- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
grippen53
csendes tag
válasz
muveszur #4910 üzenetére
Amikor Anphase találkozott az egyik Samsung vezérrel az nyiltan érthetően megmondta lessz frissités de csodát nem kel tőle várni.És a nem csoda megérkezett a JVJA1-személyében,és hogy mi magyarok mikor fogjuk megkapni magyarul az rejtély.Ezt azert mertem leirni mert a Samsung eddig is nagyivbe lesz@rt minket,emlékezzünk a I8510-re.Ezért váltunk megtőle oly sokan.De ne legyen igazam,sajnos a tények engem igazolnak.HiperX készitene nekünk magyarul ellen szolgáltatás fejében.4-5 össze fognánk,vagy bármennyien és meglenne oldva a gondunk.Nem tudom ezzel kapcsolatba mi a véleményed.Mert te is látod a Samu igérgetni tud.(gondolom 5-10 euró nem jelentene gondot akik benne lennének az üzletben)
-
-
Obolony
senior tag
válasz
muveszur #4872 üzenetére
De jó lenne, ha Magyarországon 8 általánost csak úgy lehetne elvégezni, hogy egy alapfokú nyelvvizsgával rendelkezne az ember.
Teljesen egyet értünk. Talán 20 év múlva már nem lennénk ennyire buták (mármint nemzeti szinten). Tényleg hypergáz a tudatlanságunk, amennyire nem beszélünk nyelveket....
-
Quasi_modo
nagyúr
-
grippen53
csendes tag
válasz
muveszur #4856 üzenetére
Külföldi fórumok szerint megjelent az oroszoknál,de még mindig csak béta.Amit kiemelnek javult a beltéri fényképek minősége,de ez kevés.Ha olyan ütemben jönnének a frissitések mind a Nokiákra a Samu rég világ első lenne.De igy ha nem lessz hivatalos magyar szoft vissza váltok Nokiára,igaz minőségileg nem lehet együtt emliteni a 2 márkát.
-
törölt tag
válasz
muveszur #4856 üzenetére
ezt nem értem én sem, ha nem végleges, akkor miért ez a "sok" lokalizáció? vagy ha már ennyit kiadtak, igazán összedobhatnának egyet a mi régiónkra is, sokan nem szeretnének flesselni, nekik nem lehet túl jó, hogy még mindig az eredeti szoft van a telefonon
kíváncsian várom én is mit hoz a holnap, addig már nem is telepítek semmit a telefonra -
-
Quasi_modo
nagyúr
-
grippen53
csendes tag
válasz
muveszur #4680 üzenetére
Már a HyperX romokkal is ment,csak szignónozni kell és csak úgy suhan.Sőt maga a program letölti a magyar hang navigációt.Nekem fönt van a Sygic is de ez jobb.Gyári XXIG4-es rom.Hack nélkül valóban nem megy.Nokia Ovi Maps for OmniaHD-crackedet kell kerresni.Csak az origináltat kell feltenni szignózva.Aki nem tud szignózni annak a craccelt változat is kel.De a csomagban benne van +telepitési utmutató.
-
Tanbá-apó
tag
válasz
muveszur #4653 üzenetére
Ez nem a netes időt szinkronizálta, hanem (ha jól tom tmobilos vagy) a szolgáltató szerverén lévő atomóra szerinti időt, mert ugye bekapcsoltad az automata frissítést! Ez azért jó, mert így mindig haláli, tulképp tizedmásodpercre pontos az óra a készüléken, és sosem kell többé beállítani! A t-nél hosszű évek óta működik, a többi szolgáltatónál nem tom!
-
-
grippen53
csendes tag
válasz
muveszur #4580 üzenetére
Az pedig a XXIL5-ben benne van,de sajnos még várnunk kell.Más:az új firmware üzemideje nem valami hires,1,5 nap minimális használat mellett.1 éjszaka 3 vonást esett,valami mintha szivná az aksit.mondjuk a Samu vezér azt mondta,hogy az új funkciók kevesebb üzem idővel párosulnak.No de ennyire?Az XXIG4 volt a legjobb,ez erős nyúzással 3 napot vigan eldalolt.
-
grippen53
csendes tag
válasz
muveszur #4502 üzenetére
Próbáltam XXII1 XXIE7 és a telefon nem támogatott felirat jelenik meg.Amikor IL5-öt rátettem és igy akartam frissiteni akkor pedig:a telefonjan a legfrissebb felirat fogadott.Nekem ebből az jön le hogy ez a végleges.De mint hanti is irta az eddigi legjobb.Én egyedül a zene görgetésénél érzek pici lassulást máshol tökéletes.Na de kérem próbáljátok ki, és akkor fogjátok látni.Tökéletes szoft pedig nem lessz SOHA.(sajnos)
-
phaet0n
tag
válasz
muveszur #4502 üzenetére
Szívesen megpróbálnám, de ötletem sincs, hogy melyiket tegyem. Ugyanis Generic UK-t én nem találtam elérhető formában, csak Orange-eset.
Amúgy ha tényleg ez az.. Elszégyellheti magát a Samu. Betanak még elment volna, de közel sem tökéletes.#4504: és a Galleryről mi a véleményed? Az is elég lassúcska. Landscape módban meg agyhalál.
-
grippen53
csendes tag
válasz
muveszur #4496 üzenetére
Nálam az XXIL5-re azt irta:nincs szükség frissitésre,a telefonján a legfrissebb szoftver van.Viszont a magyarnál (a telefon nem támogatott).Ezek után nem sok jóra számitok,valahogy ezt a régiót nem tekinti komoly? piacnak a Samsung.Mert ugye már a szovákok is hivatalosan tudnak frissiteni.
-
hanti
senior tag
-
hanti
senior tag
válasz
muveszur #4413 üzenetére
Az UK IL2-esben még vannak bugok, béta. Ha bugmentes lenne, már rég a Software Updateren lenne.
Ilyen romot nem lehet letölteni sehonnan ki sem szivárgott mint béta sem, kevered a custom verzióval!!!!! Az első megjelent videó is XXIL3 volt!
XXIL4-est nem ajánlom mert van benne egy bug ami veszélyes, a kártyára ír és behalhat a rendszer, viszont a legutolsó kiszivárgott rom az XXIL5 ami szerintem lehet hogy végleges is lesz, nagyon cool. Semmilyen bugut nem vettem észre pedig folyamatosan tesztelem.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
muveszur #4371 üzenetére
Szóval akkor most már kettő frissítésről beszélünk, de még egyiket sem láttuk. Érdekes.
A transmittert biztos kipróbálnám, de utána valószínüleg csak annyit jelentene, hogy jó, benne van ez is. Inkább a jövőben új funkcióként az új készülékekbe a projektort tudnám elképzelni meg a lézeres távplságmérőt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bitcoin topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 5
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest