- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Sony Ericsson Xperia arc S – arcfelvarrás [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vinibali
őstag
az FXP CM10 buildre épül vagy ami van az xda-n és a cyanogenmod.com-on azok ugyan azok? mert ugyan azok a srácok csinálják
gyári softból sok mindent nem tudok törölni, rootolt telóval és root uninstaller 3.1 proval küldöm ezt írja ki: "Az alkamazást nem lehet eltávolítani, ismeretlen hiba lépett fel" idáig minden telómat ezzel takarítottam le
(#2985) viewdetails: minden 587-es buildes posztot végig olvastam. nem egészen értem, hogy mire gondoltál. én arra célzok, hogy nagyon elfogy a ram és háttérben futó progikat öl meg, amik betöltésénél sok idő elmegy legyen ez a tárcsázó vagy akár a launcher is. aztán a sokaknál olvasott launcher redraw is kiborít. ezekre gondoltál te is? mert törölni fogok sok mindent a telóról csak az előbb írt mondatot írja ki a root uninstaller
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest