- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #1520 üzenetére
Ez így van... Na de hogy mikor jön a magyar
Előtte még biztosan jön a Német és a Spanyol.
Itt vannak a régiók:
Language set 01 - UAE - English, Arabic, Farsi, Urdu - thanks to Imran - PDA: i8910JVIF2 and CSC: i8910XSGIF1Language set 02 - English, Czech, Slovakia, Slovenian - thanks to fish55 - PDA: i8910XXIFB and CSC: I8910MOTIF3
Language set 03 - Nordic firmwares - English (01), Swedish (06), Danish (07), Norwegian (08) and Finnish (09) - thanks to Quist
Language set 04 - English, Dutch, French, German - thanks to MrC - PDA: I8910XXIFD and CSC: I8910ENIF1
Language set 06 - English, Estonian, Latvian, Lithuanian, Russian, Ukrainian - thanks to SLavKa
Language set 07 - Greece - thanks to Pavel-i8910
Language set 08 - Italy - English, French, German, Italian, Spanish - that's mine - PDA: I8910XXIF7 and CSC: I8910ITVIE5
Language set 09 - Portugal - English, French, German, Portuguese, Spanish - thanks to Kuevasss - PDA: I8910XXIF8 and CSC: I8910TPHIE6
Language set 11 - English, Turkish, French, German, Russian - thanks to aydink_1903 - PDA: I8910JVIF6 and CSC: I8910TURIF2
Language set 12 - Hungary - English, Hungarian, Italian and Polish - thanks to poolratt - PDA: I8910XXIE7 and CSC: I8910XEHIE2
Language set 15 - Asia - thanks to Pavel-i8910
Language set 16 - Hong Kong - English, Chinese(Mandarin) and simplified - thanks to peterjohno - PDA: I8910ZXIG4 and CSC: I8910TGYIG4
Language set 20 - Spain - English, Spanish, Catalan, Galician, Basque - thanks to Pavel-i8910 and zbu
Language set 21 - English, Romanian, Bulgarian, Hungarian, Croatian, Serbian - thanks to Stile - PDA: I8910XXIFA and CSC: I8910TRAIF3; thanks to kside - PDA: I8910XXIG1 and CSC: I8910HATIG1
Language set 23 - English, Thai - thanks to NikZ1234
Language set 94 - Orange Poland branded - thanks to Pavel-i8910
Na lehet találgatni, hanyadikként jön a magyar.
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #1517 üzenetére
Nekem Chrome alól tökéletes... Bár ettől még használhatatlan magyar firmwarerel.
-
i8910user
csendes tag
válasz
Quasi_modo #1506 üzenetére
ha nem gond persze...
-
i8910user
csendes tag
válasz
ebben segíthetnél...még az operát is remegő kézzel tettem rá...
-
i8910user
csendes tag
válasz
én is vmi ilyesmire gyanaxom, mondtam is Gizikének, h valszeg ilyesmi a hiba, és esetleg azonosítson mint N97-et, vagy N5800-at...
nem értette...
akkor a mobiltv-ről lemond6ok? -
i8910user
csendes tag
válasz
Quasi_modo #1497 üzenetére
Quasi: átteszem SIMet 6680-ba és azon megy...
Vmi a HD-ban/val nem stimmel... -
i8910user
csendes tag
válasz
Quasi_modo #1494 üzenetére
ezt én úgy gondolnám h AMOLED-re fél centis méretben-az tényleg nem nagy-kirakja órát meg dátumot, meg sms vagy elmulasztott hívás jelzésre is jólenne. mivel ugye AMOLED nek nem kell külön háttérvillany, ezt a pár pixelt - kikapcsol6óan- persze azért feláldoz6ták volna. fogyasztásban gondolom nem jelentene nagy többletet.
Belegondoltam: akár 1 "megrázásra" is villanthatná órát...ott a giró...nüanszok, gondolom a fejlesztés fejvesztve történt.......de mégiscsak mérnökök dolgoznak ott nem?
-
i8910user
csendes tag
válasz
Quasi_modo #1494 üzenetére
Quasi!ű
neked is lengyel dobozos a tel?
lehet enyémmel vmi baj van?
XXL-nél vettem, nem aluljáróban... -
hanti
senior tag
válasz
Quasi_modo #1490 üzenetére
A Média Browser tulajdonképpen mappánként nyitható meg és az új szoft már fokozatmentes egy újjas nagyitást tesz lehetővé
-
hanti
senior tag
válasz
Quasi_modo #1488 üzenetére
Nyáron volt hogy több száz kép volt fent és jól működött.
-
hanti
senior tag
válasz
Quasi_modo #1485 üzenetére
A Média Browser csak a képeket mutatja az nem jó?
-
hanti
senior tag
válasz
Quasi_modo #1465 üzenetére
Sziasztok!
Van rá megoldás.Át kell nevezni a mappát + 1 betű, majd megnyitni a galériát,majd becsukni. Visszanevezni a mappát és rejtetté tenni ( marad rejtett) és már nem is látja a galéria. Bár mit el lehet így tüntetni. -
zack
nagyúr
válasz
Quasi_modo #1471 üzenetére
Nézd meg az Omnia1 árát...az Omnia mindig tartotta az árát, ahogy most is irreálisan drága még mindig. Nem fog esni az ára, hanem el fog tünni, és az Omnia2 fogja felváltani a palettán. Nagyobb durranásnak tartom, az Omnia2-öt mint a HD-t. Főleg ha megjelenik a WinMo 6.5....
Persze ez teljesen izlés kérdése. Ki ezt, ki azt választaná. Így van ez jól.
Lehet idővel én is lecserélem majd az Arena-t egy Omnia2-re. Meglátjuk, nagyon friss még, ilyenkor még nagy bevállalás megvenni.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Quasi_modo #1471 üzenetére
Saint_: csak azt a pár progit soroltam fel ami jelenleg is fel van telepítve
én arra irtam a posztom 2. felét, hogy irtad, csak arrol nyilatkozol, amit probáltál. ujra leirom, arra is vagyok kiváncsi.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Quasi_modo #1468 üzenetére
nem tudtam, hogy van ilyen topic, rákeresk majd, ámbár nem csak játékokra gondoltam, hanem pl email kliens, stb hasznos app.-okra is. hogy berágtam-e? én igyekszem regaálni-ha tudok- az itt megjelent kérdésekre, felvetésekre, ráadásul ez csak egy felsorolást igényelt, hogy ki, mit használ. amugy nem arra gondoltam, ami még kicsomagolásra vár a PC-den, hanem arra, amit a telefonon használsz. igyekeztem igy megofgalmzani, vagyis erre gondoltam... de szerintem aki reagált, az is.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Quasi_modo #1465 üzenetére
[OFF]Meg ne sértődj még a végén
ezt kifejtenéd?
az érdemi választ pedig jobbágyi alázattal köszönöm, ezzel jót tettünk a fórumnak.
(#1467) abubaka: örülök, hogy mást is érdekelnek ezek, csak nehogy sértődés legyen belőle, bár nem igazán érteni eztetet.[/OFF]
ON- programjaim jelenleg: MSN, Fring, a többi pedig csak próba-program: Banner(ne sok értelme van) PAC-man...
-
Phobos25
csendes tag
válasz
Quasi_modo #1459 üzenetére
bazze, gyors volt
köszi. szívem szerint HD lesz...
symbian vs windows storyban nem tudom mennyire vagytok elfogultakmindenesetre van valami lényegi dolog amiért jobb a symbian... ötletletek? ezen a téren is a hd a szimpatikusabb.
-
törölt tag
válasz
Quasi_modo #1436 üzenetére
samsungapps.com a címe, de ne fűzz hozzá nagy reményeket
-
Hadi
tag
válasz
Quasi_modo #1432 üzenetére
Köszi, most megnyugodtam. Kijelző tényleg csodálatos, mikor bekapcsoltam leesett az állam , meg ez a demo helikopteres videó is nagyon szép rajta. Most ismerkedem a telóval, majd még jelentkezem.
-
Tomeewap
tag
válasz
Quasi_modo #1420 üzenetére
Akkor tuti nálam a garmin volt a ludas, mivel most raktam újra és használtam is. és most már sokkal jobb az akksi. Ezer köszönet. Inkább akkor felrakok más navit. Ki mit tud ajánlati melyik a garmin utáni legjobb? Mástmég nem nagyon használtam, csak próbálgattam, annyi.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Quasi_modo #1397 üzenetére
a villogo boritékos gondomra tudsz valamit mondani?
-
Tomeewap
tag
válasz
Quasi_modo #1390 üzenetére
Viszont ha USB-ről szeretném tölteni akkor annak feszültsége és töltési ideje megegyezik a konnektoros töltéssel?
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Quasi_modo #1384 üzenetére
Viktor0610: Visszanézve lehet hogy ugyanarra gondoltunk, csak nem jól hámoztam ki a szövegedet.
-
törölt tag
válasz
Quasi_modo #1373 üzenetére
én sem tettem még le csak úgy sehová
minimum valami rongy, terítő, bármi nálam is, de általában tokban van és úgy teszem le
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #1369 üzenetére
Nekem a hátlap nagyon karcolódik...sok sok mikorkarcolás van rajta,sőt alul ahol megtörik kicsit a hátlap, ott rendesen látszik, hogy oda fekszik fel a teló... Pedig én is vigyázok rá, de zsebben hordom.
-
Tomeewap
tag
válasz
Quasi_modo #1366 üzenetére
Úgy oldottam meg hogy: a routert reseteltem, de utóbb kiderült hogy rossz WEP kulcsot írtam a telóba, szóval ezzel nem lett volna semmi gond ha meglett volna a jó kulcs.
Az X-plore dolgot meg nem értem: este csak ráböktem hogy telepítse, aztán fel is ment egyből
Ja és hol érdemes szignófájlokat készítettni?
Annyi kérdésem lenne hogy ahogy olvasom a kijezlő karcálló, hiszenm jó vastagnak tűnik. Viszont a hátlap mennyire karcolódik? Nem merem levenni a fóliát
Anno az E90 kopott mint a vadállat pár hét után, pedig tokban hordtam
-
Tomeewap
tag
válasz
Quasi_modo #1361 üzenetére
na végre sikerült mindent beállítanom. Wifi és x-plore is kiválóan megy. Ez az üzenet is HD-n lett megírva. Nagyon könnyű vele írni, és a weboldalakat is villámgyorsn tölti be.
-
Tomeewap
tag
válasz
Quasi_modo #1359 üzenetére
Az X-plore volt az első amit fel akartam rakni, de nem ment tovább a folytatnál. Más már megy, azoknál csak tanúsítványhiba volt.
A WLAN-nál meg átjáró nem válaszol hibaüzit kapok mindenre. Ilyenkor a routernél kell reset? Nem szívesen csinálnám. Mit lehet a telón beállítani hogy menjen a net? (WEP kulcsos)
-
Tomeewap
tag
válasz
Quasi_modo #1356 üzenetére
Köszi, nálam is ez a firmware száma. Nagyon jó így is. Végzi a dolgát.
-
Tomeewap
tag
válasz
Quasi_modo #1348 üzenetére
Azt mondták mindenhol hogy nem lesz egy darabig i8910, nem is tudják hogy mikor, csak találgatnak. De tényleg: minden pesti bolt akiket hívtam elmondta hogy mindenütt hiány van, mert elfogyott a készlet. És várnak.
MM, EW, Speedshopban mivel horroráron adják, azért kapható még a magyar garis. Ott még van készleten. De senki fogja ennyiért megvenni, mikor ugyanolyan bontatlan újat kap 40-50e-rel olcsóbban.
Gondolom csak a magyar garisból van hiány, boltiból van bőven, mivel a dobozba csomagolják a garipapírt, így persze elfogy a teló és a boltigarisból marad (abban eu-s van általában)
-
Joe bácsi
őstag
válasz
Quasi_modo #1348 üzenetére
...Ujmobilok...
-
joey04
titán
válasz
Quasi_modo #1321 üzenetére
És egy XXL miért nem jöhet szóba, ha gyári garanciával árul egy készüléket?
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #1311 üzenetére
Én Pesten vettem az XXL-nél. Rendelni nem akartam ,az a biztos, ha elmegyek érte, és megnézem. Kicsit féltem az XXL-től, mert tavaly 3 órát vártam egy N82-re (ígérték azt, hogy hozza a futár 15 perc múlva, aztán fél óra, majd még 2 óra kellett hozzá), majd közölték, hogy a mai nap nem lesz, holnap leküldik futárral... Na nem is kell mondjam, hogy nagyon felhúztam magam rajtuk, ugyh a MGSM-nél vettem meg (az utolsó darabot).
Most viszont teljesen korrektek voltak, felhívtam az indulás előtt őket egy nappal, megbeszéltük, hogy mielőtt odamegyek érte, 2 órával azelőtt felhívom őket. Reggel a vonaton meg volt a hívás, amikor bementem azzal fogadott, hogy bár itt van a megrendelt, de azért nézzem már meg, mert van egy használt, jóval olcsóbban. Meg se kérdeztem mennyi, mert nekem az új kell, nem érdekel mások által visszavitt cucc. Telefon doboza kinyit, telefon bekapcs, állam leesik, gyönyörű a telefon...Pénz le, gari kitölt, és mehettem is. 5 perc után boldog tulajdonosa vagyok a telefonnak! És azóta is tart az érzés!
Soha ennyire jó telefonon még nem volt, pedig az N82 se volt semmi... Ez olyan telefon, ami mindent tud, és mindenki megnéz. -
Tomeewap
tag
válasz
Quasi_modo #1311 üzenetére
Jó Neked
Engem nagyon leköt a munkahelyem, nem tudok felutazni sehova se, pedig én is így szoktam mindent venni, így a legjobb, mert ki lehet próbálni. De ha futár hozza és látod hogy rossz, még visszaküldheted szerencsére. Te hol vetted és milyen áron, ha megkérdezhetem?
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #1293 üzenetére
Így van jól látod
De a szélső TV-n egy nyuszis játékkal nyomul a kislány, na az is a mozgásérzékelőt használja. Ezenkívül az egyik TV-n vmi golfos játék is van, gondolom az se a legrosszabb, ha már kihozták a bemutatóra.
-
phaet0n
tag
válasz
Quasi_modo #1282 üzenetére
Ez számomra is világos volt. Kis szereléssel (a fedlap alá helyezett "ék" segítségével gyakorolt nyomás) működésre is bírtam pár hónapra.
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #1286 üzenetére
[IFA 2009]
[Bár ez Omnia II, de valószínű így fog kinézni a Store a HD-n is]
[szintén IFA]@Saint: Nem olyan régen jelent meg még a telefon, eddig még nem volt igazi szoftvertámogatottsága... Hátha most megjelenik valamelyik szolgáltatónál.
-
bences
tag
válasz
Quasi_modo #1269 üzenetére
Köszi a választ.
Én is úgy gondoltam, h esetleg folyamat fókuszál, mint egy kamera, de ezek szerint nem. -
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #1263 üzenetére
Az az igazság, hogy én akkor olvasom el a használati utasítást, ha már nagyon unom magam. Semmi fontos nincs benne. A HD mellett pedig nem lehet unatkozni
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Quasi_modo #1263 üzenetére
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #1239 üzenetére
Szinte biztos, hogy így lesz... Bár nekem USB-n is megfelelne, de egyre több helyről hallom az OTA-n keresztülit is.... Na az meg maga a menyország lenne.
Állítólag nagyon komoly tartalom lesz, sok játékfejlesztő is képviselni magát majd, pl Gameloft... Jó lenne, ha HD tartalmakat hozna -
Tomeewap
tag
válasz
Quasi_modo #1232 üzenetére
Köszönöm. Igen elírtam az előbb. Van magyar sw, csak friss nincs hozzá. Köszi, majd bemegyek a pécsi MM-ba, aztán megtapizom.
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #1225 üzenetére
Nekem is fent van a handy, és még csak 2 egység ment le... Bár ma nem nyomkodtam sokat...
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #1219 üzenetére
Szabad kérdeznem mire cserélted? Nekem ez nagyon bejön
, de azért jó lenne még pár szép téma, te melyikeket ajánlod?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Quasi_modo #1211 üzenetére
korrekt, bár én éjszakára bekapcs hagyom
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #1207 üzenetére
USB-n volt a teló? Mert még a magyar szoftnál ráfér egy újraindítás az USB kapcsolat után, mert a háttérben marad egy folyamat, ami szívja le az akkut. A következő szoft már megoldja a dolgot.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Quasi_modo #1207 üzenetére
naponta-kétnaponta?
-
Joe bácsi
őstag
válasz
Quasi_modo #1187 üzenetére
Nincs hozzám nőve a telefon.
-
VD
őstag
válasz
Quasi_modo #1187 üzenetére
Pl.: a zuhany alatt, a wc-ben. Végül is kúltur ember oda is viszi a mobilt, ha mást nem játszik szarás közben....
És ezeken kívül még rengeteg szituáció van amikor nem feltétlenül viszi magával az ember a telefont, és amikor vissza megy nem az az első dolga, hogy nyomogassa a telefont, ha nem muszáj. Ezért nem felesleges egy fénnyel történő visszajelzés az elmulasztott eseményekről. Kétségtelen, hogy lehet nélküle élni, de amatőr baki, hogy kimaradt az alap funkciók közül. Az meg továbbra is vicc kategória, hogy nem kaptak világítást az előlapi gombok.
-
nVIPER
senior tag
válasz
Quasi_modo #1180 üzenetére
Igazad van, én is így vagyok vele, minek jelezzen meg villogjon feleslegesen ha ott se vagyok, amint a kezembe veszem azonnal megnézem, hogy elmulasztottam esetleg valamit vagy sem. Nagyon gondolkozok, hogy megveszem ezt a telefon. Csak még mindig a mérete tart vissza, most egy I7110- tulaja vagyok..
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Quasi_modo #1180 üzenetére
én is igy vagyok vele,azé annyi idöm van,hogy lecsekkoljam,igy nem fontos a szuszogo d-pad vagy villogo led.
de legalább valamibe bele lehet kötni
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Quasi_modo #1147 üzenetére
ha nem gáz, ird le public, hátha másnak is van/lesz ilyen gondja.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Quasi_modo #1139 üzenetére
Ja. 21én ki is jött egy Hong Kongi xD
I8910XXIG6 -
legiaap
félisten
válasz
Quasi_modo #1139 üzenetére
Quasi látom megszakadt a Nokia vonal és végre vettél egy igazi telefont.
-
Teaway
veterán
válasz
Quasi_modo #1120 üzenetére
Ahogy nézem a history-t, végigetted a nokiákat, utána otthagytad őket
-
surgery
senior tag
válasz
Quasi_modo #1115 üzenetére
oké jövő héten már meglesz a kicsike addigra meglesz a lé rá majd beszámolok milyen de szerintem tuti lesz
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #1105 üzenetére
1. Nekem is minden indításnál újra kell kalibrálni az iránytűt....
Csak én látom úgy, hogy a programoknak ki kellene használni a digitális iránytűt, de eddig nem vettem észre hogy használná a Garmin v az Ndrive...Nekem szobában is faszán megtalálja a holdakat
Én eddig 2x vettem 0 persesen telót, minda kétszer előttem lett kibontva a doboza elöször, teljesen jó, a garanciát meg teszteltem a Nokiánál, semmi gond nem volt vele.
-
törölt tag
válasz
Quasi_modo #1105 üzenetére
1. az iránytűt én egyszer kalibráltam, azóta vagy 2x indítottam el, de nem kellett újra kalibrálnom
2. pontosan én sem emlékszem, még régebben volt egy samsung -om, onnan az rémlik, hogy 8db 0 a biztonsági kód
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Quasi_modo #1100 üzenetére
150ért? nem értem, miért nem lett volna jo 127.000ért ugyanugy 1év gyártói garival.
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #1102 üzenetére
Szia! A Samsung LBS menüpontban van a GPS+ progi, az letölti a holdak pozicioit 7 napra. Igy zárt térben is talál nagyon byorsan holdat. Én garmint meg Ndrivet használok, azzal nekem 5s alatt találok poziciot.
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #1094 üzenetére
Szia! Gratulálok hozzá! Kamerájáról mi a véleményed? Csak azért kérdezem, mert látom Te is N82-ről váltottál... Én ma fotózgattam egy kicsit, és szerintem a HD szebb képeket csinál.
-
törölt tag
válasz
üdv a klubban
milyen szoft van rajta?
-
No.01
addikt
válasz
Gratula es udv a klubban
Elso benyomasok?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Quasi_modo #1080 üzenetére
bocsánat, ma már csak 127k.
mod: 1 hónapon belül inygyé' lesz
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Quasi_modo #1080 üzenetére
de 135k-ért is megvehető egybként, nem mintha az óccsó lenne
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Quasi_modo #1076 üzenetére
te is pécsi vagy? én is pont ma néztem ott... máshol ugyanazzal a rendes gyártói garuval 135k, igaz, különbözeti adózás szerint, de akkor is bödületes difi
erdoke: pécsre nem tudsz valami "ilyet"?
-
Rezi
tag
válasz
Quasi_modo #1054 üzenetére
OK de valaki megmondhatná, hogy ha előre van töltve a pozíció és utána mondjuk el van indítva a Garmin akkor pár másodpercen belül talál jelet ? Igazából erre vagyok kiváncsi, mert nokia maps-el határozottan nem így működik
-
Rezi
tag
válasz
Quasi_modo #1052 üzenetére
Na igen csak külföldön lehet, hogy 20Ft helyett 2000Ft egy frissítés roaming miatt..
Kicsit szomorú vagyok, hogy ennyire szarul van ez megoldva ezeknél a telefonoknál. Az E66-os esetében elindítottam a Nokia Maps-et felcsatlakozott a hálózatra és 5mp-n belül volt pozíció. Én nem értem, hogy ezt miért nem tudták így megoldani, minek előre töltögetni a pozíciókat (ráadásul közben mozoghatsz is ugye főleg ha pl. kocsival mész..) Ráadásul INNOV8-al akármit csinálok a Nokia Maps 4 percig keresi a műholdat. Arra voltam kiváncsi, hogy ez a Nokia Maps hibája vagy a Garminnal is 4 percig keresi akármit csinál az ember. Holnap akartam i8910-et venni ezért voltam kiváncsi, hogy a navi használhatatlan más programmal is vagy csak a nokia maps-el nem működik. -
surgery
senior tag
válasz
Quasi_modo #1038 üzenetére
remélem így lesz
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Quasi_modo #1029 üzenetére
Magyar nincs...
* ITALY(ITV) (Generic Unbranded)
* Phone : I8910XXIG2 / CSC : I8910ITVIG1 / BB : I8910XXIF2
Ez a legújabb most.i8910XXIG2 Ebbe lett legelőször fixálva az audio kodek.
surgery: Fortuna GSM-ről csak jókat hallottam.
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #1029 üzenetére
Én úgy tudom, hivatalosan egyetlen egy magyar szoftver van, de annak nem jó a hangja...
Elvileg napokban jöhet hivatalosan az újabb, ezúttal minden régióra kiterjesztett szoftver. -
hanczur
csendes tag
válasz
Quasi_modo #1020 üzenetére
kösz az infót de ott sajna nem találom... mind1. kutatok tovább... egyébként nagyon zsír telefon...
-
alien_
őstag
válasz
Quasi_modo #1020 üzenetére
*2767*3855# - Factory reset
Ennél a típusnál ez nem elég a factory reset-hez, mert ez a funkció le van kódolva, de megsúgom, hogy mi a kód: 00000000.
Másik hasznos kód még:
*#0*# - A főbb funkciók (hangszórók, touchpad, szenzorok, kamerák, stb.) tesztelésére ad lehetőséget. Ez működik minden samsungnál, de néhány régebbi típusnál csak sim nélkül. -
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #1008 üzenetére
Azt még megpróbálhatom...
Áááá a szignózással nekem bajok vannak....Egyik cer és key igénylő oldal nem elérhető, a másik meg 13.-ra csinálná meg
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #1005 üzenetére
Áttettem....De előtte leformáztam, igaz, csak gyorsformázást választottam... Olvasgatva látom, hogy ez a baja...Hát így marad, én hard resetet most nem akarok csinálni.
Forgatás probléma megoldva: opciók-->szerkesztés--->effektek--->forgatás... Elég körülményes, főleg az N82 automatikus forgatása után.
Még egy kérdés: hogy lehetne letiltani a mediabrowserben, hogy döntésre képet váltson?
-
alien_
őstag
válasz
Quasi_modo #972 üzenetére
Találtam egy kütyüt, ami megoldást jelenthet: Zeemote
-
alien_
őstag
válasz
Quasi_modo #935 üzenetére
Thx =) Még nem jött meg. Jó eséllyel eladásra megy (ha csak nagyon nagyon a szívemhez nem nő).
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Quasi_modo #922 üzenetére
Még egy TESZT.
Dicsérik a sebességét. -
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #917 üzenetére
Talán mert első leütésre a symbian kijelöl, a másodikra meg belép.... Én nagyon nem lassúnak láttam a telót.
-
Beerwolf
senior tag
válasz
Quasi_modo #906 üzenetére
A névjegykártya olvasás meg a panoráma kép nem gyenge.
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #903 üzenetére
Összezavarodtam most egy kicsikét... holnapra kiderítem
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #898 üzenetére
Nokiaprogramokon silerült pár embernek, plusz itt egy videó is róla:[link].
-
erdoke
titán
válasz
Quasi_modo #894 üzenetére
Tévesen került fel a gyártó oldalaira, hogy tartalmazni fogja, de már le is vették.
-
No.01
addikt
válasz
Quasi_modo #882 üzenetére
Jogos, rosszul fogalmaztam. Nyilvan egy kivilagitott utcaban vajmi keveset er a vaku. Ugy ertettem, h vaku nelkul is elegg lagymatag a kepek minosege, de mint, mondtam csak par telefon van ami jo kepet lo sotetben, ugye ezeket a fenykepezoket nem is erre talaltak ki. Nekem eleg annyi, h nappal ill jo fenyviszonyok kozott jol teljesit.
Megegyesz bocs a rossz fogalmazasert
-
törölt tag
válasz
Quasi_modo #882 üzenetére
naigen, a vaku tényleg semmit nem ér ilyen helyzetben
egyébként elég sok kép bemozdult , még ezektől jobban is, szóval stabil kéz nem árt hozzá -
Beerwolf
senior tag
válasz
Quasi_modo #875 üzenetére
Hú köszi, ez nagyon tetszik, olyasmi mint amilyen Meizu M6-omnak van.
Én valami ilyesmit szeretnék majd hozzá.
Remélem ezt forgalmazzák majd Mo.-n is. -
törölt tag
válasz
Quasi_modo #871 üzenetére
holnap este megpróbálok 1-2 fotót készíteni kivilágított esti utcán, bár nem vagyok valami nagy fotós, szerintem csak automata üzemmódban próbálok kattingatni
de igyekszem
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Quasi_modo #840 üzenetére
-
Beerwolf
senior tag
válasz
Quasi_modo #859 üzenetére
Jólvan, megnyugodtam. Alig jelent meg a telefon és már tömegével vannak rá cuccok. Mostmár csak az árát megvárom, hogy essen egy kicsit aztán beszerzem.
Illetve még nagyon reménykedek, hogy szolgáltatónál valahol megjelenik, bár tudom erre nincs sok esély. -
erdoke
titán
válasz
Quasi_modo #850 üzenetére
Nem tudom, hogyan lehet még érteni a "right after its launch mass production was stopped" fordulatot. Az igazságot egyedül a Samsung tudja. A lényeg, hogy jobb legyen augusztustól a ketyere, különben kidobtak pár hónapot.
-
válasz
Már sokszor hápogtam én is a szó miatt, amúgy a kinetic scrollingról van szó, és az biza jelenleg csak az 5530 XM-ben van benne, és még így is alulmarad az iPhone-étól.
novinyul: Egyszerű: az az etalon az ergonómiában jelenleg.
-
novinyul
veterán
válasz
Nem igazán értem miért kell mindent a szifonhoz hasonlitani
mindenesetre nagyon várom már az új softot,csak jöjjön már
-
copin
őstag
válasz
Quasi_modo #840 üzenetére
A reklámhadjárat megtette a hatásait hibák ide, vagy oda. Az 5800-al karöltve elég népszerű. Mondjuk az 5800 inkább a nyomott árának köszönheti a sikerét. Meg persze ott van a hardveres QWERTY, mint aduász a i8910-el szemben.
@AS Lehet hogy ilyen a márkahűség. Ugye ismerős? Nem űcsörögni kéne a pénzen, ha érted mire gondolok (Q2 adatok).
-
copin
őstag
válasz
Quasi_modo #837 üzenetére
Hihetetlen mit szórakoznak ezzel a telefonnal. A régi frissítésen javítanak, de ehhez miért kell újra kiadni? A független kiadáshoz ekkora felhajtást felesleges csapni. Lehet hogy képben akarnak maradni, mivel az N97 sokkal nagyobb siker. Elegánsabb lenne reklámozni a médiában.
-
phaet0n
tag
válasz
Quasi_modo #837 üzenetére
Van értelme a google fordítóprogramjának. Aki nem érti az angolt, azt ellátja jó nagy marhaságokkal.
-
novinyul
veterán
válasz
Quasi_modo #834 üzenetére
aug. elejére igérték a megjelenést,szerintem 2 hét és lesz érdemi info a teloról.Reméljük
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Quasi_modo #823 üzenetére
én csak az 1év garancia időt keveslem, jelenleg csak emiatt fogok valószinüleg n97est venni
-
novinyul
veterán
válasz
Quasi_modo #812 üzenetére
Ez OK!Csak az a szitu hogy a samsungnál leghamarább aug.a megjelenés,erre én is csak kamilláztam mint pocok a búzában!végül is mindenhol lehet kapni,csak a márkaboltban híre hamva sincs!
-
erdoke
titán
válasz
Quasi_modo #812 üzenetére
Mivel leállították a gyártást.
-
novinyul
veterán
válasz
Quasi_modo #810 üzenetére
Szerintem érdemi infot Bogék sem kapnának,bár ki tudja egy probát megérne.
még meg nem jelenik a teló nálunk addig nem is foglalkoznak a kérdéssel.Szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Vicces képek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest