- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Roy_
tag
válasz
Mewryck #17222 üzenetére
hát rendelek egy új aksit ebayről aztán meglátjuk,
Mewryck: nem olyan gond, amit te linkeltél
több töltővel is próbálkozunk, fel is tölt de lemerül max 5 percet bír
lepróbálnám más aksijával de nincs rá most időm szóval remélem mielőbb megjön az aksi és majd megírom az volt e a megoldás -
_Roy_
tag
sziasztok
segítséget szeretnék kérni, van 1 ilyen telóm, 2 éves 4 hónapos 1ik napról a másikra olyat csinál, hogy feltöltött állapotban 5-10 perces használat után piros lesz az aksi 0-1% és kikapcsol a telefon
néha volt olyan h visszakapcsoltam, majd jó töltöttséget mutatott, de pár perc után megint kikapcsolt
annyit csináltam, hogy formáztam az sd kártyát, gyári beállításokra visszaállítottam a telefont, de most is ugyan ez a helyzet
mit javasoltok
aksi kalibrációs app-ot is próbáltam, mert az segített már, amikor régebben custom rom-ot próbáltam, de most minden gyári rajta
teljesen meghalt volna az aksi?
üdv
roy -
_Roy_
tag
válasz
domojko #16477 üzenetére
domojko: köszi megoldódott
ha felraktam a gyári gb rom-ot majd root-oltam, majd az ics-t és most jelzi, h ota-n frissíthetek 4.1.B.0.587-re akkor a root megmarad? illetve megéri, most elég jó az üzemidő, illetve frissítés előtt gondolom érdemes egy gyári állapot visszaállítást csinálni
-
_Roy_
tag
sziasztok
szeretném visszatenni a gyári ics-t a telefonra, most exmuiu van rajta.ha csatlakoztatom a flashtoolhoz drivert kér
23/021/2013 10:21:55 - ERROR - Drivers need to be installed for connected device.
23/021/2013 10:21:55 - ERROR - You can find them in the drivers folder of Flashtool.
eddig működött mert ezt is így raktam fel...
hibakeresés be van kapcsolva, ismeretlen források is
cwm-ből esetleg vissza tudom rakni a gyári romot? -
_Roy_
tag
sziasztok
exmuiu rom-ot használok a telón és tegnap csináltam rajta egy gyári állapot visszaállítását, este fel volt töltve beállítások után kb 70% -on volt az aksi és reggel 10-kor már csak 25% -on
amikor felraktam az Exmuiu -t akkor csináltam aksi kalibrációt, mert kellett szerintetek most is csináljak, mert legutóbb is ilyen gyorsan merült és az megoldotta a problémát
üdv -
_Roy_
tag
van valakinek ötlete arra h az exmuiu rom-on miért nem mennek a youtube, vimeo videók? a youtube -nál ír ki olyat h nem támogatott protokoll
-
_Roy_
tag
válasz
razorka777 #15009 üzenetére
megcsináltam a kalibrációt, így most 2napot símán elmegy a telóm végre
köszi -
_Roy_
tag
válasz
razorka777 #15009 üzenetére
ok kipróbálom, köszi
-
_Roy_
tag
hali
az exmuiu rom-ot feltettem és azt vettem észre, h reggel 8-kor leveszem a töltőről és rohamosan esik az aksi töltése használat nélkül (3ó22p alatt lement 79%-re úgy h csak a menüben flangáltam, kb 5 percet)
estére mire hazaérek már csak 20%
ez előtt gyári ics-el estére még volt vagy 60% normál használat mellett
meg kellene csinálnom az aksi kalibrálást ez alapján -
_Roy_
tag
válasz
Walkmanfon #14956 üzenetére
ezeket is néztem már, de mind1 most sikerült nem tudom, h miért, de sikerült
kb 30adjáraha felrakom az ics-s meg a muiu -t csinálhatok egy memkártya formázást, h mindent frissen rakjak?
-
_Roy_
tag
válasz
razorka777 #14954 üzenetére
fent vannak a driverek
már 1 órája xarakodok
és régen is így csináltam
felraktam a 2.3-at flashtool-al utánna doomlord de újraindulás után semmi -
_Roy_
tag
ilyen nincs, miért nem megy a rootolás a leíás alapján
usb hiba, idegen pipa megvlt... vírusírtót a gépről leszedtem..
a doomlord végigmegy de csomó helyen kiírja h faild to copy
[link] -
_Roy_
tag
válasz
razorka777 #14951 üzenetére
ok
-
_Roy_
tag
sziasztok
meguntam az ics lassúságát, és gondoltam kipróbálom az exmuiu romot
a kérdésem az lenne, h csináljak egy friss 2.3 telepítést arra cwm és úgy telepítsem, ez a legjobb megoldás nem!? -
_Roy_
tag
sziasztok olyan problémám van h frissíteni szeretne a telefon egy nagyobb appot de nem tudja mert nincs elég hely. Amit tudtam át tettem sd-re mielőtt megpróbál frissíteni bezárok minden futo app-ot de így sem megy. Van esetleg vmi cache mappa amit törölni kéne...
-
_Roy_
tag
halihó az ics 587-es romot használom, amit tudok azt átrakok memkártyára, de van olyan app aminél nem lehet megnyomni az áthelyezés gombot, ez miért van?
azért kérdezem, mert van h jönnek frissítések és nincs elég hely felrakni őket
ilyenkor bezárom a programokat és utána szenvedősen de felmennek
hogy tudok még több helyet csinálni -
_Roy_
tag
válasz
razorka777 #13163 üzenetére
de fut, semmit nem zár be a rendszer amit megnyitottam, azt hittem utómatikusan be zárja, milyen már h nekem kell lelőnöm őket...
-
_Roy_
tag
válasz
razorka777 #13101 üzenetére
hát felraktam az apexet, ezzel is lassú a masina pl rábökök az instagram-ikonra eltelik 5mp aztán lassan betölti
a root -ot még nem használtam, de szerintem sok köze nincs annak h root-olt a rendszer vagy nem lassú az ics, pedig üres rendszerre telepítettem ... -
_Roy_
tag
válasz
razorka777 #13101 üzenetére
értem kipròbàlom a többi nyűgra van vmi megoldàs vagy várhatò ùjabb frissìtés
-
_Roy_
tag
halihó
pár hete felraktam tiszta gb-re az ics-t root-olva 587 gyári rom, ekkor raktam be 8gb class10-es kártyát, az alábbiakat tapasztaltam:
-a zene, ha vmi másik programot tölt be a telefon 'dolgozik' csipog player prot és gyári lejátszót is próbáltam ua.
-hiába van 200mb szabad rom ha a megnyitott appok, lecsökkentik 40mb-ra és szanaszét szaggat, lassú bármi amit csinálok, ha kilövöm az appokat, akkor1 darabig jól megy
-ma pl nem tudtam telefonálni, mert ráböktem a képernyőre, ki is jelölte a telszámot mint amikor hívná, de semmi, reboot és ok
-baromi sok érintést nem érzékel különböző helyzetekben
-luncher pro-t használok néha home gombra csak fekete képernyő jön elő és nem tölti be a főképernyőt, meg a mellette lévőketvan ötletetek ezekre, vagy törődjek bele...
tudom, h voltak hasonló tapasztalatok, csak nem emlékszem, h volt e megoldás rá -
_Roy_
tag
kéne 1kis segítség, szeretném megszüntetni az állandó vonal megszakadást, ha a bal fülemnél van a telefon és volt itt régen vmi amit fel kellett teni amivel eltűnt a sarokból a némító ikon, valaki tudná linkelni, mert nem találom (xperia s luncher volt, vagy valami ilyesmi)
-
_Roy_
tag
sziasztok
memória kártyát szeretnék cserélni a telefonban, a programok simán másolással gondolom átmenthetők...
viszont ha már itt tartok gondoltam felrakom az ics -t viszont így sms mentés is kéne menteni(erre jó a my phone explorer?!)
aztán ebben az esetben hogy mentsem a progikat, h vissza lehessen rakni majd az új rendszerre... -
_Roy_
tag
hali
olyat csinàlt a telòm h kiìrta 1x csak h csökkentett mòd ùjraindìtàs megoldotta meg telefonàlni is lehetett csak nem értem miért csinàlta gb van rajta volt màr vkinek ilyen http://kepfeltoltes.hu/120625/2012-06-21_19.33.34_www.kepfeltoltes.hu_.jpg gondja -
_Roy_
tag
válasz
Winchester95 #5118 üzenetére
Én a telefonálás közbeni beszédhang minőségre gondoltam
-
_Roy_
tag
hangminőség összehasonlìtàsi lehetősége van vkinek samsunggal?
-
_Roy_
tag
nektek milyen a hangszòrò minősège, mert nekem elèg dobozhangű pl az ace -hez kèpest recsegös gagyinak tűnik
-
_Roy_
tag
válasz
Winchester95 #4647 üzenetére
ez amúgy ilyen átlátszó színű?
-
_Roy_
tag
ilyet használ vki mh650 [link]?
-
_Roy_
tag
igazából arra lennék kíváncsi, h annak is van e egy kis pereme, meg mennyire csúszós anyag, mert a szilikonos az tapadós
más kérdés, h a gyári accu weather widgetet luncer pro -t használva h lehet elővarázsolni? -
_Roy_
tag
1 kérés a tokkal kapcsolatban valaki aki ilyet [link] használ tudna esetleg felrakni 1 képet a telóról benne a tokban, és össze lehetne hasonlítani a szilikonos képpel, ami már fel van töltve
köszi -
_Roy_
tag
válasz
molnarpeter #4443 üzenetére
köszi akkor marad a szilikon vagy a gél a szilikon az olyan tapintásra mint a hátlap?
-
_Roy_
tag
és ilyet használ vki?
nem gyűjti be a kosz a kis lukakon?
[link] -
_Roy_
tag
luncer-el meg tudom változtatni a menü kinézetét, háttérszínét, elrendezését
illetve ebbe is van olyan plusz zajszűrő, v mi amivel jobb a telefonálás közben a beszédhang, zajszűrés mint az xperia mini-ben
-
_Roy_
tag
[link]
ez is klassz -
_Roy_
tag
válasz
razorka777 #3858 üzenetére
oks értem, csak fura, ha ezt nem lehet, az x8at meg igen, bár ha elég jó a gyári rom, akkor fölösleges is
aki VODÁSAN vette az csak a smartstorban-tudta megvenni, vagy más mezei voda is árulja!?
-
_Roy_
tag
válasz
razorka777 #3856 üzenetére
értem, de pl ezen at oldalon lévő témák megoldhatók, mert ezek apok, nem romok, használja őket vki?[link]
-
_Roy_
tag
sziasztok, kérdés, h mennyire szokás másik rom-ot tenni erre a telóra, érdemes, vagy elég jó a gyári rom, illetve luncherekből bármelyik megy a telón, csak azért mert nem találtam eddig sok moddolt változatot neten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest