- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hanti
senior tag
válasz
TrollGyigyi #7179 üzenetére
A kapcsolat állandó, csak a két pont közti kommunikáció nem mindegy hogy folyamatos vagy csak használatkor sugároz! Szünet esetén tartja folyamatosan vagy csak időnként ellenörzi a kapcsolat meglétét. A GSM rendszerre is ráellenőriz bizonyos időközönként a teló, ha folyamatosan kommunikálna, mint hívásnál, hamar lemerülne.
-
tariattila
veterán
válasz
TrollGyigyi #7179 üzenetére
szerintem folyamatos kapcsolatban van csak azt nem értem, hogy ettől miért kell, hogy melegedjen és merüljön
egyik nokiám sem csinált ilyet és még csak a készenléti idő sem csökkent jelentősen...(legrosszabb esetben is csak 3 napról 2-re...)
nem pedig 7 órára...???
ezért érdekes, hogy az új ROM-ban mi változott ezügyben...ha pedig az energiatakarékos default üzemmódban megy akkor leszakad és kioldáskor ezt egyből közli is... ezt sem értettem...
-
tariattila
veterán
válasz
TrollGyigyi #7162 üzenetére
hát nem akartam ilyen élesen fogalmazni de a mondandóm pont ez lett volna ... A processzornak szinte semmi dolga a fringgel a wifikapcs. Pedig nem egy vészes valami...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest