- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Aktív témák
-
-
válasz
sittes79 #16510 üzenetére
Ebben szinte teljesen biztos vagyok. Már csak valahogy kizárni kéne az elemeket... A driver kapcsán: én Kies-gyűlölő vagyok, voltam és leszek, úgyhogy az SDK drivereit raktam fel a gépemre először. (Aztán amikor valamiért kellett a Kies, lehet lecserélte őket.) Az biztos, hogy ezekkel nálam stabil volt.
A verziója ennek(ld. pl. eszközkezelő - Modem Diagnostic Port): 10/09/2009,5.02.0.0
Nálatok?Kábelre én is gondoltam, de jelen esetben nem volt másik példány háznál.
-
válasz
sittes79 #16506 üzenetére
Nem tudom. Nem ismerem a hardverét, se hogy melyik driverszoftver van fenn (már én se tudom megnézni, hogy az enyém melyik volt, hiszen nincs nálam telefon hogy előcsaljam <- nálam sose volt gond), és ha meglenne az alaplap típusa, akkor se tudnám megállapítani.
A tünet biztos viszont: elkezdett flashelni egy partíciót a loader, és egyszercsak megakadt, ácsorgott egy kicsit, majd Failed. Amikor a legelső AMSS partíciót írta, azért kezdtem parázni... De többszöri nekifutásra a megakadás előrébb csúszott, negyedik próbánál már az Rsrc1-ig eljutott, így az előtte lévő partíciók mellől kivettem a pipát, azokat felesleges újra elrontani. Így lépésenként haladva sikerült befejezni.
A bootloaderhez direkt nem nyúltam, nehogy tégla legyen a telefonból.
-
JMC
tag
válasz
sittes79 #16502 üzenetére
Inkább egy teljes mentés KIESben (kontaktok, az sms-eket még mindig nem menti a gyökér), aztán hajrá MultiLoader. Ha független a telefon a szervíz az életben meg nem mondja, hogy ML-el vagy KIESen keresztül ment rá a FW (amíg magába a frissítésbe nem hal bele, de ha a Bootloadernél el nem b@szódik nagy baja nem lehet). ML-lel flashelés, prekonfig (ha kell) aztán mehetnek is rá vissza az adatok. Life is simple
válasz
sittes79 #16175 üzenetére
Izé, ha ez az a funkció, aminél külön figyelmeztet is, hogy többet eszik (a Gestures alatt kapcsolható be asszem), akkor ehhez nem a képernyőt kell buzerálni, hanem kétszer rákoppintani a telefonra. Az accelerométert használja ehhez (azért nagyobb a fogyasztás).
A nügömb meg gondolom Menügomb, csak lemaradt az eleje.
-
válasz
sittes79 #16147 üzenetére
- Nem fontos, lítium akkuról van szó továbbra is. A teljesen nullára merítés tilos, de nem is engedi a telefon, annál hamarabb kikapcsol. A kis rátöltögetéseket bírja, havonta egyszer azért nem árt lemeríteni kikapcsolás közeléig - nem az akku miatt, hanem a kapacitásmérő kalibrálása gyanánt.
- Nincs, és nem is lehet ilyet készíteni emlékeim szerint, de ez a MyIP elbizonytalanított. Majd otthon utánanézek.
Más: megjelent a bada SDK 1.1.0b1, amit kifejezetten a három úgy WQVGA felbontású telefonhoz szabtak. Azt hiszem hamarosan tényleg megjelennek.
-
-
válasz
sittes79 #15709 üzenetére
Most már flashelem a mobilt, úgyhogy nem tudom letesztelni mi történik, ha közvetlen modemként érem el a telefont. Mondjuk az előbb említett Connect gomb is ugyanúgy a DUN profillal ment... Hirtelen nincs ötletem, majd még kísérletezek ha kész a mobil (valószínűbb hogy majd holnap lesz az).
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
sittes79 #15087 üzenetére
Nem kell hozzá atomerőmű, szerintem a program ilyen. Lassú nálam is pedig van vas hozzá bőven.
@leslieke: Ezeket a programról-programra frissítéseket, hogy kell megcsinálni? Pl. NFS-t mondjuk.
Egyébként ha már telóra feltelepítettem valamit és áthelyezném a memkarira azt csak úgy tudom megcsinálni, hogy törlés aztán újratelepít a memkarira?
Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hardcore café
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mobilinternet
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Megkímélt állapot!! Kisebb karcok, kijelzőn!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - kék
- Megkímélt állapot! Samsung Galaxy A14 SM-A145R/DSN - szürke
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Bomba ár! Dell Precision 5520 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I M1200 4GB I Cam I W10 I Gari!
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest