- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teko001
őstag
válasz CHIPman #3962 üzenetére
(#3962) CHIPman: Nyilván megkapod olcsóbban kis üzletekbe, de hogy őszinte legyek, nem nagyon bízom az ilyen helyek garanciáiba, szervizelésébe. a különböző nulla napos készülékek, meg ilyenek... Edigital nem a legolcsóbb hely, de megbízható.
(#3996) Csumega: én is nézem. tegnap még nem volt ott
u.i.: Egyesül királyságba nem Spicának, hanem Portal-nak hivják?
szerk: cikk róla
[ Szerkesztve ]
-
Csumega
csendes tag
Sziasztok!
Ezt láttátok már? http://www.samsung.com/hu/consumer/detail/support.do?group=mobile-phone&type=mobile-phones&subtype=touchscreen&model_nm=GT-I5700&disp_nm=Samsung%20I5700&language=&cate_type=all&dType=D&mType=SW&vType=&prd_ia_cd=01015100&model_cd=GT-I5700HKAPAN&menu=download
-
petipetya
nagyúr
Köszi a segítséget mindenkinek, aki online volt, és a többieknek is, akik korábban leírták a topicba a tapasztalataikat.
Addig szórakoztam vele, amíg összejött. Van egy usb hibakeresés menüpont a telefonban, annak aktívnak kellett lennie, a többi meg valahogyan összejött a driverekkel.
"nincs rá lezsóidő"
-
Plumpy
aktív tag
válasz DeadMeat #3986 üzenetére
Én sem szoktam bezárni semmit, meg újraindítani a gépet. De próbáltam pár olyan gépen, amin volt fent eredeti Samu driver, amíg azok fent voltak nem akart működni. Tehát le kellett szednem a pc studiot is, meg mindent aminek a nevében benne volt a samsung, és úgy fölrakni a két drivert, aztán FW módban rádug, és kézzel újratelepíteni a modem meg usbd device eszközt. Na akkor ment.
Plumpy - A kultúrbölény
-
DeadMeat
nagyúr
válasz petipetya #3985 üzenetére
Kapcsold be a telefont normál módon,ugy dugd rá.Aztán húzd le,fw mód és dugd vissza.Ha ez sem jön le szedj le minden samu drivert,indítsd ujra a gépet,és telepíts ujra mindent.Ha kell manuálisan.
Én nem szoktam bezárni semmit,amig frissítek,filmet nézek közben,netezek,ect..Nem az a gond szvsz.Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
Lall
veterán
válasz petipetya #3980 üzenetére
Meg van nyitva a Top témák - Dragon. Azt jó lenne bezárni előtte. Gép újraindít, Telefon akksi le, újraindít, Odin sajátgépből elindít, telefon rádug odin beállít és mehet.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
petipetya
nagyúr
Köszi mindenkinek!
De ugyanúgy semmi, pedig már mindent végigpróbáltam...
Se one package módban, se azt nem bejelölve és a pda részhez betéve a tar csomag, nem működik.
[link]"nincs rá lezsóidő"
-
DeadMeat
nagyúr
válasz petipetya #3974 üzenetére
Kapcsold be a telefont simán,dugd rá,amíg fel nem ismeri simán,aztán mehet vissza a fw módban.HA ez sem jó driver uninstall a feladatkezelőben (elég csak a usb cable) visszatelepíted a 4,40-es drivert,és mehet.Ha csak simán felkiáltó jel van a drver mellett az usb résznél lehet elég ha csak drivert lefrissíted.
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
Dorian
félisten
Hogyan lehet a névjegyeket csoportokba rendezni?
Addig jutottam el, hogy a névjegyek menüjében találtam egy "csoportok megjelenítése" pontot, de aztán nem lehet továbblépni...
A névjegyek szerkesztésében sem találtam ilyesmit. Gondolom kéne valami olyasmi menüpontnak lenni, hogy csoportok létrehozása, aztán azokba lehetne belepakolgatni a névjegyeket...Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
pdaghost
tag
válasz petipetya #3973 üzenetére
Mikor én belebotlottam ebbe a hibába, akkor akku le, gépből kábel kihúz aztán telefon bekapcs rádug kábelel a gépre. Driver-ek le, PC reboot, driverek fel, utánna Odin elindít telefon rádug. Csomagok megadása és inditás. Persze mondom, ez nálam vált be.
Sajna ilyenkor próbálkozni kell ( én azt tettem és fel is ment a cucc ). -
Plumpy
aktív tag
válasz pdaghost #3969 üzenetére
Most tettem föl OnePackage-el, és tökéletes.
Kicsit olvass vissza petipetya, sokszor leírták már mi ilyenkor a gond, de egyébként driver. A módszert nem írom le, piny már sokszor megtette. Kicsit előrébb... De nyugi, nincs semmi baja telefonodnak ilyenkor.
Plumpy - A kultúrbölény
-
Lall
veterán
Ez Szubijektív, de nekem a 150ezres HTC HD-hez, amit nyüstöltem fél évig leggyorsabb, legjobb, legstabilabb stb. romokat lőttem fel rá, na ahhoz képest is sokkal jobb. Pedig egy százassal az többe fájt. Gondolkoztam a HD után egy HD2-n, Megnéztem tényleg kafa is volt, de rájöttem, hogy minek? Megint belefeccolok 160ezret egy telefonba amikor ugyanazt, ha nem többet kapok egy 50ezres telefontól is. Ez a telefon az elmúlt 2 hónapban 1x sem fagyott le, 1x sem kelett újraindítani. Szerintem ár/érték arányban ma a piacon nincs jobb nála. Mondom ez szubijektív, de akkor is egy csoda (hiszen te is szereted).
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
szubrutin
aktív tag
Én néztem függetlenül,és adnak hozzá igo-t, de ahol veszed,ott meg kell kérdezni.
Nem mindegy, hogy egy hülye okoskodik, vagy egy okos hülyéskedik :)
-
petipetya
nagyúr
Egyszer már frissítettem a telót 2.1-re, most ugyanezt végigjátszottam, de mégsem működik, az odin-ban nem frissít, eltelik 10 perc és semmi. Ha a telót leválasztom, aksi ki-be és elindítom, akkor a mostani firmware van rajta. Mi lehet a baj?
Ezekkel akarom frissíteni:
Itt áll meg az odin:
[link]A telefonon pedig ott a downloading felirat, de a csík nem fut.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
pdaghost
tag
Ne vedd sértésnek, nem személyeskedni szeretnék, inkább általánosságban írok.
Nem tudom megérteni miért kell minden egyes telefont ( PDA-t, okostelefont, telefont ) egy teljesen más árfekvésű és kialakítású készülékhez hasonlítani.
Ez a cucc ennyiért ( nekem 4x000 volt P-tól ) úgy tökéletes ahogy van.
Minden készüléknek megvannak a saját nyűgjei ezt vagy el kell fogadni vagy nem kell megvenni.
Tudni kell mire akarja az ember használni és azt is hogy milyen árkategóriát engedhet meg magának.
Azt hiszem, ha megnézted az árát, és levonod belőle a navigációs szoftver összegét, akkor azért elmondhatjuk, hogy kiváló az ár/érték aránya.
Nekem van egy win-mos készülékem is ami anno 170000 volt.
Az elsők között vettem meg itthon.
De soha nem azt néztem, hogy egy másik eszközhöz képest mit tud meg mit nem.
Én választottam ( persze bőven utána olvasva annak hogy nekem megfelel-e ).
Annak is megvannak a hibái, de akkor az volt a legjobb és még most is imádom.
Viszont Spica is jó. Amire nekem kell ( net, navigáció, filmnézés ) tökéletesen megfelel. Eszembe nem jutna kiadni százezreket egy másik hasonló cuccért.
Max akkor ha ez azt sem teljesítené amire szántam.
Egyébként 800 proci mint már itt is párszor leírták, teszi a dolgát. 2.1 alatt nem akad ( vagy szinte észrevehetetlenül ) csak ha valami rosszul megírt program megfogja. Erről nem a készülék tehet.
Kézbe kell fogni egy hasonló árú és tudású win-es kütyüt és lehet hasonlítani. Amikor az én 170000 ft-os telóm a böngészőben egy 528-as procival és 2xx MB rammal nem tudja akadás nélkül görgetni a weboldalt, na az a gáz.
Minden vélemény szubjektív ( még az enyém is ). Éppen ezért ne "húzzunk le" semmit mert valahol valaki leírt róla valami negatívot. Én sem írok be egyetlen Dacia fórumba sem mondván, hogy "szar ez a kocsi, mert hát egy másik autó jobban megy".
Tényleg ne haragudj meg nem ba**ogatásnak szántam amit leírtam, csak szerettem volna "elmondani" amit erről gondolok.
Tudom ez mehetett volna priviben is de mint az elején írtam nem személyeskedésnek szántam, csupán egy Spica tulaj szubjektív véleményének.
Remélem nincs harag. -
Lall
veterán
Mit értesz a "nem bír el" alatt? Eddig nekem winmo telefonjaim voltak (azokból sem szar), de ez azokhoz képest ez egy csoda. Jobban kezelehetőbb és gyorsabb. Nyomkodj meg egy ilyet mielőtt előítéletet gyártassz vagy ha nyomkodál már akkor valami nagyon rosszat nyomkodhattál
[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
válasz Teko001 #3950 üzenetére
Kár, hogy az edigitalhoz képest -10k a legocsóbb helyen. Majd rákérdezek, de tegnap belekukkantottam a tesztbe, és elkeserített, hogy egy ilyen cuccot nem bír el a 800-as Samu, az i780-at meg simán repíti a 624-es. Meg a rádió is hiányzik belőle.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4
-
piny
tag
ZX7, pdaghost: Köszönöm az infókat, tökéletes így,utánanézek!
Minden általam leírt dolog, csak és kizárólag, az én véleményemet tükrözi. Vagy nem, de azt majd én eldöntöm ;)
-
pdaghost
tag
válasz pdaghost #3957 üzenetére
Az még eszembe jutott ( bár nem tudom ennek hogy kéne működnie, de gondolom kéne ), hogy tegnap felrakás után ezt egyszer eljátszotta a gép. Akkor a beállítások között az adatszinkronizálásban megpróbáltam a fiók kezelésből kitörölni a felhasználói fiókot, de nem engedte. Utána csak egy hard reset segített megoldani a bejelentkezési problémámat.
-
pdaghost
tag
Csatlakoznék ZX7 fórumtárshoz, nekem is ezt csinálja a készülék.
A kért adatok:
Firmware-verzió: 2.1-update1
Alapsáv verziója: I570EXXJB4
Kernelverzió: 2.6.9 root@SE-S611 #2
Build száma: ECLAIR.XXJC3Nem tudom ez mennyit számít, de XXJBA volt rárakva a telóra a JC3 felkerülése előtt.
[ Szerkesztve ]
-
ZX7
tag
Tegnap este felraktam az XXJC3 verziót. Azóta minden újraindítás után hibaüzenetet kapok(az értesítési sávban), hogy a google fiókomhoz rossz jelszót adtam meg, vagy a fiók "megváltozott", és felkínálja a jelszó megadás lehetőségét. Ha nem adom meg a jelszót, az értesítés nem tűnik el (és persze nem megy a market, szinkronizálás, stb.), ha megadom minden ok, azonban a következő ujraindítás után ugynez a helyzet. Mintha nem tárolná el a jelszót.
alkalmaz,elhárít,improvizál
-
piny
tag
-fdump
Adott /dev tartalmát tudod kiíratni egy fileba, magán a készüléken. Például: fdump -t /dev/bml6 /sdcard/factoryfs.rfs-busybox
Parancscsomag, pl. tar, swa, wip.-remount
A /system-et tudod RW vagy RO módban újramountoltatni a készüléken. Ezután tudsz pl. 'gyári' alkalmazásokat törölni, illetve egyébként csak olvasható paramétereket állitani.
(ez igazából csak egy sima kis script, csak azért van hogy ne kelljen annyit írogatni )[ Szerkesztve ]
Minden általam leírt dolog, csak és kizárólag, az én véleményemet tükrözi. Vagy nem, de azt majd én eldöntöm ;)
-
piny
tag
válasz picur220 #3938 üzenetére
Az a gond ezekkel a demó videókkal hogy nem tükrözik a valóságot.
Valóságban másképp kezeled a telefont, és nem annyira zavaró egy-egy döccenés.Illetve a másik dolog hogy ezeknek a kütyüknek a sebessége 4 dologtól függ:
1. HW
2. Adott FW (ROM)
3. Feltelepített programok
4. Éppen futó programok.Na most az utolsó négy az változó
Pl. a legelső és a mostani kurrens 2.1 ROM között 30% sebességkülönbség van. És ez még mindig nem a hivatalos (ami lehet rosszabb is majd ).
Pár hónapja nyúzzuk már a készüléket, szerintem nincs sebesség gond vele. Illetve ami van az abs. vállalható, főleg ennyi pénzért. Ne feledjük hogy bármennyire is egy jó készülék a Spica, ez egy belépőszintű telefon...
-
Valzor
aktív tag
Én úgy tudom, hogy csak pannonoshoz van igo, de javítsatok ki ha tévedek. Nagyon szemezek ezzel a telefonnal, főleg, hogy van pannonnál is. Hála ennek a topiknak, elég sok dolgot tudok már róla, ez megkönnyíti a döntést
Szerk.: piny megelőzött, sry
[ Szerkesztve ]
Lenovo ThinkPad E14 G5 | Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G | Google Pixel 9 | Garmin Vivoactive 4
-
piny
tag
válasz CHIPman #3941 üzenetére
Csak a Pannonos csomagokban van mellécsomagolva az iGO, a többihez nincs.
Kapsz egy 2GB-os mikro SD kártyát (van hozzá mini illetve normál adapter a csomagban), ezen van fennt az iGO. A kártyán lévő iGO-t át tudod másolni (ha pl. nagyobb kártyára cserélsz), viszont csak az adott készüléken tudod használni. Az iGO nem a normál 8.x-es iGO hanem az Amigo verziója!
Természetesen a szokott helyeken már fenn van régóta warezban...Minden általam leírt dolog, csak és kizárólag, az én véleményemet tükrözi. Vagy nem, de azt majd én eldöntöm ;)
-
Cyberbeni
addikt
Igo kártyán van hozzá (2gb + adnak hozzá egy 1est alapból)
És kérdezd a bolttól, de szerintem függetlenhez nincs igo.Ja és nem lehet lementeni a fent levõ romot, legalábbis 1 hete még mindenhol ezt írták.
-
Cyberbeni
addikt
válasz BloodRay #3922 üzenetére
(Nem tudom h válaszoltak e már, mert mobilról netezek, és idõrendben olvasom)
Igen, az rosszul jelzi, mindig 145-öt ír, handcent meg átvált, ha írsz neki ékezetes betűt.
Ja és nemtudtok valami progit, ami ezt az egyet változtatja? Vagy 2.1-en már mindig/jól mutatja hogy mennyi van hátra? -
BloodRay
veterán
Nekem még nem fagyott le(ami késik tuti nem múlik ), nem lassul be sűrűn, max pillanatra akad egyet, de itt ne olyasmire gondolj mint a WinMo készülékeknél.
Net, zene, film ezekre tökéletes.
Játékok is elég frankók vannak rá."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
Skynet258
veterán
Nem szokott lefagyni. Nem lassul be. Persze ezek akkor érvényesek, ha épp nincs fent olyan program, ami a fentieket előidézi Tehát el lehet érni ha akarod, de a programok nagy része nagyon jól kezelhető (a blogomon csak ilyeneket muatok be, lehet mazsolázni ).
Filmre én nem használom, maradok az lcd-nél, és a házimozinál - de mondjuk ha valaki jár vonattal például, akkor szerintem arra jó lehet
Netezésre jó, nekem a verda ma éves szervizen volt, kb. 1 órán át, és közben nagyrészt olvasgattam a neten. Egy laptop még mindig kényelmesebb, de ilyen helyzetekben jól jön a Spica is.
Játékok is vannak dögivel, van egy pár amivel hosszabb távon is el lehet lenni.
Nem fogja megadni magát naponta, nálam legalábbis nem teszi. Szerintem nem bánod meg, de ezt már sokszor elmondtam -
Zolexx
aktív tag
Készülök ilyen telefont venni, kukkoltam róla videókat, csak pár kérdés és veszem is meg holnap.
Leszokott fagyni?
Sűrün lassul be?
Jól használható? pl: netezni zene, film.
Játékra mennyire alkalmas? köszi a válaszokat. Csak szeretnék egy normális telefont ami nem adja meg magát naponta fontos lenneAz élet egy kurv@, mindenért fizetni kell. És mindig egyre többet...
-
CHIPman
nagyúr
Üdv.
A Spica romolása garivesztős, vagy ha visszarakom(le lehet menteni?) a gyárit, akkor nem veszik észre?
Van már hozzá multitouch ROM?[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4
-
honeker
őstag
mondja már el valamelyikőtök hogyan tudnám a símen levő névjegyzéket a telefonba rakni ?
Ha 84% az ukku ez le van irva az átverés ? -1
-
_Dumber_
őstag
Valaki - aki mellesleg megtalálta ezt a megoldást - mondta, hogy így összeakad az eredeti mappával. Én így meg sem próbáltam, de ha így is megy akkor bocs.
-
BloodRay
veterán
-
sirály69
őstag
Csak úgy....
Ma úgy éreztem, hogy be kell mennem 1 kis információért a T szervízbe, hogy ha eladtak 1 készüléket amit nem lehet szinkronizálni a pc-vel és más telefonnal sem mit tudnak mondani...
A srác nagyon készséges volt! Csak segíteni nem tudott.
Kérdeztem a BT problémát.. azt mondta, hogy ilyen nincs aztán ráébredt hogy mégis van.
Felhívta a samsung-ot, lerázták a szokásos dumával .
Ekkor már nem tudott mit tenni, felhívta a T-nél készüléktesztelő kollégáját az sem tudott csak 1-2 jó tanácsot adni.
A szervizes srác (szegény) most ébredt rá, hogy nyomják ezt a telót(ami szerintem király lenne, ha lenne hozzá normális gyári szoftver és támogatás) és mi fog rájuk szakadni!Szerver Hosting Debrecenben
-
slezakimi
senior tag
Akkor ha lehet még egy kérdésem.
Az sms és a mail hangját,mivel tudom megváltoztatni,hogy ne csak a gyári legyen.Mert csak csengőhangnak engedi.Kell hozzá valami progi?
Köszi""Szabadidős elfoglaltság.Nem feltétlen a pénz hajt.:-))""
-
Teko001
őstag
-
-
Tutu7030
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni időjárás-állomás
- 3D nyomtatás
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Házimozi belépő szinten
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen monitort vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Ismét késik az Assassin's Creed Shadows
- Autós topik
- További aktív témák...
- iphone 14 Pro 128GB makulátlan, gyári független
- Apple iPhone 7 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB 12GB RAM Dual ÚJ, 2-ÉV GARANCIÁVAL, SZÁMLA + DOBOZ + TÖLTŐ SZETT!
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával