- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Sony Ericsson Xperia arc S – arcfelvarrás [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
petya1495 #4042 üzenetére
Nem tudom, nincsenek kártyafüggő telefonjaim. A lényeg, hogy járj utána mivel a lehetőséged megvan rá, és megírhatod a hozzászólást, nem fog senki megharagudni, ha nem fals infóval tömöd tele a topicot.
Én még a BL nyitást se csináltam meg, igazából nem látok akkora előnyt a dologban, hogy vacakoljak vele.
-
jena2
tag
válasz
petya1495 #4043 üzenetére
Akkor ez gyári? Azaz az amit a hivatalos szoft frissítéssel meg lehet kapni a sony suittal?
vagy gyári de csak flashtoolal lehet felrakni? vagy nem gyári és rootolva lehet felrakni?
Nekem a 4.0.4 volt azthiszem ics és szerintem nem lett volna rossz ha nincs telepakolva semmirevaló appokkal, amik csak felzabálják ezt a kevéske kis ramot.Igazából érdekelne minden gyári dolog amit egyszerűen rootolás nélkül fel lehet rakni, és stabil.
Most ez a GB az csak a wifiben lusta más bajom nem is van vele. -
gabe8719
senior tag
válasz
petya1495 #3864 üzenetére
Köszi, közben visszaflasheltem a .42-es buildet, és azt már két kattintással tudtam rootolni ez alapján is, a GB-s root megtartásáról ICS frissítés közben pedig még a Live with walkmanes időkben írtam egy blogbejegyzést, elvileg gond nélkül működnie kell annak is Arc S-en.
(extreme tweak installerrel pedig szintén egy kattintás volt a CWM is, úgyhogy mostmár minden fennvan ami kellhet).A játékok miatt viszont maradnék GB-n, úgy vettem észre, hogy még mindig csak GB alatt nincs semmilyen kompatibilitási gond.. (hacsaknem van már azóta kifejezetten atomjó ICS..)
A ramkezelés viszont elég harmatos, a Dark Knight pl. még mindig akad, pedig Lww-n is tökéletesen futott, ami ugyanez a hardver (Desire S-en szintén, igaz, ott 768MB a ram).
Pedig már hard gamingre belőttem a ram manager pro-t is, de hiába. Játszhatónak játszható, de laggol mint a fene. Pedig már kitakarítottam a gyári appokat is amennyire lehetett.
Van esetleg kifejezetten olyan főzött GB rom, ami rendesen működik a gyári kernellel és kifejezetten a ramtakarékosságra van belőve? -
viger
tag
válasz
petya1495 #3772 üzenetére
Nem tudom miről beszélsz!
Nekem egyáltalán nem akad! Sőt eddigi leggyorsabb ROM-ami a telefonomon volt. Aksi idő is a legjobb(gyári kernelem van). Nekem nagyon jól szuperál. Nem tudom nállad mi lehet a gond vele.
Jóóó, a telefonkönyv még ezen is lassan jön be, de hát ennyit kibír az ember!Nemtudom mit linkelt a kolléga, de én először felraktam a 1.2-et és utánna a 2.0-át rá frissítettem.
-
Sakab
senior tag
válasz
petya1495 #3751 üzenetére
Gyorsaságra nem volt panaszom se a 2.eseknél se ennél. Ez igy gyönyörüen megy döccenéstelenül. Zártloaderem van sok lehetőségem nincs de nem is kell jobb igazából. Ami különbséget észrevettem az az hogy 2.0.3 nál belakva 130Mb szabad ROMom volt itt pedig 308Mb. és kb 5 oldalnyi program van felrakva igaz h ai nemmindig fut azt átszoktam rakni link2sd vel kártyára, de akkor is többmint a duplája.
-
Beladon
aktív tag
válasz
petya1495 #3741 üzenetére
Nem ez nem az. Ez a frozzyZTE irása alól kimentett rendszerek link tartalma mivel az már rég nem jó, csak én lementettem magamnak ha szükségem lenne rá.
-
csampei
senior tag
válasz
petya1495 #3622 üzenetére
Ezt nem lehet letölteni!Kell hozzá egy TC egy winrar,és PC amin ajánlott két monitor,és némi elszántság sok sok türelem,és némi logika!Kell egy "donor" téma amiből,és egy működő amibe átpakolgatod a cuccokat.Mondanám,hogy UOT Kitchen,de az nem "főzi meg" mert valami hibával elszáll!Az annyiban segített hogy a készített témára egy animációt csinált!Azt még bírta!De ha érdekel a CWM alól telepíthető téma,amit látsz akkor feltolom,meg az eredetit is ha esetleg túl sok lenne!Ha kell jelezd!
De ha kell megvan az átdolgozott rom kompletten,azaz benne a szines settings benne ez a téma,benne az arc/s patch,és a doomlord kernel wifi patch,meg egy-két alkalmazás.Ha kell azt csak privátban elküldöm!Azaz csak CWM alól feltolod a romot és ez lesz a végeredmény.
-
csampei
senior tag
válasz
petya1495 #3516 üzenetére
Bocsi!Arról váltottam!!!!Hát had ne mondjak semmit!Az Alca trabant a SE Ferrari!!!A GYALÁZATOS AKUIDŐRŐL nem is szólva+trágya fényképező ICS,JB alatt a HD felvétel 12 Fps azaz diafilm,de még sorolhatnám!Mint az elején írtam,arról váltottam,és hiába a hasonló paraméterek,de minden tekintetben ott van a szeren!
-
kutitomi73
aktív tag
válasz
petya1495 #3129 üzenetére
Bocs lehet hogy én fogalmaztam rosszul.Meg csináltam mindent és ugyan az a gondom.Legördíthető állapot sor van csak ott nincsenek a ki-be kapcsoló gombok ( Wifi,Gps,Bluethoot....)Vagy a sony ezt az ICS-ben nem támogatja? Mert volt már androidos telefonom és ott benne volt a gyári ICS rom-ban.
-
csabi10
senior tag
válasz
petya1495 #3087 üzenetére
AtoMic Gb 1.0 Ez ma reggeli.
-
csabi10
senior tag
válasz
petya1495 #3089 üzenetére
Linket kérekAzt hiszem meg van Xperia_AniKing_v1.0.0_Ice Cream -
Beladon
aktív tag
válasz
petya1495 #2862 üzenetére
Volt rootolva, de nem érzem szükségét ezzel a rom-al. Régebben olvastam valahol, hogy a mai okos telefonok nem használják ki a class 10-es besorolást, azokat a dslr gépek és egyéb cuccok tudják munkára bírni. A telefonok kb.: class 6-ig használják ki a kártyák sebességét. A különböző gyártók kártyái között is vannak eltérések. (esetenként nem is kevés) Egy no name sdhc class 10 sokszor nem hozza a nevesebb gyártók class 4-es sebességét sem
Én ezért is választottam azt amit és nagyon nem bántam meg. Az árdifferencia meg nem olyan jelentős. Ugyanakkor érdemes megbízható forrásból vásárolni mert sajnos hamisítják a neves gyártók kártyáit...
-
Beladon
aktív tag
válasz
petya1495 #2859 üzenetére
Játszani nem szoktam max sakk de majd feldobok valamit. Zenelejátszót powerampot használok a gyári le is van tiltva. Néha böngészés közben (minimum 1000kbps flac tartalmu számokat játszok le max 7000kbps. 32GB kingstone sdhc class 10) beakad ha nagyobb tartalmú honlapot nyitok meg de nagyon ritka szinte havonta egyszer. Amint kész lesz elküldöm ma már nem foglalkozok ezzel (nincs rá idő). A z-recorder nevű app-ot ismerem azzal lehet ilyen kamerafelvételeket csinálni a működésről de csak root-olt készüléken megy. Ha esetleg tudsz valami mást, ami megy stock rom-on is akkor megoszthatnád velem ne kelljen külső videót használnom.
-
Beladon
aktív tag
válasz
petya1495 #2634 üzenetére
Nálam semmi gondot nem okoz! Sőt gyorsabb a telefon a több szabad ram miatt. Powerampot használok zenehallgatásra (bár innen is lehet beállítani csengőhangot ha jól emlékszem), de csengőhangra meg zedge appot.
viewdetails: Gratulálok az új készülékhez, és köszönök minden eddigi segítséget. Hasznos volt minden pontja
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Renault, Dacia topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Asztalos klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Battlefield 7
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest