fel tenni csak ha nyitott a bootloadered, ha zárt akkor csak az AtoMic Gb 1.5 + a patch kell.
-
csabi10
senior tag
Tegnap raktam fel az AtoMic Gb 1.0-át, eddig jó. Most nézem már kinn az újabb verzió AtoMic Gb 1.5
-
droti25
őstag
Mindent wipeoltam.Szépen sorban ahogy le van írva.Fel is ment szépen de a wifit nem kapcsolta be...
Bejövős volt pedig ez az ultimate hd 2.
Vissza tudtam backupolni a régi rendszerem. Aki esetleg tudja a megoldást a wifi problémára az ossza már meg velem majd, mert tetszett ez a rom! -
Beladon
aktív tag
-
Frozzy
őstag
a magyarosítási csomag így van linkelve miuiandroid.com-on
én csak "belinkeltem"
és elvileg ez kell a 2.11.9hez. de ajánlatos először úgy csinálni, hogy tisztán felrakni a rendszert. és majd reboot. ha feláll rendesen akkor minden O.K és utána google apps-ot feltenni meg magyarítást. de én úgy vettem észre a magyarítás inkább elbassza a rendszert.
minthogy jó lenne. így ajánlatos angolul használni a rendszert
(#2571) sacro: Elviekben ha mindent jól csináltál működnie kéne.. Bár én nem tudok róla nyilatkozni. Csak ti miattatok csináltam meg de nem teszteltem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus - Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest